• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دغدغه محتوا برای صاحبان سایت ها

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
در مورد محتوا نظر شما رو میخواستم بدونم، به نظرتون بزرگترین چیزی که مانع تولید محتوای کارساز میشه چیه؟
چه روش‌هایی رو قبلا برای تولید محتوا امتحان کردید که کارساز بوده ؟
اگر الان تولید محتوا نکنیم، آیا از بقیه عقب می‌افتیم؟ یا اینکه بدون محتوا هم میشه سایت موفقی داشت؟
بزرگترین مشکلی که من الان توی تولید محتوا دارم، زمانبر بودن، هزینه بر بودن و سخت بودنش هست، شما هم این مشکلات رو دارید؟

سایتی میشناسید بتونیم ازش محتوای خوب سفارش بدیم یا بخریم؟

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
در مورد محتوا نظر شما رو میخواستم بدونم، به نظرتون بزرگترین چیزی که مانع تولید محتوای کارساز میشه چیه؟

گران بودن هزینه های تولید محتوای کارساز , محتوای خوب نویسنده خوب میخواد مترجم خوب میخواد و همه اینا پول میخوان . خودتون هم بخواید یه تنه بار نویسندگی رو به دوش بکشید کافی نخواهد بود و معمولا به جایی نمیرسه چون شما باید به کارهای سایت برسید نه تولید محتوا .

چه روش‌هایی رو قبلا برای تولید محتوا امتحان کردید که کارساز بوده ؟

روش خاصی نداره , شما باید مطالبتون رو بر اساس قسمت "خوانایی" در افزونه یواست ووردپرس یا افزونه های مشابه بنویسید تا سبزشون کنید چون هر چی ک اونجا میگه مهمه و انجام گرفتنش تاثیر مثبت داره .

اگر الان تولید محتوا نکنیم، آیا از بقیه عقب می‌افتیم؟ یا اینکه بدون محتوا هم میشه سایت موفقی داشت؟

این دیگه بستگی به موضوع سایت شما و هدف گذاری سایت و شیوه درآمد زایی هست .

بزرگترین مشکلی که من الان توی تولید محتوا دارم، زمانبر بودن، هزینه بر بودن و سخت بودنش هست، شما هم این مشکلات رو دارید؟

خودتون جواب خودتون رو دادید محتوای خوب هزینه بر هستش ولی خب با ارزشه و توی طولانی مدت تاثیر خوبشو میزاره .

سایتی میشناسید بتونیم ازش محتوای خوب سفارش بدیم یا بخریم؟

سایت ک نه ولی خب نویسنده با تجربه و خوب هستش تو همین سایت هم میتونید دنبالش بگردید .

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
اگه سرمایه گذاری خوب بشه برای مطلب با کیفیت، آیا در آینده سودش نسبت به سرمایه به صرفه است؟

قطعا محتوا به تنهایی کافی نیست و تبلیغات و سئو و ... هم دخیل اند مثلا برخی واقع میبینیم محتوای شما توسط سایتهای دیگه کپی میشه و در نتایج گوگل هم اونا به جای شما میان به خاطر قدمت دومین و ... ولی در کل دیگه پیشنهاد نمیکنن بچه ها واسه سایت زدن به خاطر امپراطوری تلگرام بر بازار آنلاین .

بالا