کارشون که نیمه وقته و دستمزد بدی هم نمی دن چون یه دوستی داشتم وضع مالیش خوب نبود اما با کار کردن تو دیجی کالا تونست یه PC ردیف بخره اما کارش مدل سازی بود (همین مدل های سه بعدی) اما برای نویسندگی تو بهترین سایتای ایران نمیشه بیشتر از ماهی 300 در آورد. کلا بازار ترجمه خیلی پر شده از مترجم های کار بلد و کار نا بلد و برا همین به این کار به چشم یه چیز ساده نگاه میکنن (که واقعا هم ساده هم هست) اما اگه به نظرم کسی به دنبال کسب در آمد از اینترنته و میخواد کارش یه مقدار تخصصی باشه بهترین گزینه براش همین بخش مدل سازی و انیمیشن و طراحیه اما بصورت خیلی حرفه ای چون اینجور چیزا هم داره خیلی زیاد میشه
اسم سایت + مدرک اثبات پرداختی رو بده تا باور کنیم300 تومنو از کجا درآوردی ؟ من بابت نویسندگی تو یه سایت در حد الکسای 1500 ایران ماهی حدود 800 تا میگرفتم نمیدونم چطوری میگی دیجی کالا 300 تا میده .
نیازی ندارم ک شما باور کنی یا نکنی چون تو بازار نیستی یه مبلغ همینجوری گفتی . ما دوتا نویسنده بودیم و کلا دو نفری بار نویسندگی سایت رو دوشمون بود نفری حدود همین مبلغ میگرفتیم . اینو گفتم ک فقط استارتر اطلاعات غلط نگیره .اسم سایت + مدرک اثبات پرداختی رو بده تا باور کنیم
من رفیقم تو دیجی کالا داره مدلسازی میکنه (نه نویسندگی) بهش ماهی 300 بزور میدن حالا بیان برا مشتی مترجم زبانکده ای ماهی 800 تومن بدن؟ ولمون کن بابا
خب شما داری بهش اطلاعات غلط میدی بدون سند و مدرک !نیازی ندارم ک شما باور کنی یا نکنی چون تو بازار نیستی یه مبلغ همینجوری گفتی . ما دوتا نویسنده بودیم و کلا دو نفری بار نویسندگی سایت رو دوشمون بود نفری حدود همین مبلغ میگرفتیم . اینو گفتم ک فقط استارتر اطلاعات غلط نگیره .
منم چند سال پیش نویسنده سایت موزیک بودم ترجمه و اینا هم نمیخواست ، شاید گاهی تا 1ت هم درامد داشتم ،300ت آخه؟!کارشون که نیمه وقته و دستمزد بدی هم نمی دن چون یه دوستی داشتم وضع مالیش خوب نبود اما با کار کردن تو دیجی کالا تونست یه PC ردیف بخره اما کارش مدل سازی بود (همین مدل های سه بعدی) اما برای نویسندگی تو بهترین سایتای ایران نمیشه بیشتر از ماهی 300 در آورد. کلا بازار ترجمه خیلی پر شده از مترجم های کار بلد و کار نا بلد و برا همین به این کار به چشم یه چیز ساده نگاه میکنن (که واقعا هم ساده هم هست) اما اگه به نظرم کسی به دنبال کسب در آمد از اینترنته و میخواد کارش یه مقدار تخصصی باشه بهترین گزینه براش همین بخش مدل سازی و انیمیشن و طراحیه اما بصورت خیلی حرفه ای چون اینجور چیزا هم داره خیلی زیاد میشه
برادر من وقتی به شما نمیدادن دلیل نمیشه اوضاع همه همین باشه کهخب شما داری بهش اطلاعات غلط میدی بدون سند و مدرک !
