• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دفن یک بازیگر در سکوت خبری در قطعه هنرمندان

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
پروین میکده بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت و در سکوت خبری در قطعه هنرمندان آرام گرفت.

4

به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،او متولد ۱۳۱۴ تهران بود و طی دو روز اخیر در سکوت خبری درگذشت.

طبق اعلام بستگان این هنرمند؛ او 19 اسفند ماه در بیمارستان «شهریار» به دلیل سرطان کبد از دنیا رفت و امروز 21 اسفند ماه در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد.

پروین میکده در سال ۱۳۱۴ متولد شد. پدرش سرهنگ ابوالقاسم میکده علاقه زیادی به موسیقی ایرانی داشت و به همین علت فرزندانش را با آن آشنا کرد. او سال دوم دبیرستان را پشت سر گذاشته بود که ازدواج او را از ادامه تحصیل بازداشت، اما در فعالیت‌های علمی وهنری شرکت می‌کرد.

او همچنین در «انجمن ایران و فرانسه» در ارتباط با آموزش زبان فرانسه، «تئاتر نصر» در ایفای نقش‌های فولکلوریک (محلی شمالی) کار کرده است.

4

چه خوبه برگشتی، گناهکاران، پایتخت، خانه بدوش یک خانواده محترم،پوپک و مش ماشاالله،خاله سوسکه،بیداری،پسر تهرونی،دلداده،

توفیق اجباری، بی وفا ، خوابگاه دختران، عروس فراری،بانوی من،شام آخر،مربای شیرین، من ترانه پانزده سال دارم، همسر دلخواه من، عشق شیشه‌ای،زخمی،مرد عوضی،بالاتر از خطر ،روزی که خواستگار آمد،افسانه دو خواهر،عبور از تله و... از جمله فیلم‌ها و سریال‌هایی بود که در آن به ایفای نقش پرداخته بود.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
... :eek:
روحش شاد!

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
فلور نظری که از درگذشت پروین میکده بی‌خبر بود،‌ با ابراز تاسف از فوت این بازیگر پیشکسوت تأکید کرد: این سکوت خبری حق پروین میکده به عنوان یک بازیگر قدیمی نبود.
فلور نظری بازیگر تلویزیون که خبر درگذشت پروین میکده را شنید بسیار متاثر شد. او هم از این اتفاق خبر نداشت و مدام ابراز ناراحتی می‌کرد که چرا اینگونه بی سر و صدا پیکر این بانوی بازیگر دفن شده است.
او گفت: ما مدام مشغول کار هستیم و اگر انجمن بازیگران پیامک بدهد می‌توانیم از چنین اتفاقاتی باخبر شویم. تعجب می‌کنم که چرا هیچ خبری از این اتفاق به گوش کسی نرسیده است.
نظری که در «خانه به دوش» با میکده همبازی بود، گفت: این حق پروین میکده به عنوان یک بازیگر پیشکسوت نبود. من در سریال «خانه به دوش» ارتباط نزدیکی با او داشتم و علاقه زیادی هم به او دارم. همیشه برایم جالب بود که این خانم با سن بالا همه دیالوگ‌هایش یادش می‌ماند و میزانسن‌هایی را که کارگردان می‌دهد از یاد نمی‌برد.
او گفت: یادم است سر صحنه سریال رضا عطاران به او یک روسری هدیه دادم و او همان موقع روسری را سر کرد و به کارگردان گفت می‌خواهد با همان روسری یک پلان را بازی کند تا یادگاری من ماندگار شود. میکده زن خوب و مظلومی بود که با وجود سن بالا هیچوقت بهانه نمی‌گرفت و کارش را انجام می‌داد. خیلی متاسف شدم. خدا رحمتش کند.

منبع : http://www.khabaronline.ir/(X(1)S(4rzorha1cgyof5nsplqsd0tj))/detail/343981/culture/cinema

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
تو فیلم پوپک و مش ماشالله خوب بود .
نخ سوزن اونجاش که امین حیایی پاش رو میزاره لای در میگه خواهشا به آقا ماشالله چیزی نگوو ... :دی

بالا