• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری از برنامه نویسان

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
سلام.
ما یه تیم طراحی-برنامه نویسی داشتیم که چند روزه دو نفر از اعضای اصلیمون به خاطر اینکه واسه ارشد میخونن،نمیتونن پروژه ای رو قبول کنند،به خاطر همین تصمیم گرفتم این تایپکو بزنم.

-کار و دریافت پروژه ها به صورت دورکاری و اینترنتی بوده ولی کسانی که در استان تهران و البرز زندگی میکنند در اولویت قرار میگیرند.

-با توجه به سیاست تیم مبنی بر انجام بهترین کار با کمترین قیمت(برای برندینگ بیشتر)،میبایست این مورد را قبول داشته باشند.

تخصص های لازم:

phpکار مسلط و حرفه ای آشنا به گرافیک وب(برنامه نویس تحت وب،فعلا دات نت کار لازم نداریم)
*کسانی که مسلط به سایر مقوله های مرتبط(مانند گرافیک وب،تبدیل psd به تم،مترجم تم و...) باشند در اولوبت قرار میگیرند

برنامه نویس تحت ویندوز(C# و...) برای انجام پروژه های دانشجویی و سایر پروژه ها
*کسانی که به صورت حرفه ای مسلط به چندین زبان باشند در اولویت قرار میگیرند.

دوستانی که شرایط بالا رو دارند،مشخصات(رزومه کاری،توانایی ها،اسم،محل سکونت،میزان دستمزد درخواستی نسبت به چند کار نمونه) رو واسم بفرستن تا در نهایت 2-3 نفر رو انتخاب کنیم.

موفق باشید

remix

Registered User
لایک‌ها
26
سلام.
ما یه تیم طراحی-برنامه نویسی داشتیم که چند روزه دو نفر از اعضای اصلیمون به خاطر اینکه واسه ارشد میخونن،نمیتونن پروژه ای رو قبول کنند،به خاطر همین تصمیم گرفتم این تایپکو بزنم.

-کار و دریافت پروژه ها به صورت دورکاری و اینترنتی بوده ولی کسانی که در استان تهران و البرز زندگی میکنند در اولویت قرار میگیرند.

-با توجه به سیاست تیم مبنی بر انجام بهترین کار با کمترین قیمت(برای برندینگ بیشتر)،میبایست این مورد را قبول داشته باشند.

تخصص های لازم:

phpکار مسلط و حرفه ای آشنا به گرافیک وب(برنامه نویس تحت وب،فعلا دات نت کار لازم نداریم)
*کسانی که مسلط به سایر مقوله های مرتبط(مانند گرافیک وب،تبدیل psd به تم،مترجم تم و...) باشند در اولوبت قرار میگیرند

برنامه نویس تحت ویندوز(C# و...) برای انجام پروژه های دانشجویی و سایر پروژه ها
*کسانی که به صورت حرفه ای مسلط به چندین زبان باشند در اولویت قرار میگیرند.

دوستانی که شرایط بالا رو دارند،مشخصات(رزومه کاری،توانایی ها،اسم،محل سکونت،میزان دستمزد درخواستی نسبت به چند کار نمونه) رو واسم بفرستن تا در نهایت 2-3 نفر رو انتخاب کنیم.

موفق باشید

اشنایی کامل به PHP دارم
و همچنین گرافیک وب تبدیل PSD به تم و ...
پخ دادم:rolleyes:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
برنامه نویسی ویندوز رو هستم. بعضی از نمونه کارهام تو امضام هست.

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
برنامه نویسی ویندوز رو هستم. بعضی از نمونه کارهام تو امضام هست.
قبلا هم فکر کنم با شما صحبت کردم،اگه توانایی کار و ایجاد پروژه(دات نت،سی شارپ) همراه دیتابیس رو دارید قیمت چند نمونه کار رو پ.خ کنید واسم.

bestirani2

Registered User
لایک‌ها
82
دوست عزیز اگه پروژه ای میخواهید کار میکنم
تمام موارد بالا شامل php و مقوله های مرتبط + C# رو می تونم انجام بدهم به غیر از گرافیک
php رو هم به دو فریم ورک YII و codeigniter تسلط دارم.
قیمت هم با توجه به پروژه ای که میخواهید با هم به توافق می رسیم
محل سکونت هم تهران هستم.

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز اگه پروژه ای میخواهید کار میکنم
تمام موارد بالا شامل php و مقوله های مرتبط + C# رو می تونم انجام بدهم به غیر از گرافیک
php رو هم به دو فریم ورک YII و codeigniter تسلط دارم.
قیمت هم با توجه به پروژه ای که میخواهید با هم به توافق می رسیم
محل سکونت هم تهران هستم.
بله،به صورت پروژه ای هست،لطفا اگه نمونه کاری دارید پ.خ کنید+قیمت چند پروژه برای مثال.

mhd70karimi

Registered User
لایک‌ها
4
در زمینه برنامه نویسی ویندوز C# اگه مایل باشید، می تونیم همکاری داشته باشیم
2 نمونه کار هم پخ شد(یکی قیمت نسبتا بالا، اون یکی هم قیمت پایین)

بالا