• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دفتر یا مغازه?

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
با سلام خدمت دوستان من بعد از تحقیق در مورد یادگرفتن اندروید یا وب تصمیم گرفتم وب رو یاد بگیرم حالا می خوام یه محیط کار برا خودم درست کنم چون تو خونه همش کارم شده سریال دیدن دوتا گزینه هست اول اینکه یه دفتر کوچک بگیرم و کارامو اونجا انجام بدم و دوم اینکه یه مغازه خدمات کامپیوتری بزنم تا هم کارای طراحی وب رو انجام بدم هم مغازه رو بگردونم نظر دوستان کدوم بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام

من مغازه رو بیشتر پیشنهاد میدم چون در معرض دید هست و می تونید مشتری جذب کنید اما دفتر کار معمولا در معرض دید نیست و فقط شرکت ها استفاده می کنن که مشتری حضوری خیلی کم دارن و همون تعداد انگشت شماری هم که دارن با هماهنگی قبلی به دفتر مراجعه می کنند
اما از طرفی اجاره مغازه از دفتر ( که در خیلی مواقع یک اتاق از یک واحد اداری هست ) بیشتر هست و باید حواستون به این مورد باشه

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
بعنوان یک برنامه نویس پیشنهاد میکنم
بشنید و کار رو در منزل یاد بگیرید
اگر نتونید رفتارهای مزاحم رو کنترل کنید در هر جای دیگه باز نوع رفتار عوض میشه اما در کلیت مزاحم پیشرفتتون خواهد بود

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
بعنوان یک برنامه نویس پیشنهاد میکنم
بشنید و کار رو در منزل یاد بگیرید
اگر نتونید رفتارهای مزاحم رو کنترل کنید در هر جای دیگه باز نوع رفتار عوض میشه اما در کلیت مزاحم پیشرفتتون خواهد بود
خونه آدم رو کاملا فرسوده می کنه اصلا بحث رفتار مزاحم نیست همین که شما یه ساعت مشخص از خونه بری بیرون و برگردی خودش نشاط وارد زندگی می کنه تا اینکه همونجا که می خوری و می خوابی بخوای برنامه بنویسی

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
سلام

من مغازه رو بیشتر پیشنهاد میدم چون در معرض دید هست و می تونید مشتری جذب کنید اما دفتر کار معمولا در معرض دید نیست و فقط شرکت ها استفاده می کنن که مشتری حضوری خیلی کم دارن و همون تعداد انگشت شماری هم که دارن با هماهنگی قبلی به دفتر مراجعه می کنند
اما از طرفی اجاره مغازه از دفتر ( که در خیلی مواقع یک اتاق از یک واحد اداری هست ) بیشتر هست و باید حواستون به این مورد باشه
بله اجاره مغازه کاملا بیشتره ولی اگر جواب بده هم اجاره در میاد هم یه مبلغی اضافی هم دستتو می گیره و مواقعی هم که مشتری نیست کار خودتو می کنی

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
بله اجاره مغازه کاملا بیشتره ولی اگر جواب بده هم اجاره در میاد هم یه مبلغی اضافی هم دستتو می گیره و مواقعی هم که مشتری نیست کار خودتو می کنی
این رو هم در نظر بگیر که کلا" (تاکید میکنم کلا!) بازار خوابیده و بهترین شرکت های برنامه نویسی هم من حرف میزنم کم آوردن ...

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
با سلام خدمت دوستان من بعد از تحقیق در مورد یادگرفتن اندروید یا وب تصمیم گرفتم وب رو یاد بگیرم حالا می خوام یه محیط کار برا خودم درست کنم چون تو خونه همش کارم شده سریال دیدن دوتا گزینه هست اول اینکه یه دفتر کوچک بگیرم و کارامو اونجا انجام بدم و دوم اینکه یه مغازه خدمات کامپیوتری بزنم تا هم کارای طراحی وب رو انجام بدم هم مغازه رو بگردونم نظر دوستان کدوم بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید
اندازه ای که تو خونه راحتی تو مغازه نمیشه اگه تو خونه نتونی کار وب کنی مغازم نمیتونیی. مغازم از طرفی خرج داره و سه ماه اول کلا از جبیب باید بدی. شما بشین خونه بعد از ظهرا برو بیرون نشاط وارد زندگیت شه .

