• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلیل حذف سایتهای مهم دولتی از نتایج گوگل ؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
سلام
چند تا سایت هست که هر چند وقت یکبار بهشون سر میزدم . چون دنبال مطلب خاصی در این سایتها هم هستم مستقیم در خود گوگل سرچ میکردم . الان چند وقته که حتی خود سایت اصلی هم در نتایج گوگل نمی یاد . مثلا سرچ کنید {سایت فنی حرفه ای مشهد } در گوگل هیچ لینکی بدر بخوری نمی یاد ولی در یاهو جزو اولین نتایجه . در مورد { سایت فرودگاه مشهد } هم سایتهای شرکتهای هواپیمایی خصوصی می یاد . این در حالیه که تا یک ماه پیش خیلی راحت از طریق گوگل این سایتا رو پیدا می کرد . دلیل این امر از نظر شما؟

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
بک لینک خارجی میتونه باشه

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
والا من 4 ماه پیش هم نتونستم آدرس سایت یه فنی حرفه ای که می خواستم رو پیدا کنم . از بس سئوشون داغونه حتما

mihan-media

Registered User
لایک‌ها
12
خیلی کم پیدا میشه که سایت های دولتی سئو کنن سایتاشون رو
و تنها علت موفقیتون یکی لینک های خارجی و یکی هم اینکه لینک کردن توسط سایت ها و وبلاگ های دیگه هست که اونم به لطف گوگل دیگه خطرناک شده

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سایت شبکه ها هر روز برای چند ساعتی از دسترس خارج میشن ( به احتمال زیاد حتما خودتون دیدید ) با این وضع چطور میشه حرفی از سئو زد
سایت های دولتی فقط مدیون لینک هایی هستند که به دلیل ماهیت کاریشون از سایت های رنک بالا و ... دریافت می کنند و همچنین تبادل لینک بین خود سایت های دولتی هم وجود داره

بالا