• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری+کسب درآمد بالا (برنامه نویس تحت وب)

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:

اطلاعات و توضیحات کامل
توضیحات کامل رو مطالعه کردم
فقط متوجه نشدم چرا کسی باید بیاد ویدئو آموزشی بسازه، تخصص خودش رو به دیگران عرضه کنه، وقت خودش رو بگذاره و بعد در بهترین تنها 30 درصد از کل فروش رو دریافت کنه...!؟
واسطه گری فروش این مدلی ندیده بودیم، به نظرم 20 تا 30 درصد برای چنین کاری خیلی زیاده 5 درصد به سازنده ویدئو بدید 95 درصد برای خودتون اینجوری منصفانه تر هست...!
متشکر

8908183

Registered User
لایک‌ها
8
سلام خدمت شما

ببینید وقتی قراره با چند ساعت وقت گذاشتن در روز به درآمدی بیشتر از بهترین شرکت ها رسید، و اینکه این درآمد ثابت خواهد بود یعنی اینکه با یک بار ساخت فیلم،سازنده حقوق ماهیانه ای رو در تمام مدتی که فیلم ها روی سایت هستند دریافت میکنه،این قطعا یکی از بهترین فرصت هاست، هم چنان که تا کنون دوستانی در این کار شرکت داشته اند و واقعا هم راضی بوده اند.
و اما در مورد 30 درصد باید خدمتتون عرض کنیم که، مسئولیت فروش و زحمت به فروش رساندن و تمام تلاش های چند ساله که برای رساندن رتبه سایت به اینجا شده و اینکه هزینه های جاری سایت از جمله هزینه سرور سایت،تبلیغات سایت و پشتیبانی از فیلم ها و پاسخگویی به مشکلات و سوالات همگی بر عهده سایت هستش،این ها رو اگر نادیده نگیریم اونوقت مشخص میشه که سی درصد به هیچ عنوان کم نیست.
علاوه برآن، اینکه درآمدی که دوستان برنامه نویس فرضا با کار در یک شرکت می توانند کسب کنند با روزانه 10 ساعت کار(حالا با اون وقت تلف شده در مسیر رفت و آمد) مطمئن باشید که چندین برابرش رو می تونند از این طریق بدست بیارند.
گذشته از آن اینکه، بوده اند دوستانی که با نشان دادن لیاقت خودشون، به درصدهای بسیار بیشتری هم رسیده اند و در اکثر پروژه های دیگر هم همکاری داشته اند و از این کار به درآمدهای قابل توجهی هم رسیده اند.
توی همین تهران به برنامه نویس هاشون دارن ساعتی 8 هزار تومان میدن، شما حساب کنید ما به ازای هر ساعت میانگین 30 هزار تومان داریم میدیم.همه این جوانب رو در نظر بگیرید دوست گرامی.

یاحق

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
شما دارید موضوع رو اونجور که دوست دارید تفسیر میکنید....

موضوع اینه که هیچ کجای دنیا واسطه گر از کسی که فروشنده یا سازنده ای هست بیشتر نمیگیره، شما بستری برای فروش دارید هیچ حرفی نیست، ولی درصدی که برای خودتون در نظر گرفتید سوء استفاده گرانه هست و اگر کسی حاضر شده با شما همکاری کنه به خودش خیانت کرده.

نمونه اشکال مختلف کار شما ایرانیش کافه بازار، خارجیش مجموع سایت های evanto برید ببینید هیچ کدوم اینها با وجود اینکه تبلیغات میکنن، سرویسشون معروفه و هزارو یک چیز دیگه سوءاستفاده از فروشنده ها نمیکنن و درصد معقولی از فروش رو برای خودشون بر میدارن نه اینکه بخش بیشتری از فروشو برای خودشون بردارن یه بخشی به سازنده بدن !

