• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلیل پیشرفت سافت نودهشت در چند ساله گذشته بین سایت های ایرانی

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
باسلام دوستان خواستم ببینم دلیل پیشرفت چشم گیر سافت نودهشت در چندسال گذشته چه بوده با اینکه اون موقعه سایت های بزرگی مثل پی سی ورلد .پی سی دانلود و ....غیره بودند که بر بستر دانلود نرم افزار کار می کردن چطور شد که سافت نودهشت جز قول های مرجع دانلودی شناخته شد؟
خیلی برام سواله

samavati87

Registered User
لایک‌ها
52
اپدیت منظم و کامل بودن

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
علاوه بر اپدیت منظم و کامل بودن به نظر من دلیل موفق بودنش اینه که تمامی نرم افزار ها رو خودش تست می کنه بارها شده نرم افزاری رو از سایت های دیگه گرفتم اما فعالسازش کار نمیکرده و وقت فعالسازش رو از soft98 گرفتم کار کرده اخیرا کلا هر نرم افزاری که سرچ می کنم میگردم توی 5 انتخاب اول هر کدومش که سافت 98 بود باز می کنم

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
سلام
فکر نکنم تاحالا نرم افزاری رو ازشون گرفته باشم که ناقص باشه یا قسمت فعال سازیش مشکل داشته باشه،به نظر میاد کاملا نرم افزار ها رو تست می کنن و برای پست ها وقت میزارن.مساله دیگه اینکه معمولا نسخه ای که ارائه میدن جدیدتر از سایت های دیگه هست.قالبشون هم خیلی کاربرپسند و باب میل بازدید کننده هست.سرورهاشون خیلی وقته ایرانه و سرعت خوبی میده.
به نظر من این مسائل بر روی پیشرفتشون تاثیرگذار بوده..

بالا