• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دسته بندی سینماگران ایران

آیا شما با این طبقه بندی موافقید

• بله

Votes: 12 60.0%
  • نه

Votes: 8 40.0%
  • نطری ندارم

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    20

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:)

واقعیتی را برای شما بازمیگویم.

آنچه که سینماگران ایران نامیده می شوند بر سه دسته اند:

1-چاپلوسها : آنها با چاپلوسی قدرتمندان به هنرچی گری منصوب شده اند.

مثال :حاتمی کیا و مخملباف

2-پارتی دارها : آنها با پارتی بازی به هنر چی گری منصوب شده اند.

این دسته نیاز به مثال ندارد و 80 % هنرچی ها را شامل می شود.

3-شانسی ها : این دسته را بازی روزگار و دست تقدیر به هنرچی گری منصوب کرده است.

مثال: کیمیایی ,مهرجویی و شکیبایی

و تمام به به اصطلاح هنرمندان ایرانی در یکی از این سه دسته می گنجند.

:wacko:

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مهرجویی رو خوب اومدی جالب تو یه سکانسی از علی سنتوری آقا انگار داره کلیپ ضد اعتیاد میسازه یارو سنتور میزنه یه هو از آدمی زاد و پرنده و جهنده و خزنده و جن و پری سرشونو بر می گردونن....اون حاتمی کیا هم چاپلوسیش یه طرف به نظر من به جای ساختن فیلم و این همه هزینه اصافی دیالوگاشو بازیگرا تو یه نمایش رادیویی بخونن بهتره

oggy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مهرجویی رو خوب اومدی جالب تو یه سکانسی از علی سنتوری آقا انگار داره کلیپ ضد اعتیاد میسازه یارو سنتور میزنه یه هو از آدمی زاد و پرنده و جهنده و خزنده و جن و پری سرشونو بر می گردونن....اون حاتمی کیا هم چاپلوسیش یه طرف به نظر من به جای ساختن فیلم و این همه هزینه اصافی دیالوگاشو بازیگرا تو یه نمایش رادیویی بخونن بهتره

مطلقا با شما موافقم .

کارگردان ها و بازیگران ایرانی , مشتی مفتخور هستند.
:f34r:

mip_se

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من هم با شما موافقم
منتهی چند نفری تو مغز من دست به شورش زدن و تو هیچ کدوم از این لیست های جناب عالی نمیرن!

علی حاتمی رو مثلا چه خاکی برسرمون کنیم یا این مادر مرده عباس کیارستمی رو که زمان طاغوت خودش پاشده رفته کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شروع کرده فیلم ساختن؟

این حرف که خیلی ها که به جایی رسیدن از روی لیاقت نبوده درسته اما این مسئله هم که هرکی خودش هیچی نمیشه میندازه گردن شرایط هم بحث دیگریست...

آریامهر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من تنها و تنها استثنا در این طبقه بندی

کیارستمی است که تنها سینماگر ایرانی است

که کلاس جهانی دارد.

:happy:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فک کنم مشابه یه همچین تایپیکی رو تو بخش ازاد داشتی اره؟ یا این همو نه انتقالش دادن؟

Lemmy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من تنها و تنها استثنا در این طبقه بندی

کیارستمی است که تنها سینماگر ایرانی است

که کلاس جهانی دارد.

جعفر پناهی رو فراموش کردین. هیچکدوم فیلمهاش تا حالا تو ایران نمایش داده نشده، یعنی پروانه نمایش نگرفته.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نمی دونم شما از سینمای ایران بدتون میاد یا فقط از این پارتی بازی ها و غیره بدتون میاد
اما به نظر من به شخصه نباید کارگردانها را از روی عقیده شون سنجید بلکه از روی کارشون باید به بدی یا خوبی آن برسید
در مورد اینکه مخملباف که شما می گوید اینطور نیست که ایشان تملق قدرتمندان را بکنند و این نظر شما است اما در فیلم های ایشان اینطور نبوده و ایشون دارای فیلمهای بسیار زیبا هستند که ثابت میکنه که کارگردان خوبی هستند مثل هنرپیشه و بایسیکل ران و غیره ایشون الان فیلمی به اسم س..س و فلسفه درست کرده اند که این خودش نشان دهنده این هست که اینطور که شما میگوید نیست
و همینطور در مورد حاتمی کیا ایشان فقط از دوران جنگ هستند و می خواهند فکر های خودشان را با فیلم نشان دهند و شما نمی توانید ارزش کارهای حاتمی کیا در فیلم های روبان قرمز ، آزانس شیشه ای و... را انکار کنید

