من هم اون داستان رو خوندم ...
seymour مدیر بازنشسته کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 3 آگوست 2005 نوشتهها 6,209 لایکها 84 محل سکونت Tehran 24 آپریل 2008 #101 من هم اون داستان رو خوندم ...
meisam317 Registered User تاریخ عضویت 26 آگوست 2005 نوشتهها 1,214 لایکها 78 سن 40 محل سکونت ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴ 25 آپریل 2008 #102 به نظر من شما درباره سینمای ایران و دست اندرکاران آن خیلی بد بین هستید . اونا هم آدمایی اند مثل من و شما ، مثل خیلیای دیگه تو کوچه و خیابان .
به نظر من شما درباره سینمای ایران و دست اندرکاران آن خیلی بد بین هستید . اونا هم آدمایی اند مثل من و شما ، مثل خیلیای دیگه تو کوچه و خیابان .
easter کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 25 می 2006 نوشتهها 108 لایکها 4 27 آپریل 2008 #103 به نقل از meisam317 : به نظر من شما درباره سینمای ایران و دست اندرکاران آن خیلی بد بین هستید . اونا هم آدمایی اند مثل من و شما ، مثل خیلیای دیگه تو کوچه و خیابان . کلیک کنید تا بازشود... تو ممکنه شبیه آنها باشی ! ولی من نه جیره خوار هستم و نه چاپلوس و نه بی شخصیت و نه مغرور !
به نقل از meisam317 : به نظر من شما درباره سینمای ایران و دست اندرکاران آن خیلی بد بین هستید . اونا هم آدمایی اند مثل من و شما ، مثل خیلیای دیگه تو کوچه و خیابان . کلیک کنید تا بازشود... تو ممکنه شبیه آنها باشی ! ولی من نه جیره خوار هستم و نه چاپلوس و نه بی شخصیت و نه مغرور !
حيوونه خوب کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 27 آپریل 2008 نوشتهها 6 لایکها 0 محل سکونت خوك دوني 28 آپریل 2008 #104 من خودم موافق نيستم هيچي اصلا درگير اين موضوع نشم بهتره ولي چي بهتر از اين كه باشه بهرت