• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت از php کار حرفه ای مسلط به اسکریپت Zipmarket

rasoolAsal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام بچه ها
اسکریپت زیپ مارکت رو دارم ولی یک سری مشککلات داره
مثلا
1-فایل های بیشتر از 100 مگ رو آپ نمی کنه . می خواهم تا 1 گیگ کاربر بتونه آپ کنه.
2-می خواهم آپلود به وسیله اف تی پی بیارم توش مثل تم فارست . یا اینکه نه اصلا کلا یه آپلودر جدید بیارم توش.
3-وقتی کاربر فایلی رو می خره برای هر همش یه لینک دانلود میده نه چند تا ویژه خودش

در ضمن شما نظرتون راجع به نال چیه ؟ من می خواهم اصلیش رو بخرم ان شاالله . هزینش خیلی کمه . نظرتون چیه . به نظرتون این مشکلات بخاطر نال بودن نیست؟

لطفا فقط به این ایمیل ایمیل بزنید
[email protected]
اسکایپ:fathehonar

rasoolAsal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
در ضمن اگر کسی مسلط به زیپ مارکت نیست . مشکلی نسیت چون مطمینم سریع یاد میگیره . خیلی آسون نوشتتش فک کنم

skate

Registered User
لایک‌ها
143
البته این نظر لطفتون هست که تسریع در یادگیریو به برنامه نویسای ایرانی نسبت می دید.
ما می تونیم براتون انجام بدیم ،‌اما دو هفته زمان برای مطالعه کدهای فوق نیاز داریم. ضمن اینکه هزینه بالای هفتصد هزارتومان هست، اگر تمایل دارید بفرمایید تا همکاریمون رو شروع کنیم. ضمن اینکه اگر اصفهان هستید ، می تونید تشریف بیارید شرکت و حضورا صحبت کنیم

rasoolAsal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ممنون از پاسختون
کلا سیستم خیلی خیلی ساده هست . همه چی سر جای خودش-قبلا یکی از بچه ها تو چند ساعت برسیش کرد و یاد گرفت چطوریه
از نظر هزینه هم یه جوری نباشه که اگه بخواهم از صفر بنویسم گرون تر پام در بیاد

rasoolAsal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
ممنون از پاسختون
سیستم خیلی راحته
یکی از بچه های با صفای همین جا تو چند ساعت برسیش کرد و ویرایشم رو لحاظ نمود .
در مورد هزینه هم یه جوری باشه که قیمتش از نوشتن خود اسکریپت از بیس بیشتر نشه.

rasoolAsal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
لطفا اگر عزیری قیمتشون خوبه بفرماین

بالا