• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دغدغه هايي براي b2evolution

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من يه مساله يي دارم با اين b2e كه بر خلاف بقيه واقعا كم مي شه ازش سر در آورد. حالا مي خوام يه سري سوآل هايي رو توي همين تاپيك بپرسم كه بيش تر باهاش آشنا بشم ضمن اين كه واقعا اين روزها شده دغدغه م.
سوآل اول هم اين كه اگه بخوايم براي يك صفحه فقط تايتل رو داشته باشيم مثل يه فهرست كه با كليك رئي اون ها برسيم به خود پست ها چه كار بايد بكنيم. البته مثلا فقط مي خوايم براي يكي از وب لاگ هامون اين كار رو بكنيم.
يا علي!

eilia13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از milada :
آقا من يه مساله يي دارم با اين b2e كه بر خلاف بقيه واقعا كم مي شه ازش سر در آورد. حالا مي خوام يه سري سوآل هايي رو توي همين تاپيك بپرسم كه بيش تر باهاش آشنا بشم ضمن اين كه واقعا اين روزها شده دغدغه م.
سوآل اول هم اين كه اگه بخوايم براي يك صفحه فقط تايتل رو داشته باشيم مثل يه فهرست كه با كليك رئي اون ها برسيم به خود پست ها چه كار بايد بكنيم. البته مثلا فقط مي خوايم براي يكي از وب لاگ هامون اين كار رو بكنيم.
يا علي!

بايد كمي در كدها دست كاري كني من در آدرس pb2.eilia13.com همين كار را كردم اگر خواستي بگو كدش رو براي شما ارسال كنم ...

ir_2oo1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم مي خوام آخرين سرتيتر هاي پستم در يك جاي ديگر نشان داده شود چه كار كنم ؟ :rolleyes:

ir_2oo1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من b2 دارم کسی نیست به داد من برسه
می خوام آخرین سرتیتر های پستم را در یک صفحه دیگر نشان بده
بابا کمک

ir_2oo1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا کسی نیست به داد من برسه