• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دنبال يك نفر و يا چند براي طراحي صفحات سايت و وبلاگ ميگ

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من اخيرا تصميم گرفتم كه يك سايت براي خودم درست كنم. فصا و هاست را هم گرفته ام و با كمك يكي از دوستان ام .تي را هم با يك قالب حاضري نصب كرده ام. مهمترين قسمت اين سايت فعلا اين هست كه يك قالب براي وبلاگ درست بشه.( خيلي طالب هستم كه يك قالب ساده و لي خيلي شيك باشه!) البته ميخوام قسمتهاي ديگري هم مثل عكس. موزيك. خاطرات حضور در جنگ. و معرفي نرم افزارهاي مناسب در صفحات جداگانه در اين سايت بگذارم. حالا هر كدام از شما كه فكر ميكنيد ميتوانيد يكي از اين صفحات را درس كنيد. لطفا به من خبر بدهيد

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[code:1]مگه تو جنگ بودي ؟ شار هم در جنگ عكاس بوده !![/code:1]
آره رفيق. من از سن شانزده سالگي تا بيست سالگي كه جنگ تمام شد به صورت داوطلب در جبهه بودم.

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . نمونه كار من كه ديوونه خونه دات كامه :) خواستي ببين بعد مذاكره ميكنيم! (البته الان يكي دو تا سفارش هم زير دستمه.)

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا دمت گرم.
كلي باهات حال كردم . . .

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[code:1]سلام . نمونه كار من كه ديوونه خونه دات كامه  خواستي ببين بعد مذاكره ميكنيم! (البته الان يكي دو تا سفارش هم زير دستمه.)[/code:1]
رفیق من کارت را در سایتت دیدم. میشه بگی منظورت از مذاکره چی هست؟ :?:

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[code:1]آقا دمت گرم.

كلي باهات حال كردم . . .[/code:1]
رفیق خیلی ممنون. آنموقع سن و سال من میرسید و من وظیفه ام را در برابر مملکتم انجام دادم. مطمئن هستم در هر زمان دیگری که این جنگ رخ میداد. آدمهای در سن و سال من همینکار را میکردند.
به هر حال ممنون.
دم شما هم گرم.

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمونه كار من هم ميتوني توي كوچه.نت ببيني . البته وبلاگم هنوز قالب درست و خحسابي مداره . خلاصه صفحه ي اصليش رو ببين خوشت اومد بگووو در مورد قالب وبلاگت هم مي تونم بسازم .

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[code:1]نمونه كار من هم ميتوني توي كوچه.نت ببيني . البته وبلاگم هنوز قالب درست و خحسابي مداره . خلاصه صفحه ي اصليش رو ببين خوشت اومد بگووو در مورد قالب وبلاگت هم مي تونم بسازم .[/code:1]
داش امير
من قالب وبلاگت را ديدم، چیزی که تو ذهن من هست. یک چیزی تو همین مایه هاست.(برای وبلاگ) یک ستون اصلی وسط و دوتا ستون در سمت راست و چپ که بشه ایت دوتا ستون را به قسمتهای مختلف تقسیم کرد. صفحه اصلی سایتت را هم کلیک کردم.ولی چیزی ندیدم. هیچ کدام از لینکها که تو سایت گذاشتی کار نمیکنه.به غیر از لینک وبلاگ.
فقط یا همینجا و یا از طریق ایمیل به من خبر بده که چطوری در دسترس هستی و چه ساعاتی به وقت ایران!

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزيز من گفتم كه طراحيش رو تازه يه هفته است كه شروع كردم .
من هم بيشتر اوقات در دسترس هستم و مي توني به ايميلم كه توي وبلاگ زده شده ميل بدي و دقيقا بگي چيا مي خواي و اينا تا منم برات ردييف كنم . فقط سعي كن زودتر تماس بگيري .

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تاكيد مي كنم به اين ايميل بزن :
Amir [AT] kooche [Dot] net

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جوب نیازی به مداکره نیست ذیگه مشکلت حل شده :)

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جوب نیازی به مداکره نیست ذیگه مشکلت حل شده :)
از كجا به اين نتيجه رسيدى؟
من ايميل فرستادم. ولي هنوز كسي جواب نداده!
شما طرحي داريد خبر بده.
8) استقبال ميشه!

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی داره چه جور قالبی بخوای!! اگه ساده باشه مجانن برات انجام میدم در عوضش یه بنری چیزی میذارم تو قالب ولی اگه یه کار توپ میزون بخوای اون مذاکرات میطلبه در مورد رقم کار.

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی داره چه جور قالبی بخوای!! اگه ساده باشه مجانن برات انجام میدم در عوضش یه بنری چیزی میذارم تو قالب ولی اگه یه کار توپ میزون بخوای اون مذاکرات میطلبه در مورد رقم کار.
من به اين آي.دي كه توي ياهو مسنجر داري و اينجا هم گذاشتي پيغام فرستادم. وقتي خوانديشان يك جواب براي من از طريق همان ياهو مسنجر بفرست.
منتظرم :shock:

بالا