• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دستور تهیه سس خردل

s.sheko

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2014
نوشته‌ها
36
لایک‌ها
3
مواد لازم برای یک پیمانه : آبلیمو ۱/۴پیمانه
پودر خردل دو قاشق سوپخوری
خامه چهار قاشق سوپخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه‌ای در بسته می‌توان نگه داشت.
 
بالا