• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دزدگیر و ردیاب ماهواره ای ویژه اعضای انجمن پرسین تولز

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خدمت دوستان
یه مدت قبل به سفارش یکی از تولید کننده های اصلی سیستمهای خودرو یه دزدگیر ماهواره ای ساختم و بعد با تغییرات و بروز رسانی هایی که توش ایجاد کردم یک نسخه سفارشی برای خودم ساختم و حالا به تولید رسیده
از ویژگیهای این سیستم این هست که حتی در صورتیکه خودرو بعد از سرقت به محلی سرپوشیده بره که GPS نتونه موقعیت دقیق رو مشخص کنه باز هم از طریق BTS های شبکه موبایل اطرافش موقعیت رو تخمین میزنه و ارسال میکنه. دستگاه ترکیب ردیاب و دزدگیر هست.

مشخصات دستگاه :

* سازگاری کامل به سیستم برق حساس پژو 206 و 207 و تمامی خودروهای سبک و سنگین
* سازگاری با سیستم تاخیر لامپ سقف پژو
* امکان باز و بست دربها توسط ریموت و موبایل
* امکان خاموش و روشن کردن مجدد ماشین توسط ریموت توسط ریموت و هر جای دنیا توسط موبایل
* امکان دریافت موقعیت فعلی ماشین و نمایش روی نقشه به صورت آنلاین و آفلاین
* امکان باز کردن صندوق عقب توسط ریموت و موبایل (صندوق پران)
* شنود صدای داخل کابین با حساسیت بسیار بالا
* باطری پشتیبان داخلی برای مواقع قطع کردم بست باطری توسط سارق(آپشنال)
* آنتن دهی بسیار بالا به دلیل طراحی آنتن IFA بحای استفاده از آنتهای ظاهر سازی شده چینی
* استفاده از بهترین برند رله های برای طول عمر بالا بجای استفاده از رله ای ارزان قیمت
* مشاهده و تنظیم آلارم برای حداکثر سرعت مجاز خودرو
* امکان تعریف سه کاربر برای خودرو
* سازگاری با تمام خودروهای سبک و سنگین (ولتاژ کاری بین 9 تا 35 ولت)
* جریان مصرفی بسیار پائین جهت کم نشدن شارژ باطری در زمان خاموش بودن طولانی خودرو
* امکان مشاهده آخرین موقعیت و مکان آنلاین فعلی از طریق وبسایت دستگاه
* سازگاری با طیف وسیعی از ریموتهای موجود در بازار
* دارای شوک سنسور دقیق و قابلیت ارسال پیامک در هنگام ضربه به خودرو
* اتصال به چشمی آلتراسونیک(آپشن)
* تماس صوتی با کاربر هنگام سرقت خودرو
* تماس صوتی در صورت قطع شدن بست باطری
* سیستم قفل کودک بعد از شروع رانندگی
* مسلح شدن خودکار دزدگیر در هنگام فراموش کردن فعال کردن آن
* سازگاری با پمهای درب بادی و برقی
* فلاشر در صورت باز ماندن درب خودرو
* ارسال پیامک در صورت خارج شدن خودرو از محدوده جغرافیایی تعریف شده
* کیفیت طراحی بخشهای RF دستگاه بصورت دقیق و علمی بوده است و تنها سرهم بندی نشده(مقالات آن به زودی روی سایت خودم)
* حفاظت از رله های و برق سیستم برای مواقع اتصالی احتمالی یا شوکهای الکتریکی خودرو توسط فیوز و VDR و TVS
* دارای سیستم تخمین موقعیت از روی آنتهای شبکه موبایل اطراف علاوه بر GPS
* یکسال کاربری رایگان وبسایت برای ردیابی لحظه به لحظه خودرو
* امکان گزارش گیری و پرینت مسیرها و توقف و حرکتها و ... از طریق وبسایت
* پشتیبانی از نقشه های گوگل و بینگ و اوپن استریت و..
* دارای نسخه وبسایت سازگار با موبایل
* سازگار با موبایلهای دارای قابلیت شناسایی با اثر انگشت

android.jpg

pcb.jpg

box.jpg

remotes.jpg

map.jpg

kavah.jpg

مقایسه :
اگر توی بازار بگردید فروش چیزی مشابه این دزدگیر (حتی از نظر من با کیفیت کمتر و امکانات کمتر) چیزی بین 300 تا 500 هزار تومان یا بیشتر هست

اقلام ارسالی برای خریدار
یک عدد دستگاه مرکزی
دو عدد ریموت با طرح ظاهری به انتخاب کاربر
دسته سیمهای مورد نیاز برای نصب
یک عدد شوک سنسور ضربه ای
یک عدد آنتن GPS اکتیو خارجی دارای آهنربا
یک عدد آژیر 45 وات

قیمت فروش

اما فروش این سیستم برای دوستان کاربر سایت 220 هزار تومان هست
باطری بکاپ 15 هزار تومان و رله قطع برق 15 هزار تومان هزینه مجزا دارند
دارای یکسال کاربری رایگان برای ردیابی لحظه به لحظه و گزارش گیری تمام حرکات خودرو
برای کاربران بالای 100 پست در انجمن هزینه ارسال رایگان خواهد بود
واقعیت اینه که دستگاه رو دارم به قیمتی که کلی فروشهای تهران میخرن میفروشم

طریقه نصب

طی روزهای آینده آموزش نصب دزدگیر رو(چه این دزدگیر چه هر مدل دیگه ای شبیه هم هست) توی بخش آموزش یا همین تاپیک مینویسم.. البته با توجه به قیمت مناسب فروش دستگاه حتی اگر دستگاه رو به یک نصاب بدین تا براتون نصب کنه هم بصرفه هست.