مثلا شما می خواهید اصغر فرهادی را در کدام دسته بندیتان قرار دهید همینطور بهنام بهزادی ، مانی حقیقی ، بهمن فرمان آرا ، جعفر پناهی ، بهمن قبادی ، عباس کیارستمی ، امیر نادری ، و خیلی از بازیگران دیگر

در مورد فیلم های ایرانی فکر کنم که داراری بار هنری در فیلمهاشون در مواردی هستند و ما باید به این هنر احترام بگذاریم تعدادی را نام میبرم
خانه ای روی آب ، لاک پشت ها پرواز می کنند ، لیلا ، هامون ، طعم گیلاس ، ده ، طلای سرخ ، آزانس شیشه ای ، روبان قرمز ، هنر پیشه ، اشک و سرما ، نیوه مانگا ، شهر زیبا ، چهار شنبه سوری ، من ترانه 15 سال دارم ، درخت گلابی ، زیر درخت زیتون ، سینما سینما است ، خون بازی ، مهمان مامان ، قرمز ، و خیلی های دیگر
برای این است که ما باید به این سینما احترام بگذاریم

آریامهر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم شما از سینمای ایران بدتون میاد یا فقط از این پارتی بازی ها و غیره بدتون میاد
اما به نظر من به شخصه نباید کارگردانها را از روی عقیده شون سنجید بلکه از روی کارشون باید به بدی یا خوبی آن برسید
در مورد اینکه مخملباف که شما می گوید اینطور نیست که ایشان تملق قدرتمندان را بکنند و این نظر شما است اما در فیلم های ایشان اینطور نبوده و ایشون دارای فیلمهای بسیار زیبا هستند که ثابت میکنه که کارگردان خوبی هستند مثل هنرپیشه و بایسیکل ران و غیره ایشون الان فیلمی به اسم س..س و فلسفه درست کرده اند که این خودش نشان دهنده این هست که اینطور که شما میگوید نیست
و همینطور در مورد حاتمی کیا ایشان فقط از دوران جنگ هستند و می خواهند فکر های خودشان را با فیلم نشان دهند و شما نمی توانید ارزش کارهای حاتمی کیا در فیلم های روبان قرمز ، آزانس شیشه ای و... را انکار کنید

تو فیلمهای توبه نصوح و دوچشم بی سو ( مخلملباف ) را نگاه کن تا به اوج چاپلوسی

او پی ببری !

به احتمال قوی تو هم از حقوقبگیران سینمای ایرانی که بر سر

این سفره نشسته ای !

:D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تو فیلمهای توبه نصوح و دوچشم بی سو ( مخلملباف ) را نگاه کن تا به اوج چاپلوسی

او پی ببری !

به احتمال قوی تو هم از حقوقبگیران سینمای ایرانی که بر سر

این سفره نشسته ای !

:D

تو خودتو زیاد ناراحت نکن اگه پولی گرفتم باهات نصف می کنم تا تو هم بی نصیب نمونی

بعدم این که تو میگی چاپلوسی نیست بلکه عقیده یک نفر هست حالا شما بیا بگو چاپلوسی چون خودت دوست نداری این عقیده را
چرا ما یاد نگرفته ایم به عقیده هر کس چه اشتباه چه درست احترام بگذاریم
اصلا هنر یک فیلمساز چه ربطی به این داره که ایشان داره برای کی کار میکنه که به نظر من نه مخلباف یا حاتمی کیا این کار را نمیکنند بلکه اون چیزی را که بهش اعتقاد دارند را می گویند حالا این به مذاق شما خوش نمی آید دلیل نمیشه که ایشون طرفدار جناحی باشند سینمای ایشان اینطور است حالا شما اگه خوشت نمیاد نگاه نکن برو یه چیز دیگه ببین این دلیل نمیشه که کار کسی را ندانسته زیر سوال ببریم
البته خیلی از کارگردانهای داریم که با پارتی و غیره بودجه مملکت را استفاده می کنند وهیچ کار قابل قبول هم ندارند اما من اعتقاد دارم که مخلباف در گروه نیست

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من مخالف این تقسیم بندی هستم ... حتما بینشون چاپلوس و شانسی و پارتی دار وجود داشته/داره ... اما فکر نمی کنم بتونم قبول کنم که حاتمی کیا و کیمیایی و مهرجویی و چندین و چند نفر دیگه هم جزو اونا باشن ...

