• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری برای راه اندازی یک سایت!!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام راستش چند ماه پیش تصمیم به راه اندازی یه سایت دانود گرفتم به همین خاطر پنجاه مگ فضا خریدم یه دومینم ثبت کردم از همین پی تی خودمون قبلا هم سایت دانلود داشتم البته با یه شریک تو کارمونم موفق بودیم
ولی خوب بنا به دلایلی تطیل شد ولی تا اودم این سایت جدید راه بندازم برام یه شراط کاری پیش اومد و گرفتار
شدم .
حالا قرض از این داستان سراییها این بود که بگم من میخواهم هر تور شده این سایتو راه بندازم و تصمیم دارم
این کارو با همکاری دوستان علاقه مند و وب باز انجام بدم چه یک دوست چه هزار دوست فرق نمیکنه.
زمینه کاری سایت تو معرفی نرم افزار با کرک یا بی کرک-اخبار جالب یا سیاسی البته نه مخالف سیاستهای
ملکت-عکس های جالب یا بکراند به جز عکسهای ....-موسیقی ایرانی یا خارجی-آموزش هر چیز معقول-
و هر چیز دیگه ای که دوستان پیشنهاد بدن.
سیستم سایت یا ام تی هستش دقیقا مثل سیستم وب لاگها کار باهاش خیلی راهته فقط مینویسین و پست میکنین.
دوستانی که مایل به هم کاری هستن اینو بدونن که این کار یه کار عشقی هیچ گونه صود یا مسئولیتی براشون
نداره البطه از نظر مادی ولی از نظر معنوی اینه شما اطلاعات و توانایی های خودتونو در با نام خودتون
در اختیار دیگران میزارین.
در آخر باید بگم که دوست دارم که سایتمون زودتر راه بیوفته من خودم از چند روز دیگه استارت میزنم
امیدوارم که منو تنها نزارین دوستان لطف کنن هر گونه نظر-اتقاد و پیشنهاداد خودشونو مطرح کنن.

این آدرس سایت:
http://www.softlandir.com

این آدرس ورود به ام تی:
http://www.softlandir.com/cgi-bin/mt/mt.cgi

این یوزر و پسوورد برای آشنایی با سیستم:
یوزر: مهمان
password:123456
توجه داشته باشید که در آن واحد تنها یک نفر میتونه از این یوزر استفاده کنه.

این ای دی من در یاهو:
good_pesar20

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از آقا احسان تشکر میکنم که دو تا از پوستهای بندرو تو قسمیهای دیگه مثل آب خوردن پاک کردن :(

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
خواهش می کنم... ولی این درست نیست آدم مطلبش رو توی هر فرومی که فکر می کنه پر خواننده است بزنه... این مطلب به فروم سایتهای فارسی مربوط میشه.
موفق باشی.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بله درست نیست ولی اگه منطقی نگاه کنید فکر کنم این مطلب با اون دوتا قسمت در تضاد نباشه
دلیل من برای این کار این بود که نظرات بیشتریو جلب کنم تا زودتر جلو زرر بگیرم که خوب کسی تحویل نگرفت.
راستی تو یکی از همون بخشهایی که شما پست منو ازش حذف کردی دقیقا یک همچین در خواستی
وجود داره.
خوب چه میشه کرد شما ادمینی بنده یوزر قطعا هرچی که شما بگی همونه ینی همه جا اینجوریه

بالا