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
اندازه ای که تو خونه راحتی تو مغازه نمیشه اگه تو خونه نتونی کار وب کنی مغازم نمیتونیی. مغازم از طرفی خرج داره و سه ماه اول کلا از جبیب باید بدی. شما بشین خونه بعد از ظهرا برو بیرون نشاط وارد زندگیت شه .
خدایی یه لحظه حرفت به دلم نشست اما خب خونه امکانات تکمیلی داره برای رفاه همون راحتی زیاد خودش باعث عدم کارکرد هست

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
این رو هم در نظر بگیر که کلا" (تاکید میکنم کلا!) بازار خوابیده و بهترین شرکت های برنامه نویسی هم من حرف میزنم کم آوردن ...
ولله من که هر جا رو می بینم درخواست طراحی سایت داده میشه و برا همون اندروید رو بی خیال شدم مغازه هم که خدماتی هست و کار می کنه کم یا زیاد

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
سلام دوست عزیز
اگر کسب و کارتون به صورت غیر حضوری خیلی رونق داره در منزل کارتون را ادامه بدید و یک دفتر هم در یک جای پرت برای کلاس کار داشته باشید و هر وقت که دوست داشتید اونجا کار کنید(مثلا تایم اداری)
اگر مشتری ندارید نهایتش اینه که هزینه های اضافی متحمل نشدید

SW-ZT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دفتر با مغازه مگه فرق میکنه؟!!!

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
کسب و کاری که قدرت اجاره و هزینه یک مغازه یا دفتر رو نداره به نظرم سمتش نری بهتره
توجه کنید که شل گرفتن و تست کردن و ... خودش باعث شکست می شه
خانه محل استراحته و در کنار خانواده بودن هست و محل کار نیست
شب وقت استراحت و روز وقت کاره
و ...
این قواعد رو بخاین بهم بزنین ، شدنش میشه ولی اسیب می زنه
بنده از شخصیت شما خبر ندارم ولی انسان جسور و کاربلدی هستین و رفتار خام و اماتور نخواهید کرد بهتر است دفتر اجاره کنید
اگر متوسط کار کنید ماهی باید دو یا سه میلیون درامد ناخالص برنامه نویسی پروژه محور شما باشد.
اما اگر خودتان ایده ایی داشته باشید که بحث درامدش جداست.

rezaya2938

Registered User
لایک‌ها
63
اگه میخواید برنامه نویسی کنید که دلیلی نداره مغازه داشته باشید!! مغازه فروش فیلم و بازی اگه میخواید بزنید که دیگه نمیشه برنامه نویسی کرد!!
اگه توان مالی دارید و درآمد کارتون خوبه، یه دفتر بگیرید.
اگه نمیتونید، یه اتاق از یه دفتر رو اجاره کنید.
باز هم اگه نمیتونید،یه میز از یه دفتر رو اجاره کنید
توی دیوار نگاه کنید، دفتر اشتراکی زیاد هست. ولی حواستون به محیط و آدماش باشه حتما.

mehmed1377

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تو خونه کار کن . موقع بیکاری برو به مغازه ها و شرکت ها برای بازاریابی طراحی سایت.

rezaya2938

Registered User
لایک‌ها
63
تو خونه کار کن . موقع بیکاری برو به مغازه ها و شرکت ها برای بازاریابی طراحی سایت.
نه این دوستمون میخوان برای خودشون کار کنن. میخوان تجربه کنن.
من هم همین کار رو کردم. حدود 5-6 میلیون هم ضرر کردم. اما تجربه شد.
بازم میگم. اگه واقعا حس میکنید نیاز هست دفتر بگیرید. وگرنه یه اتاق از خونه رو به شکل دفتر در بیارید و فقط برای کار برید توش.
یا اینکه یه اتاق از یه دفتر اشتراکی بگرید.
من خودم حدود 60-70 تا مشتری طراحی سایت دارم، که هیچ کدوم من رو ندیدن. هیچ نیازی هم به دفتر نیست. فقط باید شرایط کار تو خونه مهیا بشه. یعنی به هیچ وجه توی اتاق یا روی میزی که کار میکنی، بازی نکنی یا نخوابی.
الان مجدد پست اولتون رو دیدم، شما که تازه میخواید یاد بگیرید، اصلا و به هیچ وجه دفتر نگیرید.

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
واسه کار شما دفتر مناسب هست. مغازه اگر تو جای شلوغ بگیری که دیگه نمی تونی برنامه نویسی کنی تو جای خلوت بگیری هم که میشه همون دفتر. شما میگی مغازه مثلا هم چهار تا جنس میزارم میفروشم هم برنامه نویسی می کنم ولی عمرا نمیشه با یه دست دو تا هندونه برداشت. نشستی استارت بزنی یه هو حسن بقال از مغازه بقلی میاد آقا بازار چطوره ؟ بازار شما هم خرابه ؟ نیم ساعت باید با اون فک بزنی میزاره میره از اونور حسن قصاب میاد اون میره سرت خلوت میشه پسره میاد میگه آقا رو هاردت فیلم فلسفی داری چند تا بریزی رو فلش ما. خلاصه که دفتر بهتره.

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
آقایون و خانم های برنامه نویس و وبمستر اگر کسی تهرانه و دنبال یه جای آروم هست بهم پیام بده من سعادت آباد دفتر دارم و چندتا میز و صندلی و پارتیشن اضافه موجوده

بالا