من از 15 سالگی نویسنده بودم تو وب سایت های تکنولوژی و این اواخر تو چند تا سایت مشهورش هم بودم و حتی بعضیاشون حقوق هم نمیدادن مثلا میگفتن برای اینکه حقوق این ماه رو پرداخت کنیم باید 40 تا خبر دیگه بزاری که یه جا پرداخت کنیم
من 10 برابر شما تو این وب سایتا بودم و در ضمن وب سایت بازار نیست . وب سایت بدرد بچه های کم سن و سالی که بیشتر وقتشونو پشت کامپیوتر میگذرونن و به حقوق ماهی 300 تومن راضی هستن میخوره
چون همه میدونن نویسندگی یه کار تمام وقته (سایت های معتبر) و به قول شما اگه ماهی 800 تومنم بدن که نمیدن نمیشه با ماهی 800 تومن زندگی کرد. مگه اینکه کسی دستش هنوز تو جیب پدرش باشه !!!
خب شما داری بهش اطلاعات غلط میدی بدون سند و مدرک !
من از 15 سالگی نویسنده بودم تو وب سایت های تکنولوژی و این اواخر تو چند تا سایت مشهورش هم بودم و حتی بعضیاشون حقوق هم نمیدادن مثلا میگفتن برای اینکه حقوق این ماه رو پرداخت کنیم باید 40 تا خبر دیگه بزاری که یه جا پرداخت کنیم
من 10 برابر شما تو این وب سایتا بودم و در ضمن وب سایت بازار نیست . وب سایت بدرد بچه های کم سن و سالی که بیشتر وقتشونو پشت کامپیوتر میگذرونن و به حقوق ماهی 300 تومن راضی هستن میخوره
چون همه میدونن نویسندگی یه کار تمام وقته (سایت های معتبر) و به قول شما اگه ماهی 800 تومنم بدن که نمیدن نمیشه با ماهی 800 تومن زندگی کرد. مگه اینکه کسی دستش هنوز تو جیب پدرش باشه !!!
نه آخه هر چیزی یه رنجی داره. مثل این میمونه دلار قیمتش 3900 باشه شما بگی من دلارامو فروختم 5 تومن !برادر من وقتی به شما نمیدادن دلیل نمیشه اوضاع همه همین باشه که![]()
دیجی کالا اصن مهد کودکه . از خبرنگارا تا کارکنا و حتی مشتری هاش بچه سالن اینو قشنگ میری تو سایت متوجه میشیالان شما داری میگی دیجی کالا مطالبشو سپرده دست چندتا بچه ک به 300 تومن راضی میشن ؟![]()
سایت چطور دات کام برای ترجمه و تولید محتوا کلمه ای 20 تومن (برای شروع) تا 30 تومن (اگه ماهیانه بیش از 50 هزار کلمه ترجمه کنی) به فارسی ترجمه بشه رو محاسبه میکنه میده ... هر یه مطلبش هم حدود 2 تا 3 هزار کلمه اس ... منبع انگلیسی مطلب + کلمه کلیدی رو در اختیارتون میذاره و کافیه روون ترجمه کنی و بذاری برای ویرایش عکس و ویراستاری روی سایت ... بقیه کاراشو خودشون انجام میدن .... اگه وقت داشته باشی و سرعت تایپ و ترجمه ات هم بد نباشه روزی یه مطلب رو راحت می نویسی.... بعضی نویسنده هاشون دوتا مطلب در روز رو هم می نویسن .... خودم یه مدت مترجمشون بودم ... کارش خوبه اما بدیش اینه حقوق ثابت نیست و یه روز پاشی و حال کار کردن نداشته باشی هیچی درآمد نداریسلام دوستان
کسی از دستمزد ماهانه نویسندگان سایت هایی مثل دیجیکالا، دیجیاتو، زومیت و غیره که مطالب خارجی رو ترجمه و تو سایت بارگذاری میکنن و کارشون تمام وقته چقدره؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلامدیجی کالا اصن مهد کودکه . از خبرنگارا تا کارکنا و حتی مشتری هاش بچه سالن اینو قشنگ میری تو سایت متوجه میشی
