• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری در تیم دیتالایف انجین فارسی

Cyletech

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

از آنجا که تیم قبلی دیتالایف انجین از بین رفته و دیگر کسی تنها سایت دیتالایف انجین فارسی رو پشتیبانی نمی کند، من و چند تن از دوستان تصمیم گرفتیم این سایت و محتوای آن را خریداری کنیم تا بر روی آن کار کنیم و بتوانیم یک سیستم جدید روانه بازار اینترنتی ها بدهیم.

ما با برنامه ریزی هایی که کردیم تصمیم گرفتیم یک سایت نوین رو بالا بیاریم و همچنین یک سیستم متفاوت با سیستم اصلی Datalife Engine !
از شما دوست عزیز تقاضا می کنیم که ادامه را با دقت بخوانند و در صورت قابل قبول بودن با ما تماس بگیرید.

تیم دیتالایف انجین در حال حاضر نیاز به چندین نفر ماهر و مؤمن نیازمند هست که بتونند در زمینه های زیر فعالیت کنند:

- طراحی صفحات وب
- برنامه نویسی با PHP/Ajax/jQuery/HTML/CSS
- مدیریت
- پشتیبانی

همچنین ما قصد داریم متفاوت با تیم قبلی فعالیت کنیم. برای مثال: ما می خواهیم به افرادی که عضو تیم هستند ماهانه درآمد را تقسیم بر تعداد کرده و به آنها پرداخت کنیم و همچنین ماهانه به نویسنده های خوب انجمن/سایت با توجه به تعداد پست هایشان مبلغی واریز خواهد شد!

اطلاعات تماس

شماره تماس: 09373778686
پست الکترونیک: [email protected]

بدون امضاء کردن قرار داد هرگز!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام
مايل به همكاري هستم !
زياد حرفه اي نيستم اما مي تونم كمك كنم !

موفق باشيد

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
datalifecms.ir

پ.ن : البته ایشون من نیستم هاا ولی باهاش صحبت کردم .

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام دوستان،

از آنجا که تیم قبلی دیتالایف انجین از بین رفته و دیگر کسی تنها سایت دیتالایف انجین فارسی رو پشتیبانی نمی کند، من و چند تن از دوستان تصمیم گرفتیم این سایت و محتوای آن را خریداری کنیم تا بر روی آن کار کنیم و بتوانیم یک سیستم جدید روانه بازار اینترنتی ها بدهیم.

ما با برنامه ریزی هایی که کردیم تصمیم گرفتیم یک سایت نوین رو بالا بیاریم و همچنین یک سیستم متفاوت با سیستم اصلی Datalife Engine !
از شما دوست عزیز تقاضا می کنیم که ادامه را با دقت بخوانند و در صورت قابل قبول بودن با ما تماس بگیرید.

تیم دیتالایف انجین در حال حاضر نیاز به چندین نفر ماهر و مؤمن نیازمند هست که بتونند در زمینه های زیر فعالیت کنند:

- طراحی صفحات وب
- برنامه نویسی با PHP/Ajax/jQuery/HTML/CSS
- مدیریت
- پشتیبانی

همچنین ما قصد داریم متفاوت با تیم قبلی فعالیت کنیم. برای مثال: ما می خواهیم به افرادی که عضو تیم هستند ماهانه درآمد را تقسیم بر تعداد کرده و به آنها پرداخت کنیم و همچنین ماهانه به نویسنده های خوب انجمن/سایت با توجه به تعداد پست هایشان مبلغی واریز خواهد شد!

اطلاعات تماس

شماره تماس: 09373778686
پست الکترونیک: [email protected]

بدون امضاء کردن قرار داد هرگز!

سلام.. سايت رسمی ديتالايف انجين تغيير نام پيدا کرده به

Www.datalifeengine.ir

در رابطه با طراحی صفحات ماهيانه چقدر ميديد؟ اگه رقم خوبی باشه حتماً باهاتون همکاری ميکنم..اگر به سايتم سر بزنی تو اين 1 ماهو خورده ای که سايتم را افتاده قالبهای زيايرو برای ديتالايف ساختم..قبلاً ترجمه ميکردم ولی الان هم ترجمه ميکنم و هم طراحی.

Cyletech

Registered User
لایک‌ها
0
من مدیریت جدید datalifecms.ir هستم.
دوستانی که فکر می کنن datalifeengine.ir اصلی هست در اشتباه هستند چون اصلی ترین این دامین ما هست یعنی datalifecms.ir که تمام دنیا میشناسنش. اون اقای یکتا مثل بچه ها رفتار می کنه و نمیشه باهاش حرف زد اما اینا هم اعلام می کنم که اون تو سیستم هاش همه جا باگ میذاره و اگه کسی بهش بپره سریع سایتش رو هک می کنه من می تونم نشونتون بدم کجا ها باگ میزاره.
من با اولین شخصی که دیتالایف انجین رو به ایران آورد یعنی محمد اعتمادی دوست و همکار بودم تا همین الان اما فعلا ایشون بخاطر درس ها دیگه سایت رو گذاشتن کنار و منم رفتم کنار و بعد مدتی اومدم دیدم این یکتا اومده دیتالایف رو به نام خودش تموم کرده!!!
خلاصه زیاد نمی خوام توضیح بدم. و اما در رابطه با سوال دوستمون که چقدر پول میدیم. باید عرض کنم که من گفتم که در پست اولم این کسانی که نفر های اول هستند رو در تیم اصلی میزارم و ماهانه که پول در میاریم از سایت به کمک اسپانسر جدیدمون که فعلا باز هم دست بنده هست چون ایشون قراره برن سربازی پول رو تقسیم به تعداد می کنیم حالا هرچقدر رسید.
من با پیشنهاداتی که دادم کاری کردم که همه 4 شاخ بمونن اما یکتا اینا خبر ندارند که ما قراره با چه قدرتی بیایم بالا. ولی فعلا نیاز به همکار حرفه ای داریم.

خواهش می کنم اگر در اون زمینه هایی که عرض کردم فعالیت دارید درخواست همکاری بدید.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
دوست عزيز من تو طراحي قالب و فارسي سازي قالب هاي روسي و انگليسي مي تونم همكاري كنم

اگه تمايل داشتيد در خدمتم

بالا