• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دزدگیر مجیکار مدل M902F آکبند

mahdi_1984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان 3 سال پیش یک دستگاه دزدگیر مجیکار مدل M902F خریدم ولی به دلایلی روی ماشین نبستم و بعد هم ماشینم و عوض کردم که نتیجتا نیازم به دزدگیر بر طرف شد . لازم به ذکر است که این دزدگیر صفر کیلومتره و تا حالا استفاده نشده . بنابر جدیدترین اطلاعات دزدگیر کپی بوده و قیمت پایه ی فروش ۲۰۰/۰۰۰ تومان میباشد .5.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg در صورت نیاز با شماره 09131012238 تماس بگیرین . چون زیاد نیام اینترنتی چک کنم لطف کنید تلفنی هماهنگ بشین .

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    259.7 KB · نمایش ها: 10
  • 4.jpg
    4.jpg
    106.4 KB · نمایش ها: 9
  • 2.jpg
    2.jpg
    254.1 KB · نمایش ها: 10
  • 6.jpg
    6.jpg
    150.7 KB · نمایش ها: 9
  • 3.jpg
    3.jpg
    186.1 KB · نمایش ها: 8
Last edited:

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
بیمه نامه داره ؟ اصلی هستش ؟ شماره سریالش تو سایت اصلی میشه چک کرد ؟

mahdi_1984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بیمه نامه داره ؟ اصلی هستش ؟ شماره سریالش تو سایت اصلی میشه چک کرد ؟
کارت گارانتی و بیمه نامش تاریخ انقضاش گذشته و در حال حاضر موجود نیست . در مورد اصل یا فرع بودنش من عکاس های کاملش و گذاشتم . با مراجعه به سایت نمایندگی و بررسی عکس های اصلی و تقلبی که در سایت موجوده و مقایسه با این عکس ها و همچنین مطالبی که در مورد اصلی بودن دزدگیر ها نوشته شده میتونین به اصلی بودن دستگاه پی ببرین . از انجایی که دزدگیر اکبنده و قبلا تحت گارانتی و بیمه ی همین شرکت بوده میتونین با ارایه دستگاه به نمایندگی و پرداخت مبلغ ناچیزی نسبت به تمدید گارانی اقدام کنید ( البته اگه گارانتی براتون مهمه اول با شرکت هماهنگ بشین و مطمین بشین که این کار و براتون انجام میدن )

در ضمن قیمت و یکم پایین تر اووردم و نهایتا تا ۳۵۰ فروشنده هستم ...... مقطوع

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزيزاين دزدگيرشماكپي وغيراصلي هستش.بايه سرچ توايميج گوگل خيلي سريع ميشه تواولين نگاه ازشكل ريموتش متوجه شد.قيمتتون اگه اصلي هم بودباتوجه به نداشتن گارانتي ونصب رايگان ونداشتن بيمه سرقت وهمچنين آك نبودنش بالابود.اين كه ديگه ... من چون چندوقته دنبال خريدم ازشماروپيگيرشدموتماس هم گرفتم پاسخ نداديد.درهرصورت فقط جهت اطلاع شماوعموم گفتم كه بدونيدقيمتتون خيلي بالاست.موفق باشيد

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

bardiaahmadi

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
اگه غیر اصلی باشه تو خیابون ملت 250 آکبندش رو میفروشن ولی اگه اصل باشه قیمتش خوبه

mahdi_1984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيزاين دزدگيرشماكپي وغيراصلي هستش.بايه سرچ توايميج گوگل خيلي سريع ميشه تواولين نگاه ازشكل ريموتش متوجه شد.قيمتتون اگه اصلي هم بودباتوجه به نداشتن گارانتي ونصب رايگان ونداشتن بيمه سرقت وهمچنين آك نبودنش بالابود.اين كه ديگه ... من چون چندوقته دنبال خريدم ازشماروپيگيرشدموتماس هم گرفتم پاسخ نداديد.درهرصورت فقط جهت اطلاع شماوعموم گفتم كه بدونيدقيمتتون خيلي بالاست.موفق باشيد

اقا مجید دوست عزیز سلام . طبق اظهاراتتون گوگل سرچ کردم و ظاهرا زمان خرید دزدگیر کپی دادن به من و دلیل این که عکس های کاملش و گذاشتم این بود که دقیقا راجب دستگاهی که میخرین شناخت پیدا کنید چون من خودم تا الان اطلاع نداشتم . چنانچه دزدگیر اصلی بود قطعا ۳۵۰ قیمت خوبی بود ولی اکنون که کپی هست قیمت جدیدی رو اعلام نمیکنم . به بالاترین پیشنهاد فروشنده هستم .

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
اقا مجید دوست عزیز سلام . طبق اظهاراتتون گوگل سرچ کردم و ظاهرا زمان خرید دزدگیر کپی دادن به من و دلیل این که عکس های کاملش و گذاشتم این بود که دقیقا راجب دستگاهی که میخرین شناخت پیدا کنید چون من خودم تا الان اطلاع نداشتم . چنانچه دزدگیر اصلی بود قطعا ۳۵۰ قیمت خوبی بود ولی اکنون که کپی هست قیمت جدیدی رو اعلام نمیکنم . به بالاترین پیشنهاد فروشنده هستم .

ممنونم ازاين برخوردمنطقيومودبانه وباشخصيت.پخ زدم...

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
خريداري شدازدوست خوبم.باتشكر

بالا