من اهل سینمای ایران نیستم ، اما ترجیح میدم از همون 10-20 تا فیلم و فیلمساز خوب ایرانی لذت ببرم و فرض کنم که واقعا به چیزی که ساختن معتقدن
hanghead.gif
... آژانس شیشه ای ؛ اجاره نشین ها ؛ خسرو شکیبایی ؛ بعضی فیلمهای کیمیایی ؛ آهنگهای مجید انتظامی ؛ شهر موشها(!) و ...
joytears.gif

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو خودتو زیاد ناراحت نکن اگه پولی گرفتم باهات نصف می کنم تا تو هم بی نصیب نمونی

بعدم این که تو میگی چاپلوسی نیست بلکه عقیده یک نفر هست حالا شما بیا بگو چاپلوسی چون خودت دوست نداری این عقیده را
چرا ما یاد نگرفته ایم به عقیده هر کس چه اشتباه چه درست احترام بگذاریم
اصلا هنر یک فیلمساز چه ربطی به این داره که ایشان داره برای کی کار میکنه که به نظر من نه مخلباف یا حاتمی کیا این کار را نمیکنند بلکه اون چیزی را که بهش اعتقاد دارند را می گویند حالا این به مذاق شما خوش نمی آید دلیل نمیشه که ایشون طرفدار جناحی باشند سینمای ایشان اینطور است حالا شما اگه خوشت نمیاد نگاه نکن برو یه چیز دیگه ببین این دلیل نمیشه که کار کسی را ندانسته زیر سوال ببریم
البته خیلی از کارگردانهای داریم که با پارتی و غیره بودجه مملکت را استفاده می کنند وهیچ کار قابل قبول هم ندارند اما من اعتقاد دارم که مخلباف در گروه نیست

مخملباف 25-26 سال پیش نوعی از چاپلوسی را داشته است

و حالا سفره ای دیگر را یافته است و اعتقاداتش 180 درجه چرخیده است.

:(

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دور از تعارف واقعيتي رو مطرح كرديد كه نميشه انكارش كرد نمونه آخرش استاد بزرگ فيلم هاي گدا گشنه اي مجيد مجيدي كه با اون سواد قليل و اندك خودش رو وارد بحثي كرد كه نه سوادش رو داشت نه تخصصش دليلش چي بود خودشيريني و شيرين عسل كردن خود همين جنابان مخملباف و مجيدي دوستان سابق 20سال پيش آنچنان از اسكار و وابسته بودن آن به محافل صهيونيستي دم ميزدند كه آدم باورش نمي شد اين دو يار گرمابه و گلستان20 سال بعدش سر اينكه كدوم يك از فيلم هاي اونها به اسكار معرفي بشه و تشريف ببرند به بلاد كفر مثل سگ و گربه افتاده بودنند به جون هم بله اين آقاي مجيدي هم خوب بلده جلو مقامات داخلي پاچه خواري كنه و هم خوب بلده سربزنگاه وبه خاطركسب جايزه و تنديس اسم فيلمش رو از رنگ خدا به رنگ آسمان بدل كنه براي دلخوش كردن مقامات جشنواره هاي خارجي

واقعیتی که یکی از دوستان نوشت.

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثلا شما می خواهید اصغر فرهادی را در کدام دسته بندیتان قرار دهید همینطور بهنام بهزادی ، مانی حقیقی ، بهمن فرمان آرا ، جعفر پناهی ، بهمن قبادی ، عباس کیارستمی ، امیر نادری ، و خیلی از بازیگران دیگر

در مورد فیلم های ایرانی فکر کنم که داراری بار هنری در فیلمهاشون در مواردی هستند و ما باید به این هنر احترام بگذاریم تعدادی را نام میبرم
خانه ای روی آب ، لاک پشت ها پرواز می کنند ، لیلا ، هامون ، طعم گیلاس ، ده ، طلای سرخ ، آزانس شیشه ای ، روبان قرمز ، هنر پیشه ، اشک و سرما ، نیوه مانگا ، شهر زیبا ، چهار شنبه سوری ، من ترانه 15 سال دارم ، درخت گلابی ، زیر درخت زیتون ، سینما سینما است ، خون بازی ، مهمان مامان ، قرمز ، و خیلی های دیگر
برای این است که ما باید به این سینما احترام بگذاریم

اصغر فرهادی فقط بلد است فیلمهای گداگشنه ای بسازد و یک

مشت منتقد بی سواد از او تعریف کرده اند و انسانهای دهن بین

هم باور کرده اند.

