• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دنبال چه سایتهایی باشم؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
به نام خدا
با سلام
یکی از ایده هام رو درست کردم آخراشه
دنبال یه اسپانسر مرفه بی درد میگردم
به نظرتون چه سایت یا شرکتهایی میتونن پول تپل بدن و براشون تبلیغ خیلی مهم باشه.
فکر کنم بامیلو. یکیشون باشه درسته؟
معرفی کنین اگه بشه باهاشون تماس بگیرم.
یا کل ایده رو بفروشم یا تبلیغشون رو انجام بدم.

با تشکر

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
بامیلو ، دیجی کالا ، ایسام ، شیپور ، دیوار ، 5040 ، و بستگی به طرحتون ال جی ، سامسونگ ، سونی ، گیگابایت ، اسوس ، دل ، اچ پی و هزاران مورد دیگه.
سعی کردم تو چند زمینه مختلف و جلوی چشم که از یاد شما رفته بودند مثال بزنم تا ذهنتون باز بشه.
امیدوارم مفید واقع بشه ;)

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
بامیلو ، دیجی کالا ، ایسام ، شیپور ، دیوار ، 5040 ، و بستگی به طرحتون ال جی ، سامسونگ ، سونی ، گیگابایت ، اسوس ، دل ، اچ پی و هزاران مورد دیگه.
سعی کردم تو چند زمینه مختلف و جلوی چشم که از یاد شما رفته بودند مثال بزنم تا ذهنتون باز بشه.
امیدوارم مفید واقع بشه ;)
ممنون سایتهای معروف زیاده مسئله علاقه مندیشون به سرمایه گذاریه
مثلا اسوس نمیاد اسپانسر یه ایده تحت وب بشه،بعیده، سایتهایی مثل بامیلو ،دیجیکالا،پنجاه چهل شیپور اینروزا دارن پول کلان خرج میکنن ،شاید راغب باشن ، بقیه برندهای لپتاپ و.. جواب ایمیل رو هم نمیدن یحتمل،هر چند کل موارد اشاره شده هم بعید نیست جواب ندن.ایسام و دیوار پول کلان ندیدم خرج کنن،منظورم تو تی وی و... هست.

سایت یا شرکتی که پول داشته باشه ولی هنوز برندش مثل مواردی که اشاره شد معروف نشده باشه؟ همچین موردی شاید هدف من باشه.
ممنونم از راهنماییتون

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
ببینید ، هر شرکتی برای تبلیغاتش خرج کلان میکنه ، وگرنه از گردونه رقابت حذف میشه.
این یکی قانون جهانیست ، اما اینکه طرح شما چی باشه و چقد ریسک همراه خودش داره بحث اصلیه.
کسی نمیاد رو طرحی که بازدهیش ثابت نشده سرمایه گذاری کنه و ترجیح میدن که سرمایشون رو جایی بزارن که بازدهیشو پس داده.

پس یکبار طرح خودتون رو بازنگری کنید و بعدش قدم بردارید

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
توی ایران شرکتی نداریم که الان خودش بتونه جداگانه سرمایه گذاری کنه این شرکت های موفقی که بالا اسم بره شدن خودشون کسای دیگه توشون سرمایه گذاری کردن که الان به این رتبه رسیدن
شما باید دنبال سرمایه گذار انجل برای اول کار و ونچرکپیتال برای بعد از بدست اوردم بیزینس پلنتون
کدوم شهر هستید بهتون پیشنهاد میدم که در یک دوره شتابدهنده های ایرانی شرکت کنید تا اونا این کار ها را برای شما انجام دهند

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
ممنون سایتهای معروف زیاده مسئله علاقه مندیشون به سرمایه گذاریه
مثلا اسوس نمیاد اسپانسر یه ایده تحت وب بشه،بعیده، سایتهایی مثل بامیلو ،دیجیکالا،پنجاه چهل شیپور اینروزا دارن پول کلان خرج میکنن ،شاید راغب باشن ، بقیه برندهای لپتاپ و.. جواب ایمیل رو هم نمیدن یحتمل،هر چند کل موارد اشاره شده هم بعید نیست جواب ندن.ایسام و دیوار پول کلان ندیدم خرج کنن،منظورم تو تی وی و... هست.

