• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دستور پخت خرچنگ (مثل فیلم ها!!!!)

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,183
لایک‌ها
124
درود

دوستان می خواستم بدونم برای پختن و درست کردن خرچنگ مثل اون چیزی که توی فیلم ها هست (سالم به نظر می رسه و...) باید چکار کرد؟ چجوری باید درست کرد که بو نده و خلاصه اون چیزی باشه مثل تو فیلم ها هست
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,252
l
طرز تهیه ی لابستر نیوبرگ
%D9%84%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%A8%D8%B1%DA%AF.jpg

مواد لازم :

دو فنجان گوشت تازه دم خرچنگ یا کنسرو خرچنگ
نصف فنجان کره
سه قاشق سوپ خوری آرد ذرت
یک قاشق چای خوری فلفل
نصف قاشق چای خوری نمک
یک و نیم فنجان شیر
یک فنجان خامه غلیظ
دو عدد تخم مرغ زده شده


طرز تهیه :
اگر از گوشت دم خرچنگ استفاده می کنید به شیوه زیر آن را تهیه کنید . در یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید ، به آن دو قاشق سوپخوری سرکه ترخون و یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید . وقتی کاملا به جوش آمد ، گوشت خرچنگ را در آب جوش ریخته و به مدت 20 دقیقه به پختن آن ادامه دهید . پوست خرچنگ صورتی رنگ می شود . شعله را خاموش کرده و در همان آب بگذارید خرچنگ خنک شود . وقتی خنک شد ، پوست آن را کنده و گوشت را قطعه قطعه کنید . گوشت لابستر را در ماهیتابه ای که کره در آن آب کرده اید ، سرخ کنید ، حرارت باید آنقدر کم باشد که گوشتها قهوه ای نشده و خرد نشوند ، آرد ذرت و ادویه را با هم مخلوط و به لابستر اضافه کنید ، شیر و خامه را نیز افزوده و پیوسته هم بزنید تا این مخلوط کاملا غلیظ شود . کمی قبل از سرو ، تخم مرغ را به آن بیفزائید . زمانیکه تخم مرغ را اضافه می کنید نباید مخلوط در حال جوش باشد .
 
بالا