• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همكاري براي cms

shahin7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز بنده در نظر دارم كه يك تيم راه بياندازم براي نوشتن و ايجاد CMS و بحث و تبادل نظر در باره ي آن اختصاصا در سايت persianuke.com كسي مايل به همكاري هست ؟
به نظرم يك ذره اطلاعات درباره cms بد نيست ؟
اگر كسي قبلا كاري كرده يا مايل به همكاري هست لطفا با من در تماس باشه

شاهين شيدايي

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
می شه یکم بیشتر توضیح بدید
می خواین که یه سایت اطلاع رسانی باشه یا یه سایت ارائه دهنده خود سیستم و متعلقات؟
اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال می شم کمک کنم

shahin7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از EhsanETS :
می شه یکم بیشتر توضیح بدید
می خواین که یه سایت اطلاع رسانی باشه یا یه سایت ارائه دهنده خود سیستم و متعلقات؟
اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال می شم کمک کنم

شرمنده يک مدت نبودم
مي خواهم يک مکاني درست کنيم که همه آنهايي که در زمينه سي ام اس فعاليت كردند و دارند بيايند و عقلهايشان را بريزند روي هم و ببينيم مي توانيم يك سي ام اس در اورد كه همه كاري بكند و هر كسي خواست از يك سي ام اس استفاده كند با ما همكاري كند

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
ببخشید من درست متوجه شدم شما می خواین یک سایت جامع در زمینه گفتگو و تبادل نظر درباره سیستم های مدیریت محتوا درست کنین یا اینکه قراره پروژه فارسی سازی یکو یا چندتا از اونهارو انجام بدین یا می خواین یک برنامه مدیریت محتوا بنویسین؟

shahin7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sutiman :
اینطوری که من فهمیدم ایشون میخوان یه سی ام اس بنویسن!

من نظرم اينه كه براي اين كه يه سايت راه بيفته خيلي از اين سي ام اس هاي موجود جواب مي ده فقط ما بايد براي كار خاص خود ازش استفاده كنيم

يك گروه تشكيل بشه كه تو همه زمينه ها صاحب نظر باشه و بتوانه براي يك كار خاص استفاده از سي ام اس مورد نظر را پيشنهاد بده

نظرتان چيه ؟ :blush:

sutiman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا من که فقط ترجمه بلدم!ولی اینکاری که شما میخوای سروع کنی میدونی چقدر وقت میبره؟
البته من موافق این طرح هستم!
اگه سی ام اس خاصی برای شروع در نظرتونه من فارسیش میکنم!

بالا