• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری از یک فرد مورد اعتماد در خارج از کشور (ترجیحا" امارات)

moein2805

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

همانطور که می دونید ایران مورد غضب بیشتر شرکت های حساب مجلزی از قبیل مانی بوکرز و . . . هست و از ایران مراوده با این شرکت ها ممکن نیست .

من سایتی رو در نظر دارم که با مانی بوکرز کار می کنه و سایت شرط بندی هست. اما خودم نه میتونم به حسابم بریزم و نه می تونم بردارم و به یک نفر امین احتیاج دارم تا از خارج به نام خودش مانی بوکرز باز کنه و یا از قبل داشته باشه به نام خودش و کپی پاسپورتش رو هم به من بده تا م توی این سایت براش اکانت باز کنم .
حالا روال اینجوری میشه که من با اکانت این آقا در سایت بازی میکنم و کسب درآمد می کنم و به یه حدی که رسید من از طریق اکانت ایشون توی سایت شرط بندی پول برده رو به حساب مانی بوکرز میریزم و ایشون پول رو خارج می کنه و یه درصدی (توافقی )(10 تا 15 درصد) از پول رو بر می داره و الباقی رو واسه من می فرسته .

ممکنه برای بعضی از دوستان این سوال باشه که چرا با سایت های شرط بندی که با وب مانی یا لیبرتی کار می کنند امتحان نمی کنم و جواب هم اینه که هیچ سایتی بازی تخته نردش به کیفیت این سایت که من پیدا کردم نیست و این سایته هم با مانی و پی پال کار می کنه .

در ضمن شارژ اولیه حساب مانی بوکرز هم به عهده خودم هست و شریک محترم نیازی به پرداخت هیچ هزینه ای ندارد.

در مورد ارقام دریافتی هم باید ماهانه بین 200 هزار تا 400 هزار تومان هست . یعنی من 4 ماه با دلار مجازی توی این سایت بازی کردم و تمام نتایج رو ثبت کردم و این رقم حال گردید .

دوستانی که تمایل به همکاری دارند پیغام خصوصی و یا به این آدرس ایمیل بفرستند.

[email protected]

Last edited:
بالا