گارانتی و خدمات
دزدگیر دارای سه ماه ضمانت برگشت وجه بدون سوال در صورت عدم رضایت خریدار هست (به شرط باز نشدن دستگاه و تخریب نکردنش از نظر فیزیکی) که البته هزینه رفت و برگشت احتمالی دستگاه برعهده خریدار خواهد بود که البته سعی من رضایت دوستان هست و این شرایط حتی المقدور پیش نخواهد آمد و سه سال خدمات پس از فروش میباشد که توی فاکتور ارسالی قید میشود

وبسایت دستگاه جدید ردیابی لحظه به لحظه
آدرس وبسایت : http://gps.khazama.com
قبل از خرید میتونید از طریق این کاربری سیستم رو ببینید
کاربری : demo
پسورد : demo

شماره و اطلاعات تماس
وبسایت : http://www.khazama.com
تلفنها : 05144641597 09363677001 09155714862
شماره کارت ملی سیبا : 6037997231434664 بنام بهزاد خزاما

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246
دوست من بنده خریدارم
اما اومدیم فردا شما خدایی نکرده یه اتفاقی براتون افتاد و سایتتون هم دان شد
تکلیف چی هست ؟

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سایت که اگر چک کنید از سال 83 تا الان کار میکرده و دان نبوده
این موارد رو هم در نظر بگیرید
1- ایا شما نمونه چینی و ایرانی بخرید بهتون تضمین میدن که هیچ قطعی نداشته باشن؟ اگه میدن منم بهتون تضمین میدم
2- ضمن اینکه قیمتی که در واقع میپردازید قیمت یک دزدگیر معمولیه نه دزدگیری که اپ داره و ردیاب و جی پی اس و ...
3- به فرض اگر هم روزی سایت قطع بشه باز هم از طریق اپلیکیشن برنامه میتونید موقعیت رو دریافت کنید و روی موبایل موقعیت فعلی خودرو رو داشته باشین و این جریان نیازی به وبسایت نداره

وبسایت برای مسیرهای پیموده شده قبلی خودرو مثلا یکروز یا یکماه قبله و دریافت موقعیت فعلی خودرو مستقل از وبسایته عمل میکنه

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
قاهدتا مسدود کننده های موبایل توی ساختمون نصب میشن و ربطی به محل خودرو که توی کوچه و خیابونهنداره
ولی به هر صورت حتی در صورتیکه خودرو داخل ساختمانیکه مسدود کننده داره باشه باز هم ریموتها کار میکنن و میتونید از سیستم دزدگیر استفاده کنید
اینم عکس دیگه ای از بخش ردیاب سیستم که با فعال بودن snap on road دقیقا محل عبور خودرو رو مشخص کرده

map2.jpg

kourosh-ma

Registered User
لایک‌ها
117
مسدود کننده موبایل جیبی هم داریم سوال من این بود که ایا مسدود کننده سیستم gps رو ازکار می اندازه یا خیر
این توضیحاتی که دادید یعنی این اپشن gps رو مجانی میدین اما جواب سوال من واضح نبود

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه به هر عنوانی آنتن سیمکارت دستگاه از بین بره
حالا چه جمینگ یا همین مسدود کننده یا حالت ساده تر پارکینگهای خیلی مخوف که آنتن دهی موبایل ندارن
دستگاه توی این مواقع موقعیتها رو از روی GPS بدون مشکل دریافت میکنه ولی چون شما آنتن موبایل رو قطع کردین نمیتونه ارسالش کنه ولی توی خودش نگهداری میکنه و بعد از وصل آنتن اونها رو به سرور میفرسته

GPS یکی از آپشنهای دستگاهه..قیمت دستگاه واقعا عالیه و دوستانیکه مایل به خریدن و بخاطر قیمت پائینش فک میکنن چیز بدرد بخوری نیست میتونن تماس بگیرند تا خریداران قبلی توی شهرهای مختلف رو بهشون معرفی کنم

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
سلام طریقه نصبش راحته ؟ خودمون میتونیم انجام بدیم ؟

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
نصب و راه اندازي اين كار هركسي نيست خودتون انجام ميديد ؟

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
جناب خزاما چندین ساله با پژوهشکده ما و شخص مهندس سفیداری به طور مستقیم کار میکنن و تا به حال محصولات کاربردی بسیار بسیار جالبی تولید کردن از جمله اسمارت(چراغهای RGB اسمارت) / ساعت مکانیکی ۱۲تایی(نمونه اش تو ایران نیست و در اروپا حدود ۲۸ میلیون تومن!!) و ...
ایشون همه جوره تایید میشن با خیال راحت خرید کنید که هیچ جا همچین چیزایی پیدا نمیکنید!!! ;):general601::general601::general601:

