• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت عمومی از وبمسترها

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام،

شرکت فرایندپرداز سامیز (مجری سایت ادگاه) در نظر دارد پس از دوره دوم پرداخت درآمدهای کسب شده به وبمسترها، جلسه ای با حضور این دوستان تشکیل دهد. هدف اصلی این جلسه کسب نظرات و پیشنهادات ایشان و همچنین بیان نظرات و پیشنهادتی از طرف شرکت است. همانطور که در اخبار ادگاه اعلام کردم، ما در صدد تدوین چهارچوبی جهت کنسرسیوم شرکتهای ایرانی فعال در حوزه تبلیغات اینترنتی هستیم، در این جلسه مدیرعامل کانون تبلیغاتی معتبری که با ما همکاری دارد نیز حضورخواهد داشت و توضیحات بیشتری در این خصوص ارائه خواهد کرد.

به هر حال در حاضر ما می خواهیم یک انجمنی از وبمسترها تشکیل دهیم و با همکاران خود به صورت حضوری بیشتر آشنا شویم، چنانچه تمایل دارید در این جلسه که به احتمال زیاد در یک روز تعطیل یا قبل از تعطیلی خواهد بود، شرکت نمایید درهمین جا اعلام کنید تا مقدمات کار را فراهم سازیم.

با تشکر

joelandos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
عضو نیستم ولی
حرف دارم ؛ نظر دارم ، ایده دارم.

میشه آدرس بده باشیم یه صحبتی بکنیم.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
این خیلی خوبه که از وبمسترها همفکری می خواید . می تونه باعث پیشرفتتون باشه.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ما در حال جابجایی شرکت هستیم، داریم میریم برج معروف امیرپرویز تو جردن، فکر کنم تا 15 نفر میتونیم همونجا جلسه بگذاریم، اگر بیشتر شد باید بریم یک سالن بگیریم یا اینکه بگیم در چند نوبت بیاین.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
به نظرم ایده خوبیه اما اگه تعداد وبمسترا زیاد باشه و شما بخواین سالن بگیرین فایده نداره چون عملاً همه که نمیتونن نظر بدن واینطوری عده ای به تماشاگر تبدیل میشن اما اگه تعداد کمتر باشه حق نظر دادن به همه داده میشه.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ظاهرا خیلی از دوستان تهران یا حتی ایران نیستند، ما چندین تماس از آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه داشتیم، صاحبان چند تا از این سایتهای پربازدیدی که با ما همکاری می کنند آنجا زندگی می کنند، باید آمار بگیریم ببینیم کلا چند نفر در تهران هستند.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
تو تهران وبمسترهای معروفی داریم.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان ما از شنبه در خدمت شما خواهیم بود، آدرس شرکت خیلی سرراست است، من این عکس رو چند دقیقه پیش از چهارراه جهان کودک با موبایلم گرفتم:

Adgah_Address.jpg

ما تا چند روز دیگه استند ادگاه را در لابی برج هم می گذاریم.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستان ما از شنبه در خدمت شما خواهیم بود، آدرس شرکت خیلی سرراست است، من این عکس رو چند دقیقه پیش از چهارراه جهان کودک با موبایلم گرفتم:

Adgah_Address.jpg

ما تا چند روز دیگه استند ادگاه را در لابی برج هم می گذاریم.

آقا مبارک باشه

طبقه چندمین؟

خوبیش اینه که توی محدوده زوج و فرد نیست.

بالا