• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلیل تغییر قیمت های برخی پنل ها برای ثبت دامین چیه؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
قیمت یک دامین دات کام از 24 تومن هست تا 39 تومن .
دلیلش چیه؟ اونایی که قیمتشون پایینه آیا ریگی تو کاسشونه؟؟؟ یا مثلا باید حتما باید ازشون هاست هم خرید کرد؟ چون هاستش رو دارم خودم . دامین رو فقط چند تا میخام ثیت کنم.

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
قیمت یک دامین دات کام از 24 تومن هست تا 39 تومن .
دلیلش چیه؟ اونایی که قیمتشون پایینه آیا ریگی تو کاسشونه؟؟؟ یا مثلا باید حتما باید ازشون هاست هم خرید کرد؟ چون هاستش رو دارم خودم . دامین رو فقط چند تا میخام ثیت کنم.

سلام
رتبه هر فروشنده (نماینده فروش) فرق میکنه
مثلا فروشنده هایی که از ریسللو خدمات میگیرن از 10 اسلب ( رتبه ) مختلف دارن
هرچه بیشتر دامنه بفروشن براشون تخفیف بیشتری قائل میشن

بعضی از دوستان هم از دلار های هکی و ... استفاده میکنن و به علت پایین تر بودن نرخ دلار شون میتونن پایین تر قیمت بدن

بعضی وقت ها هم مانند این چند روزه رجیسترار ها تخفیف میدن که بعضی از فروشنده های با انصاف ارائه میدن ولی بعضیا .... !!!

واسه همینه قیمت ها مختلفه

معمولا اجباری به تهیه همزمان دامنه + هاست نیست

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
سلام
رتبه هر فروشنده (نماینده فروش) فرق میکنه
مثلا فروشنده هایی که از ریسللو خدمات میگیرن از 10 اسلب ( رتبه ) مختلف دارن
هرچه بیشتر دامنه بفروشن براشون تخفیف بیشتری قائل میشن

بعضی از دوستان هم از دلار های هکی و ... استفاده میکنن و به علت پایین تر بودن نرخ دلار شون میتونن پایین تر قیمت بدن

بعضی وقت ها هم مانند این چند روزه رجیسترار ها تخفیف میدن که بعضی از فروشنده های با انصاف ارائه میدن ولی بعضیا .... !!!

واسه همینه قیمت ها مختلفه

معمولا اجباری به تهیه همزمان دامنه + هاست نیست
آقا ممنون

یه شرکتی میده 39 تومن یکی دیگه میده 22 تومن . تفاوت خیلیه . آیا احتمال این میره که به نام من دامنه رو ثبت نکنه و دلیل ارزونیش این باشه؟ از کجا باید بفهمم که مالک اصلی دامین خودمم؟؟

و شما که دستت به آتیشه :

- اینکه گزینه ای دارن که اسم ایران نباشه . احتمالا برای مشکلات تحریمه اما این موضوع میتونه خودش بعد ها مشکل دار بشه؟ برای حق مالکیت؟
- اینظوز که قهمیدم میتونم بعد ثبت پنلم رو انتقال بدم / اما کی تعرفه اش رو تعیین میکنه؟ مثلا یک شرکت میگه هزار و پونصد . یک جا دیگه مجانی . یک جا دیگه نوشته قیمت خود دامین . چجوریه این داستانش؟؟

موارد مهمی اگر مد نظر دارید بفرمایید برای مسائل امنیتی خرید دامنه. com

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
خواهش
از جایی بگیر که لااقل چند ساله داره کار میکنه
هیچ چیزی بدون دلیل گرون نیست همونطور که هیچ چیزی بدون دلیل ارزون نیست
دامنه باید به اسم شما ثبت بشه
میتونید برای چک کردن هوایز بگیرید

فرقی نمیکنه به اسم ایران باشه یا نه ! چون در هر صورت اگه بلایی بخواد سرتون بیاد ( سر قضیه تحریم ) میاد!!! بیشتر این آیتم برای سایت های بین المللی هست که از ایران اداره میشن

معمولا اگه رجیسترار ریسللو باشه ، انتقال ریسللو به ریسللو رایگانه مگه این که فروشنده قصد درآمدزایی(!!) داشته باشه، نرخ انتقال هم بر همین اساس درآمدزایی و انصاف تعیین میشه
انتقال بین رجیسترار های مختلف هزینه بالاتری در حدود قیمت یکسال تمدید خواهد داشت

iwpanel

Registered User
لایک‌ها
45
سلام عامل های زیادی میتونه باشه ارز مناسب تعداد ثبت بالا وregister های متفاوت

بالا