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خدمت دوستان
نصبش کار سختی نیست اگر سرچ کنیدذ توی اینترنت میبینید همین دستگاه رو بچه ها بردن و خودشون بااینکه برقکار نبودن نصب کردن
برای تمام ماشینهای ایرانی دسته سیم فابریکی هم میتونم ارسال کنم که کار نصب رو در حد یه جا زدن سوکت و رد کردن یه سیم میکنه
اگر هم که از دست خودتون بر نمیاد هر نصابی میتونه نصبش کنه..دقیقا مثل باقی دزدگیرهای جنرال نصب میشه
اگر عکس و توضیحات و آدرس سایتهایی که بقیه نصب کردن و.. میخواین تلگرام من : 09363677001

جناب خزاما چندین ساله با پژوهشکده ما و شخص مهندس سفیداری به طور مستقیم کار میکنن و تا به حال محصولات کاربردی بسیار بسیار جالبی تولید کردن از جمله اسمارت(چراغهای RGB اسمارت) / ساعت مکانیکی ۱۲تایی(نمونه اش تو ایران نیست و در اروپا حدود ۲۸ میلیون تومن!!) و ...
ایشون همه جوره تایید میشن با خیال راحت خرید کنید که هیچ جا همچین چیزایی پیدا نمیکنید!!! ;):general601::general601::general601:
خیلی ممنون شما لطف کردین که نظر مثبت نوشتین
توی فروم پرسین تولز فعالیت زیادی نداشتم بچه ها نمیشناسن منو
آقای سفیداری هم سلام مخصوص برسونید ایشون دوست خیلی خوبی هستن..ایشالا هر روز موفقتر از روز قبل باشن

bandary

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز قیمت شارژ اکانت سالایانه پنل رو میفرمائید؟
سال اول رایگان هست سال های بعد هزینه چقدر هست؟

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سال اول که رایگان هست ضمن اینکه کلا دریافت موقعیت با اپلیکیشن موبایل همیشه مجانی هست و سیستمش جداست و ربطی به شارژ سالانه نداره
برای سالهای بعد هم احتمال بسیار زیاد رایگان میمونه
ولی اگر هم هزینه ای باشه خیلی کم در حد سالانه همون 30 تومان خواهد بود

behzad-hacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نصب اگه با دسته سیم فابریکی باشه خیلی راحت در حد جا زدن سوکته ولی اگر ماشینی باشه که سیم فابریکی براش نباشه(خودروهای خارجی) نصب رو باید ببرین نصاب براتون انجام بده
قیمت دستگاه طوریه که حتی اگر ببرین نصاب هم براتون نصب کنه بازم خیلی خیلی مناسب در اومده براتون
بخواین خودتونم نصب کنین تلفنی یا تلگرامی میتونم راهنمایی کنم
البته بچه ها هم که خرید کردن از مراحل نصب عکس گرفتن که تو سایتای دیگه هست
نیمدونم لینک سایت دیگه بزارم اینجا خلاف قوانین میشه یا نه
تو تلگرام پیام بدین لینکهاشو میفرستم
شماره تلگرام : 09363677001

Last edited:

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
نصب اگه با دسته سیم فابریکی باشه خیلی راحت در حد جا زدن سوکته ولی اگر ماشینی باشه که سیم فابریکی براش نباشه(خودروهای خارجی) نصب رو باید ببرین نصاب براتون انجام بده
قیمت دستگاه طوریه که حتی اگر ببرین نصاب هم براتون نصب کنه بازم خیلی خیلی مناسب در اومده براتون
بخواین خودتونم نصب کنین تلفنی یا تلگرامی میتونم راهنمایی کنم
البته بچه ها هم که خرید کردن از مراحل نصب عکس گرفتن که تو سایتای دیگه هست
نیمدونم لینک سایت دیگه بزارم اینجا خلاف قوانین میشه یا نه
تو تلگرام پیام بدین لینکهاشو میفرستم
شماره تلگرام : 09363677001
دسته سیم فابریکی برای 206 تیپ5 مدل 89 دارید خودتون؟

kavah63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من این دستگاهو خریدم وبا راهنمایی مهندس خزاما نصب کردم با باطری بکاپ و سوکت فابریک. و بدون رله قطع برق(به توصیه چند نفر که تا حدودی کاربلد هستن و عدم دستکاری در سیمکشی اصلی ۲۰۶). انصافا عالیه تا حالا قاطی نکرده؛ با سیستم برق۲۰۶ هم من تا حالا مشکلی نداشتم.
توصیه میکنم دوستانی که نیاز دارن به جای اجناس بی کیفیت؛ اینو بخرن و لذت ببرن از تولید مهندس خزاما

tohid63

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
207
واسه ردیابی آیا اون دستگاهی که به خودرو وصل هست باید همیشه اینترنت داشته باشه یا ربطی به بود یا نبود اینترنت نداره ؟

بالا