سلام. از اونجایی که سرویس ایرانی وقتی آدم پیر بشه پدر زانو ها رو در میاره من چند وقته سوییج کردم رو توالت فرنگی . البته هنوز عادت نکردم و هر وقت میخواهم برم توالت لخت مادر زاد میشم تا لباس هام رو کثیف نکنم و یک ربع هم طول میکشه هر دفعه. وقتی میشینم شلنگ دیگه جا نیست برسه به سوراخ دودکش به خاطر همین مجبور هستم از دستمال استفاده کنم متاستفانه اما هنوز یکبار هم فرصتش دست نداده (مجازم نکشیده هنوز). فقط گلاب به روتون برای ادرار کردن من معمولا با شلنگ آب طهارت میگرفتم اما الان با دستمال پاک میکنم. فقط یک مشکل امروز پیش اومد. دو سه تا دستمال استفاده کردم بعد انداختم تو توالت و سیفون رو زدم اما دستمال ها گیر کردن ! شوخی شوخی لوله کش آورم و اون نامرد ۳۰ هزار تومن گرفت !! (البته یک دستی هم به سیفون کشید چون همش خودش پر و خالی میشد)
آقا اون یارو گفت دستمال توالت نریز و بریز سطل آشغال و فقط دست مال های خارجی آب میشن میرن پایین. اما سطل آشغال خیلی واقعا کثافت کاری میشه اگه بخواهم دستمال های **ی رو بخواهم بریزم توش ... هم بوگند میگیره اونجا هم هر روز بخواهی سطل رو خالی کن عذاب میکشه آدم. شما خودتون دستمال توالتی میشناسید که لوله رو نگیره ؟
آقا اون یارو گفت دستمال توالت نریز و بریز سطل آشغال و فقط دست مال های خارجی آب میشن میرن پایین. اما سطل آشغال خیلی واقعا کثافت کاری میشه اگه بخواهم دستمال های **ی رو بخواهم بریزم توش ... هم بوگند میگیره اونجا هم هر روز بخواهی سطل رو خالی کن عذاب میکشه آدم. شما خودتون دستمال توالتی میشناسید که لوله رو نگیره ؟