• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همكاري براي ساخت فيلم مستند كوتاه

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
من مي خوام يك كليپ كوتاه درست كنم كه به عنوان يك نمونه كار يا ريزومه كاري توي اينترنت پخش بشه .

هر چيزي كه بشه به عنوان يك نمونه كار نيمه حرفه اي ارائه بشه مثل كليپ كوتاه ، موزيك ويديو ، فيلم تبليغاتي و...

من مي تونم فيلم رو به طور كامل تجسم كنم ! ، ولي احتياج به يك اديتور نيمه حرفه اي دارم كه با هم درستش كنيم . اينطوري هم كار اون مطرح ميشه و هم هر دومون يك نمونه كاري تقريبا حرفه اي داريم .

اگه كسي مايل به همكاري است ، خبر بده !

Last edited:

btheme

Registered User
لایک‌ها
0
اگه تهران هستی ، یک سری مشخصات از خودت به من پی ام بده و کاملا توضیح بده چی میخوای...

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
من در زمینه ی انتخاب موسیقی و ادیت موسیقی و میکس و تدوینش روی نمونه ی آماده ی ویدئو بر حسب فرصت میتونم کمک کنم و خوشحال هم میشم ولی خب از اونجایی که شهرستانیم و دسترسی حضوری نیست در زمینه ی دیگه ای نمیتونم خدمتی بکنم...
خیلی هم عالی میشه کارتون و ایده ی جالبی ست ولی خیلی کلی فرمودین
حتما با جزییات بیشتر رو کاغذ دارید دیگه؟
(یه سوال و اون این که در کل در این زمینه چی کار کردین و کجا دوره ای چیزی دیدین؟)
جسارت میشه ها
ببخشید تو رو خدا
می خوام آشنا شم :)

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
آقا مرسي ! نه بابا جسارت چيه ديگه !

من تهران هستم و آموزش و دوره اي نديدم . اما فكر مي كنم كه توي اين زمينه يه استعدادي داشته باشم . وقتي كليپ هاي ماهو.اره و... رو نگاه مي كنم ، احساس مي كنم كه اگه امكاناتش رو داشتم ، مي تونستم كارهاي خيلي بهتري رو درست كنم .

فيلم هاي كوتاه زيادي رو همينجوري الكي و براي دل خودم درست كرده ام كه حالت رسمي ندارند و توي اديت و تدوين هم ضعيف هستند . چون خودم اون ها رو اديت كردم و توي اين كار زياد وارد نيستم و شايد هم حوصله اديت كردن رو ندارم .

اما وقتي اين فيلم ها رو به بقيه نشون ميدم ، تقريبا خوششون مياد و تكنيك كار يه مقداري به نظرشون جالب مياد . براي همين فكر كردم كه با كساني كه در زمينه اديت و... كار كرده اند همكاري كنيم و همه فكر ها رو روي هم بذاريم و يك فيلم كوتاه خفن و با كيفيت در بياريم كه بشه به صورت رسمي به عنوان نمونه كار ازش استفاده كرد .

اما مراحل كار و وسايل لازم رو دقيقا نمي دونم . چه مراحلي بايد طي بشه و آيا بايد فيلم نامه و اين ها نوشته بشه !؟

Last edited:

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
فکر می کنم اگر علاقه داری و احساس میکن میتونی برو یه جایی یه دوره ای بده و طبیعتا با امکاناتی که اونجا در اختیاررت می زارن همین طرح رو می تونی پیاده کنی،البته بستگی به محدودیت هات ولی خب فیلم رو نمیشه این شکلی دست خالی و بدون وابستگی به هیچکس و هیچ جا درست کرد(البته اگر مایه دارید که میشه همش رو خرید!) ولی خب شما تهرانی ها خدایی همه چی دارید دو رو برتون برو یه دوره ای از همین موسسه آموزشی ها ببین و من پسیشنهاد می کنم که بری دوره ی انجمن سینما جوان رو بگذرونی و ثبت نامش هم تا یکی دو هفته دیگس به نظرم.داخل سایتش میتونی بیشتر اطلاعات بگیری
http://www.iycs.ir/Persian/
به هر حال فکر میکنم اگر بخوا ادامه بدی باید اسارتت رو به همچین شکلی بگذرونی که هم دستت بیاد همه چی و هم امکانات بدن بهت...

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
مرسي از راهنمايي تون !

پس مساله پيچيده شد !

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
فکر می کنم اگر علاقه داری و احساس میکن میتونی برو یه جایی یه دوره ای بده و طبیعتا با امکاناتی که اونجا در اختیاررت می زارن همین طرح رو می تونی پیاده کنی،البته بستگی به محدودیت هات ولی خب فیلم رو نمیشه این شکلی دست خالی و بدون وابستگی به هیچکس و هیچ جا درست کرد(البته اگر مایه دارید که میشه همش رو خرید!) ولی خب شما تهرانی ها خدایی همه چی دارید دو رو برتون برو یه دوره ای از همین موسسه آموزشی ها ببین و من پسیشنهاد می کنم که بری دوره ی انجمن سینما جوان رو بگذرونی و ثبت نامش هم تا یکی دو هفته دیگس به نظرم.داخل سایتش میتونی بیشتر اطلاعات بگیری
http://www.iycs.ir/Persian/
به هر حال فکر میکنم اگر بخوا ادامه بدی باید اسارتت رو به همچین شکلی بگذرونی که هم دستت بیاد همه چی و هم امکانات بدن بهت...
آره برو بعضي از كارگردان ها از همينجا شروع كردن مثل هومن سيدي كه امسال سيمرغ بهترين كارگرداني گرفت.
منم ثبت نام كردم

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
والا من چون رشته ام يك چيز ديگه است ، براي همين نمي خوام اينقدر حرفه اي وارد اين كار بشم و بيشتر وقتم رو روي اين كار بذارم (مثلا كلاس برم و... ) .

من دوست دارم به طور موقت و به صورت رفاقتي ! كنار چند تا آدم نيمه حرفه اي يا حرفه اي يا مثلا توي يك استوديو برم و ايده هام رو بهشون بدم و يه ذره با هم كار كنيم تا ببينم اصلا ايده ها و چيزهايي كه توي فكرمه عملي هست يا نه !

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
يك اسكرين شات از مثلا نمونه كار !

اسمش فلاش بك هست و داستان كشته شدن يكي از دوستامون رو در يك شب برفي و سرد روايت مي كنه كه توي ماشين با سيم خفه اش مي كنند !!

thumbs20110222122713.jpg

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
اين هم مبادله است كه دو نفر ميان و دو تا كيف رو مبادله مي كنن و ميرن خونشون !

اين كليپ به اين اسم توي يوتوب هم هست :

mobadeleh

thumbs20101015225403.jpg

بالا