hjhgjhgjhgjjhgjhgjh
W worldmonitoring کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 17 آپریل 2007 نوشتهها 1 لایکها 0 17 آپریل 2007 #1 hjhgjhgjhgjjhgjhgjh
D DarkShadow Registered User تاریخ عضویت 28 آگوست 2006 نوشتهها 221 لایکها 1 محل سکونت Somewhere around here 21 آپریل 2007 #2 به نقل از worldmonitoring : hjhgjhgjhgjjhgjhgjh کلیک کنید تا بازشود... ایولا چقدر توضیحات کامل بود من که حظ کردم فقط اون قسمت 15 هم رو متوجه نشدم اگه میشه بیشتر توضیح بدین
به نقل از worldmonitoring : hjhgjhgjhgjjhgjhgjh کلیک کنید تا بازشود... ایولا چقدر توضیحات کامل بود من که حظ کردم فقط اون قسمت 15 هم رو متوجه نشدم اگه میشه بیشتر توضیح بدین
2 2x2 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 16 مارس 2007 نوشتهها 11 لایکها 0 7 می 2007 #3 به نقل از DarkShadow : ایولا چقدر توضیحات کامل بود من که حظ کردم فقط اون قسمت 15 هم رو متوجه نشدم اگه میشه بیشتر توضیح بدین کلیک کنید تا بازشود... از شما بیشتر انتظار داشتیم اینجا از تابع دومی مشتق گرفته . . ضمنا اینجا 14 تا هست نه 15 تا:blink:
به نقل از DarkShadow : ایولا چقدر توضیحات کامل بود من که حظ کردم فقط اون قسمت 15 هم رو متوجه نشدم اگه میشه بیشتر توضیح بدین کلیک کنید تا بازشود... از شما بیشتر انتظار داشتیم اینجا از تابع دومی مشتق گرفته . . ضمنا اینجا 14 تا هست نه 15 تا:blink: