• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دستور ارسالی جهت رفع فیلتر

toorej

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام و وقت بخیر
بنده سایتم حدود 10 روزی میشه فیلتر شده امروز با رفع فیلتر موافقت مشروط شد یه چندتا لینک دادن برای حذف که مربوط به یک خواننده بود و بنده تمام آهنگهای اون خواننده رو حذف کردم فقط یه چیز دیگه نوشتن که بنده متوجه نمیشم گفتن موارد بیشتری در سایت شما مشاهده میشه، میخواستم بدونم بنظرتون مربوط به همین خواننده هست یا خواننده ی دیگه ای؟ چون سه تا لینک از این خواننده دادن و من 8 تا آهنگ رو که بود پاک کردم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
راه کاری که این دوستمون توی تاپیک قبلیتون اشاره کردند بهترین روش برای رفع فیلتره.
ولی از لحاظ سئو براتون ایجاد مشکل میکنه.
دوست عزیز طبق تجربه ای که سال پیش داشتم بهتون پیشنمهاد میکنم کل سایتتون رو پاک کنید (یه بک آپ بگیرید)
بعد 40-50 تا مطلبی که مطمئنی مشکل نداره مثل اهنگ سالار عقیلی محسن چاوشی و... رو بزاری (کلیه فایلهای قدیم رو هم از دسترس خارج کن - کافیه پوشه ها رو رینیم کنی)
اینطوری زود از فیل خارج میشی
از فیلتر در اومدی بک اپ رو ریستور کن و کلا مطالبتو بازنگری کن که زود دوباره فیل نشی
من رفع فیلترم یه ماه طول کشید چون سه بار درخواست دادم و هر بار یه چیزی پیدا میکردن از عکس ها گرفته تا مطالب و حتی فایل آهنگ

toorej

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
راه کاری که این دوستمون توی تاپیک قبلیتون اشاره کردند بهترین روش برای رفع فیلتره.
ولی از لحاظ سئو براتون ایجاد مشکل میکنه.
اینکار شدنی نیست چون تعداد آهنگها بالاست و من نمیدونم چی رو حذف کنم و چی رو حذف نکنم راهکار دیگری وجود نداره؟

xenoox01

Registered User
لایک‌ها
56
اینکار شدنی نیست چون تعداد آهنگها بالاست و من نمیدونم چی رو حذف کنم و چی رو حذف نکنم راهکار دیگری وجود نداره؟
دوست عزیز خدمتتون عرض کردم همه رو پاک کنید و چندتا پست ابکی بزارید
بعد دوباره ریستور کنید
مطمئن باش اینطوری تنها حالتیه که سریع نتیجه میگیری

toorej

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز خدمتتون عرض کردم همه رو پاک کنید و چندتا پست ابکی بزارید
بعد دوباره ریستور کنید
مطمئن باش اینطوری تنها حالتیه که سریع نتیجه میگیری
یعنی پاک کنم بعدا دوباره برشون گردونم؟
میشه همچین کاری کرد مگه؟ دوباره فیلتر نمیشه سایت

xenoox01

Registered User
لایک‌ها
56
یعنی پاک کنم بعدا دوباره برشون گردونم؟
میشه همچین کاری کرد مگه؟ دوباره فیلتر نمیشه سایت
الان اگه بخوای مطالب رو یکی یکی پاک کنی مطمئن باش یه چیزی پیدا میکنن
حتی من مطالب رو پاک کردم برام ادرس عکس فرستادن که اینا چیه
ولی کلا مطالب رو پاک کنی ، پوشه ها رو هم رینیم کنی (بعد دوباره برگردونی به اسم قبل) دیگه به هیچی دسترسی ندارن
بعد رفع فیلتر فقط مطالب مشکل دارتو پاک کن
دیگه اونطوری گیر نمیدن که آنالیز دقیق کنن ببینن چی مشکل داره و...

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز به جای اینکار دسته بندی موضوعات رو از تمامی صفحات پاک کن و سرچ سایتت رو هم از کار بنداز به طوری که اگه طرف صفحه اول سایتت رو باز کرد به غیر از چند پست نتونه بقیه مطالبتو ببینه
افزونه WP Page Numbers و یا مشابهش رو هم غیر فعال کن
من با این کارها بارها سایت از فیلتر در اوردم .

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
اگه 10 تا رو گفتن صد در صد تعداد دیگه هم هستش به نظر من توصیه دوستان رو دنبال کنید و کلا یه کاری کنید که مجبور بشن فیلتر رو باز کنن و بهانه نیارن

toorej

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگه 10 تا رو گفتن صد در صد تعداد دیگه هم هستش به نظر من توصیه دوستان رو دنبال کنید و کلا یه کاری کنید که مجبور بشن فیلتر رو باز کنن و بهانه نیارن
نه بابا 3 تا رو گفتن نه 10 تا

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
نه بابا 3 تا رو گفتن نه 10 تا
همون دیگه اگه 3 تا رو هم گفته باش مطمئن باش فقط تاییدیه رو بزنی چند روز بعد بازم میگن فلان و فلان رو حذف کن البته بازم میگم توصیه های دوستان رو عملی کنی مشکلی پیش نمیاد سریع رفع میشه

toorej

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
همون دیگه اگه 3 تا رو هم گفته باش مطمئن باش فقط تاییدیه رو بزنی چند روز بعد بازم میگن فلان و فلان رو حذف کن البته بازم میگم توصیه های دوستان رو عملی کنی مشکلی پیش نمیاد سریع رفع میشه
راستشو بخوای سرچ و دسته بندی رو برداشتم حدود 77 آهنگ هم که به نظر اونا شاید مشکل دار میومد حذف کردم

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
یه زمانی دستگاه ویدئو جرم بود خیلی سال هم نگذشته انگار همین دیروز بود حرام بود الان حلال شده !
موسیقی یه موقع که کلا حرام بود الان نیمه حرام هست زمان بگذره اینم حلال میشه و مشکلات فیلتر هم حل میشه!

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

toorej

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان امروز چندتا آهنگ اونوری به بنده اعلام کردن و من 400 تا اهنگ پاک کردن ولی نمیدونم چرا پیام دادن که
شما تمایلی به همکاری و حذف موارد مجرمانه ندارید وتنها منتظر اعلام تک تک لینکهای مجرمانه از سوی این واحد می باشید که از عهده این واحد خارج است.
حتی میگن
چنانچه ظرف مدت 24 ساعت آتی ، شخصا کلیه محتواهای مجرمانه برداشته نشود پرونده سایت شما مختومه می گردد و اجازه فعالیت مجدد در فضای مجازی به شما داده نمی شود.
شما میگید چکار کنم؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان امروز چندتا آهنگ اونوری به بنده اعلام کردن و من 400 تا اهنگ پاک کردن ولی نمیدونم چرا پیام دادن که
شما تمایلی به همکاری و حذف موارد مجرمانه ندارید وتنها منتظر اعلام تک تک لینکهای مجرمانه از سوی این واحد می باشید که از عهده این واحد خارج است.
حتی میگن
چنانچه ظرف مدت 24 ساعت آتی ، شخصا کلیه محتواهای مجرمانه برداشته نشود پرونده سایت شما مختومه می گردد و اجازه فعالیت مجدد در فضای مجازی به شما داده نمی شود.
شما میگید چکار کنم؟

خرید دامنه جدید

انتقال هاست به هاست خارجی

فعال سازی سرویس ip whois protection

redirect 301 دامنه فعلی رو دامنه جدید

بالا