جدی شما پیش خودت فکر میکنی کسی که مثلا 25 سال سن داره و تنها زندگی میکنه میره تو دیجی کالا کار میکنه؟ بالفرض به قول شما اصن ماهی 800 تومن بهش هم بدن
چطور میخواد زندگی کنه با ماهی 800 تومن؟ 100 تومن فقط پول گشت و گذار تو سایت ها و خبرگذاری های مختلف میشه که خبر پیدا کنی
اکثر خبرنگارا دیجی کالا سنشون بین 18 تا 20 هستش . . . مگه اینکه طرف مدیر تحریریه و این داستانا باشه که مبلغ خوبی به مدیراشون میدن
کلا شما اگه یکم راجب خبرنگاری تحقیق کنی می فهمی حتی اونایی که از این شهر به اون شهر میرن (خبرنگارای سیاسی / خبرنگارای ورزشی) با این همه زحمتی که می کشن میانگین ماهی 1.5 در میارن (البته کله گنده هم دارن که ماهی 3 میلیون هم میگیرن اما مطمئن باش اون کله گندهه هیچوقت من و شما نمی شیم)
حرفای منو شما فک نکنم درست متوجه شده باشی اما در هر صورت شل کن حاجی. به تاریخ ایجاد تاپیک یه نگاهی کن حداقلسلام
سن بازنشستگی در شرکت اینتل سی سالگی هست ! شاید خنده دار بنظر برسه ولی هست. حالا نه اینکه هرکی رسید به سی سالگی میندازنش بیرون نه ولی به چشم کارمندی نگاه میکنن که باید اینقدر باتجربه باشه که یک فرد بازنشسته باتجربه میتونه باشه.
دیجی کالا مهدکودک نیست بلکه جوانهای با انرژی با ایده و انگیزه بالا که اقتضای همه اینها سن کم (18الی 28 مثلا) هست دور خودش جمع کرده . هرجای دنیا هم بریم میبنیم سکان کار در دستان جوانان هست. ایده استفاده از افراد با تجربه سن بالا (منظورم از سن بالا سن 30 الی 40 هست) دیگه در سیستم جدید دنیا جایگاهی نداره. تنها در جهان سوم و ساختارهای سنتی قبایلی هست که هنوز ادامه داره مثل دولتهای جهان سوم و ....
300 تومنو از کجا درآوردی ؟ من بابت نویسندگی تو یه سایت در حد الکسای 1500 ایران ماهی حدود 800 تا میگرفتم نمیدونم چطوری میگی دیجی کالا 300 تا میده .
ممنون از پاسخ کامل و جامعتونسایت چطور دات کام برای ترجمه و تولید محتوا کلمه ای 20 تومن (برای شروع) تا 30 تومن (اگه ماهیانه بیش از 50 هزار کلمه ترجمه کنی) به فارسی ترجمه بشه رو محاسبه میکنه میده ... هر یه مطلبش هم حدود 2 تا 3 هزار کلمه اس ... منبع انگلیسی مطلب + کلمه کلیدی رو در اختیارتون میذاره و کافیه روون ترجمه کنی و بذاری برای ویرایش عکس و ویراستاری روی سایت ... بقیه کاراشو خودشون انجام میدن .... اگه وقت داشته باشی و سرعت تایپ و ترجمه ات هم بد نباشه روزی یه مطلب رو راحت می نویسی.... بعضی نویسنده هاشون دوتا مطلب در روز رو هم می نویسن .... خودم یه مدت مترجمشون بودم ... کارش خوبه اما بدیش اینه حقوق ثابت نیست و یه روز پاشی و حال کار کردن نداشته باشی هیچی درآمد ندارینظم شخصی و تمرکز داشتن توی کار فریلنسری این مدلی خیلی خیلی مهمه .... تا درآمدت رو بتونی بگی هفتگی 200 تا 300 دربیاری ....
سایت های بامیلو و ... هم همین حدود کلمه ای 20 تومن پرداخت میکنن به نویسنده هاشون ....
توی سایت های متفرقه هم بری که باید خودت نحوه تولید محتوا و قیمت رو تعیین کنی که اونم بین 15 تا 20 تومن برای ترجمه و تولید محتوی هرکلمه فارسی محاسبه میکنن.