• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلیل افزایش پیدا نکردن بازدیدها

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان
حدودا 2 ماه پیش سایتم رو دادم به وب هاست 84 که از طریق همین سایت هم باشون آشنا شدم واسه سئو
ایشون بعد از یکماه سایتم رو سئو شده تحویلم دادن و خودمم چک کردم و دیدم که درسته واقعا تاثیر داشته تو نمودارای گوگل
از اون موقع تا حالا هر روز سایت داره 1 پست ترجمه ای میخوره ( قبلا 1 ترجمه ای بود و 2 نیمه اختصاصی ) ولی تا حالا بازدیدام افزایش نداشتن و الکسام از دیروز داره میاد پایین تر
حالا نمیدونم باید چیکار کنم
ممنون میشم راهنماییم بکنید
بزرگترین مرجع خودروی ایرانی

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوستان
حدودا 2 ماه پیش سایتم رو دادم به وب هاست 84 که از طریق همین سایت هم باشون آشنا شدم واسه سئو
ایشون بعد از یکماه سایتم رو سئو شده تحویلم دادن و خودمم چک کردم و دیدم که درسته واقعا تاثیر داشته تو نمودارای گوگل
از اون موقع تا حالا هر روز سایت داره 1 پست ترجمه ای میخوره ( قبلا 1 ترجمه ای بود و 2 نیمه اختصاصی ) ولی تا حالا بازدیدام افزایش نداشتن و الکسام از دیروز داره میاد پایین تر
حالا نمیدونم باید چیکار کنم
ممنون میشم راهنماییم بکنید
بزرگترین مرجع خودروی ایرانی

به این راحتی که نمیشه نظر داد. اما فکرمیکنم بهتره از یک نرم افزار مناسب برای بررسی وضعیت رنک سایتتون در گوگل برای کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید و بعدش آمار سایتتون را به دقت بررسی کنید تا ببینید دلیل اصلی این افت چی بوده. با توجه به نوع سایتتون یک نکته را بگم اون هم اینکه اینطور سایت ها با شروع سال تحصیلی افت پیدا میکنند.

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
ممنون از پاسختون
ولی من افتی نداشتم
از اول همین بوده و هست!!
میخوام بدونم دلیل افزایش پیدا نکردنش چیه؟؟
نرم افزار چی باید نصب کنم؟؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
ممنون از پاسختون
ولی من افتی نداشتم
از اول همین بوده و هست!!
میخوام بدونم دلیل افزایش پیدا نکردنش چیه؟؟
نرم افزار چی باید نصب کنم؟؟

هدف گذاری برای کلمات کلیدی بنظرم اشتباه بوده و سئو مطالب نوشته شده رعایت نشده تا حد زیادی موارد زیادی هست که بخوام بگم و طولانی میشه. پیشنهاد میکنم بخش سئو مطالب رو در سایت وبسیما مطالعه کنیدد تا با نتیجه بهتری روبرو بشید. چون مطالب شما اختصاصی و ترجمه هستن شانس پیشرفت زیادی دارید.
لطفا این پاپ آپ رو هم بردارید که به شدت مشتری پرونه!

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
اگه می خوای ببینی چقدر سئو شدس سایتت از این استفاده کن کارش درسته.
http://www.woorank.com

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
ممنون از راهنمایی هاتون
والا این کلمات کلیدی رو گذاشتم واسه دوستان محترم کپی کار !! چون دیدم مطالبم داره کپی میشه . گفتم شاید اینا ناشی باشن و لینک رو بر ندارن
واسه چک کردن درصد سئو هم من از سایت chkme استفاده میکنم که زده 91 درصد ولی این کی میزنه 50 و خورده ای درصد !!!!

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان بالا رفتن الکسا به دلیل پاپ آپ بود که گذاشته بودم
دیشب برش داشتم الان از 14168 اومدم رو 12000
حالا فقط مشکل بازدید دارم
به نظرتون پستایی که داره تو سایت منتشر میشه خوبن؟؟؟
همشون ترجمه ای هستن

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
من کلا اون سایت های woorank و chkme رو قبول ندارم چون سئو کامل رو نشون نمیده...سایت باید کلا بررسی بشه...البته بک لینک هم موثره شما بک لینک گرفتین؟اگه گرفتین از کجا گرفتین؟

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
ممنون دوست گرامی
بک لینک گرفتم
به عنوان پست تو سایتا میزارم مطالبم رو و لینک میزارم روشون
به وبلاگای خودرویی هم امروز ایمیل دادم واسه لینک

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
ممنون دوست گرامی
بک لینک گرفتم
به عنوان پست تو سایتا میزارم مطالبم رو و لینک میزارم روشون
به وبلاگای خودرویی هم امروز ایمیل دادم واسه لینک

ببینید دوست عزیز، سئو یک چیزی نیست که شما بدهید دست شخص دیگه ای و اون بگه من سایت شما را سئو کردم. افرادی که به این صورت عمل میکنند نهایتا میان روی ساختار سایت شما کار میکنن و بهینه میشه، اما خودتون که محتوا میگذارید روی سایت باید حواستون باشه که محتوای مفید و طبق اصول سئو تولید کنید. از طرف دیگه لینک هم تا حدودی موثر هست اما لینک خریدن های بیش از حد یا لینکهای غیر نرمال به سایتتون لطمه وارد میکنه.

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
ممنون دوست گرامی
یه بار اشتباه کردم سایتم رو دادم سئو الانم پشیمونم
ممنون میشم مطالب سایت رو ببینید و اگه اشکالاتی داره بفرمایید تا به نویسنده بگم

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
از هر سایت یا وبلاگی که میبینی رنک بالا داره بک لینک نگیر خیلیا با نرم افزار میارن بالا بگرد از سایت های پر بازدید و رنک بالا بگیر حالا گرون هستند درسته ولی مطمئن باش بعدا نتیجشو میبینی...به نظر من از این وبلاگ هایی که رنک بالا دارند ولی آمار ندارند نخر گول رنکشون رو نخور...

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
حتما داداش
به خودتونم تو یاهو پی ام دادم

بک لینک های من دیگه به درد نمیخوره آمارشونو از دست دادن میخوای بگیری از جاهایی مثل الماس موبایل , آسان دانلود , سافت گذر , پی اچ پی نیوک , مای ملودی , فیسنما... از اینجاها بگیر البته اگه میخوای خرج کنی و خوب جواب بگیری...

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
اینا خودرویی نیستن
من از خودرویی میخوام فقط

پس رنک و آمارشون رو هم چک کن ببین قوی هستند یا نه...لیست بک لینکایی که میخوای بگیری رو بزار اینجا من و دوستان چک کنیم...

بالا