به نقل از esm :
این کد با وارد شدن هر کاراکتر توی تکست باکس تابعی رو احضار میکنه که با جاوا اسکریپت نوشته شده ( chkTextEntered)
کد:
TextBox1.Attributes.Add("onKeyUp", "chkTextEntered();")
من هر چی توی msdn گشتم جز یه مثال آبکی درباره این TextBox1.Attributes.Add چیزی پیدا نکردم .میگم کسی نمیدونه آدم اگر بخواد به جای تابع جاوااسکریپت یه تابع سی شارپ رو اینجا صدا بزنه باید چی کار کنه؟
آهان خدا خیرت بده !!!! همین chkTextEntered() رو یه تابع جاوا اسکریپت میکنی که با آجاکس کار میکنه و ورودیش حروف توی تکس باکسه و بهت یه لیست برمیگردونه از عباراتی که اولشون با این حروف شروع میشه و بعد اون رو توی یه دراپ دان نشون میده اگه یه کم روش کار کنی و اینی که گفتم رو با آجاکس در بیاری (یا اینکه اصلا بگرد ببین میتونی آمادش رو پیدا کنی قائدتا باید باشه !!) که خیلی عالی میشه وگرنه حرف به حرفش نکن چون خیلی ناجوره که هی کاربر هر کلمه ای که مینویسه فرم برگرده به سرور هم واسه سرور بده هم اعصاب کاربر رو خورد میکنه یه دکمه بذار اونجا که هروقت کاربر خواست این کار رو بکنه روش کلیک کنه !! (اینجوری یوزر فرندلی تره
) ولی هنوزم میگم آجاکس کارت رو خیلی حرفه ای تر میکنه ! البته بازم باید در نظر داشته باشی که اگه مرتب کاربرا بخوان این کار رو انجام بدی این کار منابع زیادی از سرور مصرف میکنه ، وقتی داری برای پلاتفرم وب بیس برنامه مینویسی یکی از چیزایی که باید همیشه جلوی نظرت باشه سروره (یعنی باید خودت رو هی بذاری جای سرور ببینی خوشت میاد با خودت اینجوری رفتار کنن یا نه
) فکرش رو بکن این جستجوی دیتابیس که احتمالا کش هم نمیشه کردش (بازم باید ببینی برنامت چطوریه ) چه منابعی از سرور مصرف میکنه
پیشنهاد من در صورت تکرار زیاد این کار همون دکمه است (که معولا هم روش یا یکی دوبار کیلیک میشه یا اصلا نمیشه !)
موفق باشی