odise2004
Registered User

کرم باواریا
دستور از کتاب خانم رزا منتظمی
شیر : نیم لیتر
زرده تخم مرغ : ۶ تا ۷ عدد
خامه :۳۰۰ گرم
شکر : ۲۰۰ گرم
کاکائو : یک قاشق سوپخوری سرپر
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
ژلاتین : ۶ ورق
طرز تهیه :
ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود. شیر را می جوشانیم و زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط می کنیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم . بعد از کمی سردشدن ژلاتین حل شده را با این مایه مخلوط می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شود ، سپس خامه را داخل مایه می ریزیم و بهم می زنیم . نصف از مایه را در قالب مناسبی ریخته و در یخچال می گذاریم تا کمی بسته شود .
بعد یک قاشق سوپخوری کاکائو را در یکی دو قاشق سیر حل می کنیم و در بقیه مایه می ریزیم و مخلوط می کنیم .
وقتی مت اول کرم کمی بسته شد مایه کاکائو را با قاشق روی آن میریزیم و دوباره قالب را در یخچال می گذاریم .
بعد از بسته شدن کرم را در ظرف برمی گردانیم و اطراف آن را با انواع کمپوت تزئین می کنیم .