برگزیده های پرشین تولز

دستور پخت میگو دو پیازه

mahima

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 ژوئن 2019
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
44
سیب زمینی

میگو دریایی


کره

ادویه

روغن

پیاز

میگوها رو آغشته به ادویه زردچوبه، نمک، فلفل سیاه کنید.

بعدش اون رو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم بگیرند.

پس از 2 ساعت که میگوها طعم دار شدن، اول سیب زمینی رو نگینی خرد و ماهیتابه را روی اجاق با دمای متوسط قرار بدین.

روغن رو به ماهیتابه اضافه و صبر کنید تا کمی داغ بشن. سیب زمینی رو سرخ کنید و پس از سرخ شدن در ظرفی قرار بدین.

روغن رو از ماهیتابه خارج کنید. کره رو بهش اضافه کنید تا آب بشه. سیب زمینی را خلالی خرد و در کره سرخ کنید.

برای خرید ماهی و میگو تازه جنوب و تحویل درب منزل کمتر از 30 ساعت، به فروشگاه ماهیما سر بزنید.

پس از اینکه رنگ پیاز طلایی شد، میگوها را به آن اضافه کرده و منتظر بمانید کاملا پخته شوند.

سیب زمینی را به میگو و پیاز اضافه کنید. در صورت نیاز مقداری فلفل سیاه و قرمز و نمک را به آن اضافه کنید.

نوش جان!
 
بالا