اینجا را نگاه کن !

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سینمای ایران 100 % با بودجه و سوبسید دولتی اداره می شود و در این میانه

تهیه کننده ها و کارگردانها و بازیگران از این فیلمهای بی فروش میلیاردها تومان

بخوربخور دارند و این واقعیتی آماریست !

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

مخملباف 25-26 سال پیش نوعی از چاپلوسی را داشته است

و حالا سفره ای دیگر را یافته است و اعتقاداتش 180 درجه چرخیده است.

میشه چاپلوسی را برای من توضیح دهید در توبه نصوح اینکه اعتقاد داره به اون چیزی که در فیلم گفته به نظر شما چاپلوسی است مثلا شما الان بگید که روز قشنگ است چاپلوسی روز را کرده اید خوب به نظر شما روز اون موقع قشنگ بوده
ولی من به شخصه تغییری در روند کاری مخبلباف ندیده ام اگر هم بوده آدمی همیشه یک منوال نیست در گذر زمان تغییر می کنه اما چه بهتر که تغییر مثبت داشته باشه
نمی دونم چرا شما بحث سینما را با چیز ها دیگر قاطی میکنی
هر کس عقیده ای داره و طبق اون عقیده فیلم هایش را درست میکنه و این عقیده در طول زمان دچار دستخوش می شود حالا ما نمی تونیم بخاطر عقیده هر کس به اون وصله ها که خودمون فکر می کنیم او اینطور هست بزنیم

حالا یه سوال دارم ایا من به شخصه می تونم افرادی را که دوست دارم و طبق افکار من فیلم می سازند را در طبقه بندی خودم افرادی باسواد و خوب معرفی کنم و دیگران را چون بر خلاف عقیده من صحبت می کنند به چاپلوسی از جناح خاصی که همان موقع بر سر کار هستند متهم کنم

افراد را مخصوصا در سینما باید از روی کارهای که انجام داده اند از نظر فیلم شناسی بسنجیم نه از روی علایق خودمان

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
میشه چاپلوسی را برای من توضیح دهید در توبه نصوح اینکه اعتقاد داره به اون چیزی که در فیلم گفته به نظر شما چاپلوسی است مثلا شما الان بگید که روز قشنگ است چاپلوسی روز را کرده اید خوب به نظر شما روز اون موقع قشنگ بوده
ولی من به شخصه تغییری در روند کاری مخبلباف ندیده ام اگر هم بوده آدمی همیشه یک منوال نیست در گذر زمان تغییر می کنه اما چه بهتر که تغییر مثبت داشته باشه
هر کس عقیده ای داره و طبق اون عقیده فیلم هایش را درست میکنه و این عقیده در طول زمان دچار دستخوش می شود حالا ما نمی تونیم بخاطر عقیده هر کس به اون وصله ها که خودمون فکر می کنیم او اینطور هست بزنیم

حالا یه سوال دارم ایا من به شخصه می تونم افرادی را که دوست دارم و طبق افکار من فیلم می سازند را در طبقه بندی خودم افرادی باسواد و خوب معرفی کنم و دیگران را چون بر خلاف عقیده من صحبت می کنند به چاپلوسی از جناح خاصی که همان موقع بر سر کار هستند متهم کنم

افراد را مخصوصا در سینما باید از روی کارهای که انجام داده اند از نظر فیلم شناسی بسنجیم نه از روی علایق خودمان

من هم تا حدودي با اين پست اخير شما موافقم اگر مي خواهيد چابلوس ترين كارگردان ايراني رو بشناسيد توصيه مي كنم مجموعه آثار مسعود كيميايي بعد از انقلاب رو به تماشا بنشينيد وگرنه به قول اين دوستمون اون موقع آقاي مخملباف اونجوري فكر مي كرد و اون جوري هم فيلم مي ساخت اصولا نميشه به حاتمي كيا و مخملباف و دارودسته شون كه خودي بودند يا هستند ايراد گرفت بايد به كيميايي و مهرجويي ايراد گرفت كه چابلوسي مي كنند و خودي هم نبودند وگرنه مي تونستند مثل بيضايي كار نكنند

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

او بدنبال سفره بوده است , فیلمی

احمقانه تر و شعارزده تر از 2 چشم بی سو

در تاریخ بشر ساخته نشده است.

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
او از همان اول هم هیچ اعتقاد خاصی نداشته ( مثل اکثر ایرانیان)

و فقط به دنبال سفره بوده است.

:eek:

بالا