• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دسترسی غیر مجاز به جیمیل و نحوه بازگردان آن

irantejaratco

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

یه چند وقتی هست یکی به جیمیل بنده دسترسی پیدا کرده نمیدونم حالا از کجا پسورد منو پیدا کرده خودم هم متوجه نمیشم و پسورد رو عوض کرده و من نمیتونستم وارد شم
من تونستم با اینفو اکانتمو از گوگل پس بگیرم و وقتی وارد اکانتم شدم پسوردمو عوض کردم و همه مشخصات دیگر را هم که قابل تغییر بود عوض کردم ولی با کمتل تعجب دیدم دوباره اون طرف وارد شده و پسورد و عوض کرده، من 3 بار همین کار رو انجام دادم ولی باز . . . .

خواهش میکنم کمک کنید چطور میتونم وقتی اکانتمو پس گرفتم یه کاری بکنم که اون طرف نتونه دوباره بره و پس خودش و بزاره خودمم نمیدونم چطوری این کارو میکنه .

با تشکر

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
با سلام

یه چند وقتی هست یکی به جیمیل بنده دسترسی پیدا کرده نمیدونم حالا از کجا پسورد منو پیدا کرده خودم هم متوجه نمیشم و پسورد رو عوض کرده و من نمیتونستم وارد شم
من تونستم با اینفو اکانتمو از گوگل پس بگیرم و وقتی وارد اکانتم شدم پسوردمو عوض کردم و همه مشخصات دیگر را هم که قابل تغییر بود عوض کردم ولی با کمتل تعجب دیدم دوباره اون طرف وارد شده و پسورد و عوض کرده، من 3 بار همین کار رو انجام دادم ولی باز . . . .

خواهش میکنم کمک کنید چطور میتونم وقتی اکانتمو پس گرفتم یه کاری بکنم که اون طرف نتونه دوباره بره و پس خودش و بزاره خودمم نمیدونم چطوری این کارو میکنه .

با تشکر

آقا کامپیوتر شما ویروسی تروجانی چیزی نداره ؟؟

احتمالا یه برنامه رو سیستم شما نصبه که پسورد ها تون رو می دزده!

تحقیق کنید ! ;):blink:

irantejaratco

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از شما

چطور باید متوجه بشم ؟

ضمنا من رو سیستم نود32 و زون آلارم دارم آپدیت شده.

آخه اگه پسوردهامو میدزده چرا پسوردهای جاهای دیگه رو ندزدیده فقط جیمیل ؟

lo2ol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالا این کار هم انجام دادی ولی واسه اطمینان میگم
اون سوالی رو که جمیل برا مواقعی که پسورد فراموش میشه گذاشته رو هم عوض می کنی ؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
شما اول ویندوز رو عوض کن بعد روی ویندوز جدید پسورد رو عوض کن. همین

بالا