8908183

Registered User
لایک‌ها
8
بنده تا حالا توی 4 تا شرکت برنامه نویسی کار کردم، باور بفرمایید جلوی چشمتون قرار داد چند ده میلیونی و چند صد میلیونی می بندند اما به برنامه نویس ها و مهندسینشون ساعتی ماکزیمم 15 هزار تومان میدهند، بحث اینه که من برنامه نویس که وارد شرکت میشم دارم از اعتبار اونها استفاده میکنم و به این دلیله که حق اونها از من بیشتره. چه بسا من نوعی اگر بخوام بیرون کار کنم به خاطر اینکه هیچ اعتباری ندارم و شناخته شده نیستم،کسی حتی یه کار یک میلیونی هم به من نسپاره.ضمن اینکه وب سایت های مشابه حتی ازین مبلغ هم کمتر محاسبه می کنند و گاها شرایط خیلی سخت گیرانه تری دارند.بحث کار ما هم دقیقا همینطوره.ضمن اینکه کسی نادانسته و بی گدار نمیاد وقتشو در اختیار سایت ما بگذاره ، حتما قبل از اون مطالعات و بررسی هایی داشته،غیر از این بعید میدونم باشه.علاوه بر اون واقعا بستر خوبی فراهم شده،بنده قبل از اینکه این سایت رو بخوام بنا کنم،به همین شکل درآمدهایی داشتم که توی دوران دانشجویی واقعا قابل توجه بود.بنابراین شما با شرکت های دیگه توی همین تهران اگر مقایسه بفرمایید اون موقع قضاوت عادلانه تری خواهید داشت.

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
همون طور که گفتم شما موضوع رو اونجور که دوست دارید دیده بشه ارائه میدید و اصلاً به اصل حرف بنده توجهی نمیکنید.
به هر حال ارزوی موفقیت برای شما میکنم.
خدانگهدار

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
بنده تا حالا توی 4 تا شرکت برنامه نویسی کار کردم، باور بفرمایید جلوی چشمتون قرار داد چند ده میلیونی و چند صد میلیونی می بندند اما به برنامه نویس ها و مهندسینشون ساعتی ماکزیمم 15 هزار تومان میدهند،
درود بر شما
دوست عزیزلطفا کار شرکت های برنامه نویسی رو با خودتون یکی نکنید .

شرکت برنامه نویسی اگر قرار داد میلیونی هم میبنده ، خرج های میلیونی هم داره ، اجاره های سنگین ، حقوق کارمند ها از هر نوع ، حقوق بازایاب ها ، هزینه تبلیغات ، مالیات های سنگین ، هزینه امکانات شرکت ، هزینه تلفن اینترنت برق و ...
و مهمتر از همه اینکه شرکت ها ، تعهد دارن ، یعنی اگر یه ماه کار هم نباشه و برنامه نویسه خودش رو باد بزنه یا همش تعطیل باشه باز هم باید حقوق برنامه نویس رو بده.. اگر در شرکتی قرار باشه برنامه نویس پروژه ای و در منزل کار رو انجام بده ، مبلغی که میگیره خیلی فرق میکنه و خیلی بیشتر از کسی هست که توی شرکت حقوق میگیره .

در ضمن کار بازاریاب با کار مدیر عامل شرکت هم خیلی فرق داره . مدیر عامل کارش پر از ریسکه ! ولی کار شما ریسک نداره ، شما اگر بفروشی ، 80 درصد صود میکنی، نفروشی هم هیچ اتفاقی نمیوفته !

در کل این هزینه ای که میخواهید بگیرید در برابر کاری که انجام میدید خیلی زیاده و اگر کسی هم با شما همکاری کنه انقدر کارش ضعیفه که از راه دیگه نمیتونسته پول در بیاره . وگرنه 1 ساعت آموزش ویدئویی به صورت تجاری ، کمه کم 5 یا 6 ساعت وقت برای ساختش میخواد ، و همینطور سالها تجربه ، اگر این 20 تا 40 هزار تومن میارزه ، معلومه آخر سر چه ویدئو هایی قراره ساخته شه ! از این ویدئو ها که آموزش دهنده از 1 ساعت ، 45 دقیقه یا تپق میزنه یا داره دنبال ارور های خودش میگرده ، 15 دقیقه هم به نام خدا گفتن و احوال پرسی و خداحافظی کردنش طول میکشه .

