s.sheko
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 8 ژوئن 2014
- نوشتهها
- 36
- لایکها
- 3
مواد لازم برای یک پیمانه : آبلیمو ۱/۴پیمانه
پودر خردل دو قاشق سوپخوری
خامه چهار قاشق سوپخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی میریزیم و با قاشق کاملا هم میزنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه میکنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط میکنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشهای در بسته میتوان نگه داشت.
پودر خردل دو قاشق سوپخوری
خامه چهار قاشق سوپخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی میریزیم و با قاشق کاملا هم میزنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه میکنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط میکنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشهای در بسته میتوان نگه داشت.