• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دنبال شریک برا کار پر سود به 2 نفر نیاز دارم

mohsen 2014

Registered User
لایک‌ها
7
سلام میخوام بازی انلاین بسازم درامدش میلیونیه مثل بازی گرز که روزی 800 هزار درامدشه یا بازی جنگ خانها که ماهی چندین میلیون درامدشه و...................

دنبال شریکم حدودا 15 میل خرج داره دنبال شریکم شریکی بزنیم همنو بیرون بخوای بزنی حدودا 80 میلیونی خرج داره چون شرکت من قرار داد دارم برام ارزون میزنن بجشا ازم داستان میخوان چون داستان نویسم

یعنی سایتو بسازیم بعد بفروشیم کلی سود توشه اگه پایه کسی بهم اس بده

هم برا فروشش هم برا نگه داشتنش و شراکتی سودشو نصف کنیم

خودم سر در نیاری اشکال نداره من میچرخونم درصد 50 50 برام مهمه که اینو بسازم به سودش نیاز دارم

فقط به 2 نفر نیاز دارم برا 2 تا بازی

09395602091

[email protected]

بروز شد در تاریخ 2/3/92

توجه توجه

دیگه سفارش گرفته نمیشود تا اماده شدن بازی ها بعدش گرفته میشود هر کسی خواست ایمیل بزنه به یاهوم باز خبر میکنم

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
برای این بازی که می خواهی بنویسی چیا لازمه
من گیم کار کردم 3d ازده ده دوسالی هست کار میکنم
با 4-5 موتور گیم هم کار کردم اما آنلاین کار نکردم اگر لینکی می شناسی یا چیزی لطف کن معرفی کن انجینش چیه در اصل

mohsen 2014

Registered User
لایک‌ها
7
برای این بازی که می خواهی بنویسی چیا لازمه
من گیم کار کردم 3d ازده ده دوسالی هست کار میکنم
با 4-5 موتور گیم هم کار کردم اما آنلاین کار نکردم اگر لینکی می شناسی یا چیزی لطف کن معرفی کن انجینش چیه در اصل

خصوصی کردم

mohsen 2014

Registered User
لایک‌ها
7
سلام بچه ها دوباره پستو بروز کردم.............................................3نفری که بازی خواستن 2تاشون تو سطح جنگ خانها یکی هم خیلی پیشرفته بود و 3 بعدی

از 22 اسفند میره روی سایت ومراحل ساختو میتونید ببینید

کسانی که میخواستن و نمونه کار میخواستن شاید وقت نکنم اینجا بایم بگم بهم اون موقع اس بدن بهشون بدم ادرسو با تشکر

09395602091

[email protected]

بالا