8908183

Registered User
لایک‌ها
8
کاربر فعال عکاسی و فیلم آموزش برنامه نویسی!اینجا لشکرکشی نکردید احیانا!! درسته ما توی این فروم تازه کاریم و شما بالاخره دوستان زیادی رو دارید ، اما دعوا و لشکر کشی نداریم که!!
فقط چند نکته رو خدمت دوست عزیزمان عرض کنم و اون اینکه هزینه های سایت رو دست کم نگیرید،تبلیغاتی که در مورد سایت شده تا رتبه سایت به این حد رسیده، و هم جنین تبلیغات جاری سایت،هزینه هاست و سرور خریداری شده و منیج شدن اون،ببینید اطلاعات ما متنی نیست که با چند مگابایت فضا کارمون راه بیافته، دوستانی که مطلع هستند میدونند که هزینه خریداری این فضای بالا کم نیست، هزینه اینترنت که فرمودید فکر نمیکنم ما ازین قاعده مستثنی باشیم،حتی بحث تلفن، چون اصولا ما هم مجبوریم از اینترنت استفاده کنیم نمیتونیم داده ها رو روی اینترنت با پست بفرستیم که!، اینکه فرمودید یک ساعت فیلم به شش ساعت وقت نیاز دارید این دیگه بستگی به شخص داره ممکنه یه نفر 1 ساعت وقت بگذاره و یکی هم یک روز،دقیقا همین اتفاق توی شرکت ها هم میافته ممکنه یکی بخواد یه برنامه رو با سه ساعت وقت گذاشتن بنویسه یکی هم بره خارج از محل کار دو روز روش تحقیق کنه و بعد بتونه انجامش بده، این دیگه بحث خود شخصه نه ما،بستگی به تجربه شخص و مهارتش داره.
علاوه بر اون حقوق کارمندها که واقعا در برابر اون پول های کلانی که قرارداد می بندند چیزی نمیشه،شما از دوستانتون که توی شرکت های برنامه نویسی فعال بودند بپرسید.
نکته دیگه اینکه توی شرکت ها از صبح تا شب کار می تراشند و این گفته شما:"یعنی اگر یه ماه کار هم نباشه و برنامه نویسه خودش رو باد بزنه یا همش تعطیل باشه باز هم باید حقوق برنامه نویس رو بده"
نشون میده که توی همچنین شرکتی فعالیت نداشتید(ما که هر موقع می رفتیم یک سره از ما کار می کشیدن!پول مفت که بهمون نمیدادن!)
نهایتا اینکه ریسک همه جا وجود داره،کار بدون ریسک هم داریم مگه؟خب ما هم فیلم هایی که برای فروش میگذاریم این ریسک رو داره که مدتها به فروش نره.
حقیقت اینه که واقعا به نسبت کارهای دیگه ای که در زمینه برنامه نویسی انجام میشه،ما دستمزد بسیار خوبی رو داریم میدیم.
ضمن اینکه این مبلغ برای همه ثابت و یکسان نیست،اگر واقعا فیلم ها ارزش داشته باشند خیلی بیشتر از اینها هم به سازنده تعلق می گیره.
یه مقدار در اظهار نظر عادلانه تر قضاوت کنیم.

به هر حال ادامه دادن این بحث ها واقعا نتیجه ای نداره، ما به نظرات همه دوستان احترام میگذاریم، هر کسی با توجه به شرایط موجود در بازار کار تصمیمی که به نظر خودش بهتره رو اتخاذ میکنه و هیچ شخصی مجبور به انجام کاری نیست.

بالا