farzande-khoda
Registered User
سلام
پنالتی چکر میگه پنالتی نشدی
در قسمت گوگل وب مستر serch Qoen همچین چیزی هیچ اروری نداده که پنالتی شدی
بک لینک نخریدم اون هایی که مشکوک بودن دیس کردم در وب مستر
در کلمه اس ام اس و اس ام اس جدید اول بودم اس ام اس اول حذف شدم بعد شدم صحفه 11 اس ام اس جدید هم رفتم صفحه دوم
ورودی گوگلم 80% کمتر شده به نظرم مشکل از اینجاست :
من فقط امتحان دانشگاه داشتم به جای روزی 40 تا پست روزی بین 1 تا 5 پست میزاشتم
سایت مپ هم ارور داشت قسمت تگ پاک کردم و ظرف 2 ثانیه از اول معرفی کردم
تبلیغ داشتم به جای لینک مستقیم خودم صفحه جداگانه ساختم و که با کلیک روی اون لینک از سایت من پاس داده میشدن به تبلیغ
چندتا موضوع کم بازدید رو حذف کردم ولی پست و تگ رو حذف نکردم
از بازدید کننده ها درخواست کردم منبع بزنید.
یه قسمت به نام تبادل لینک درست کردم با ساب دامنه جداو درخواست تبادل کردم ( که بعد این موضوع زود حذفش کردم )
قالب سایت هم سبکتر کردم مثلا png رو gif کردم یا jpg کردم
6 ماه دارم هر روز پست های خوب میزارم و کلی طرفتار پیدا کردم که یک دفعه اینجوری شد سایت های با الکسا 2 رقمی هم داشتم تا دو سال پیش ولی این نوبرشه از 1900 ایران پرت شدم به 3100 افرا آنلاینم از 190 شده 20 تا 30 نفر
شش ماه هست راه اندازی کردم سر 2 ماه با 1000 پست از سنباکس خارج شدم و همه تعجب کردن از عملکرد خوب سایت و همه گفتن رنک و رتبه بین 600 تا 200 ایران میگیرم .
به سایت خوبم که 9 ساله دارمش یک بار اینجوری شد که سر 2 روز دباره درست شد ولی لین لامصب اعصاب من و خورد کرده کسی اگه چنین تجربه داره کمک کنه قول میدم بهش که هدیه خوبی در باره بالا اومدن تو کلمات کلیدی نفریحی بدون بک لینک بگم که تجربه 9 ساله من هست.
من سازنده چند نرم افزار کمیاب در زمینه وب هم هستم که شاید تو ایران بین 2 تا 3 نفرتوانایی ساخت رو داشته باشن و قیمت 20 تا 30 میلون تومن ارزش گذاری شده در زمینه آنالیز و کپی مطالب سایت های دیگه با Seo 100%
خلاصه کسی این کار رو انجام بده برام یا کمک کنه من ده برابر کمک حالش میشم
پنالتی چکر میگه پنالتی نشدی
در قسمت گوگل وب مستر serch Qoen همچین چیزی هیچ اروری نداده که پنالتی شدی
بک لینک نخریدم اون هایی که مشکوک بودن دیس کردم در وب مستر
در کلمه اس ام اس و اس ام اس جدید اول بودم اس ام اس اول حذف شدم بعد شدم صحفه 11 اس ام اس جدید هم رفتم صفحه دوم
ورودی گوگلم 80% کمتر شده به نظرم مشکل از اینجاست :
من فقط امتحان دانشگاه داشتم به جای روزی 40 تا پست روزی بین 1 تا 5 پست میزاشتم
سایت مپ هم ارور داشت قسمت تگ پاک کردم و ظرف 2 ثانیه از اول معرفی کردم
تبلیغ داشتم به جای لینک مستقیم خودم صفحه جداگانه ساختم و که با کلیک روی اون لینک از سایت من پاس داده میشدن به تبلیغ
چندتا موضوع کم بازدید رو حذف کردم ولی پست و تگ رو حذف نکردم
از بازدید کننده ها درخواست کردم منبع بزنید.
یه قسمت به نام تبادل لینک درست کردم با ساب دامنه جداو درخواست تبادل کردم ( که بعد این موضوع زود حذفش کردم )
قالب سایت هم سبکتر کردم مثلا png رو gif کردم یا jpg کردم
6 ماه دارم هر روز پست های خوب میزارم و کلی طرفتار پیدا کردم که یک دفعه اینجوری شد سایت های با الکسا 2 رقمی هم داشتم تا دو سال پیش ولی این نوبرشه از 1900 ایران پرت شدم به 3100 افرا آنلاینم از 190 شده 20 تا 30 نفر
شش ماه هست راه اندازی کردم سر 2 ماه با 1000 پست از سنباکس خارج شدم و همه تعجب کردن از عملکرد خوب سایت و همه گفتن رنک و رتبه بین 600 تا 200 ایران میگیرم .
به سایت خوبم که 9 ساله دارمش یک بار اینجوری شد که سر 2 روز دباره درست شد ولی لین لامصب اعصاب من و خورد کرده کسی اگه چنین تجربه داره کمک کنه قول میدم بهش که هدیه خوبی در باره بالا اومدن تو کلمات کلیدی نفریحی بدون بک لینک بگم که تجربه 9 ساله من هست.
من سازنده چند نرم افزار کمیاب در زمینه وب هم هستم که شاید تو ایران بین 2 تا 3 نفرتوانایی ساخت رو داشته باشن و قیمت 20 تا 30 میلون تومن ارزش گذاری شده در زمینه آنالیز و کپی مطالب سایت های دیگه با Seo 100%
خلاصه کسی این کار رو انجام بده برام یا کمک کنه من ده برابر کمک حالش میشم
![99254c7608ebfad51.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fupload.tehran98.com%2Fupme%2Fuploads%2F99254c7608ebfad51.gif&hash=965cf08ddca95dd281a2e1985c597d10)