سایت یا شرکتی که پول داشته باشه ولی هنوز برندش مثل مواردی که اشاره شد معروف نشده باشه؟ همچین موردی شاید هدف من باشه.
ممنونم از راهنماییتون
با این صحبتتون مخالفم. با یه مثال تازه و جذاب صحبتم رو ادامه میدم
فروشگاه اینترنتی مدیسه . کام ، با یه پشتوانه خوب شروع کرده احتمالا تا چند ماه آینده بیشتر اسمش رو بشنوید، شرکتی که سرمایه گذاری کرده ، شرکته چای گلستانه! شاید براتون جالب باشه.
پس چرا ایسوس نباید اسپانسر یه ایده تحت وب باشه ؟!!
صد البته که شرکت گلستان خیلی شرکت بزرگی هست و حتما توی خیلی زمینه ها می تونه به یه کسب و کار جدید و تیم جدید کمک کنه، شاید از نظر فنی و برنامه نویسی پیشرو نباشه ولی یه بیزینس فقط کد نیست.
توی ایران شرکتی نداریم که الان خودش بتونه جداگانه سرمایه گذاری کنه این شرکت های موفقی که بالا اسم بره شدن خودشون کسای دیگه توشون سرمایه گذاری کردن که الان به این رتبه رسیدن
شما باید دنبال سرمایه گذار انجل برای اول کار و ونچرکپیتال برای بعد از بدست اوردم بیزینس پلنتون
کدوم شهر هستید بهتون پیشنهاد میدم که در یک دوره شتابدهنده های ایرانی شرکت کنید تا اونا این کار ها را برای شما انجام دهند
تایید میشه صحبت آقا محسن
الان تعداد شتاب دهنده ها هم داره زیاد میشه.

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
به نام خدا
با سلام
یکی از ایده هام رو درست کردم آخراشه
دنبال یه اسپانسر مرفه بی درد میگردم
به نظرتون چه سایت یا شرکتهایی میتونن پول تپل بدن و براشون تبلیغ خیلی مهم باشه.
فکر کنم بامیلو. یکیشون باشه درسته؟
معرفی کنین اگه بشه باهاشون تماس بگیرم.
یا کل ایده رو بفروشم یا تبلیغشون رو انجام بدم.

با تشکر
اینجور ک شما سوال رو مطرح کردین دنبال پول مفت هستین :D
الان روی اختراعاتی که میشه کسی سرمایه گذاری نمیکنه چ برسه به یک ایده که فقط توی ذهن دارید
من هزارتا ایده دارم توی ذهن شما فقط یکی داری:D
مهم اجرا کردنه نه ایده داشتن:):general510:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
اینجور ک شما سوال رو مطرح کردین دنبال پول مفت هستین :D
الان روی اختراعاتی که میشه کسی سرمایه گذاری نمیکنه چ برسه به یک ایده که فقط توی ذهن دارید
من هزارتا ایده دارم توی ذهن شما فقط یکی داری:D
مهم اجرا کردنه نه ایده داشتن:):general510:
ایده من الان به مرحله اتمام رسیده یعنی آماده عملیاتی شدن هست
این محصول میتونه تحت نام یه برند خاص منتشر بشه یا تحت نام دلخواه خودم.
برای همین گفتم دنبال اسپانسر هستم

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
با این صحبتتون مخالفم. با یه مثال تازه و جذاب صحبتم رو ادامه میدم
فروشگاه اینترنتی مدیسه . کام ، با یه پشتوانه خوب شروع کرده احتمالا تا چند ماه آینده بیشتر اسمش رو بشنوید، شرکتی که سرمایه گذاری کرده ، شرکته چای گلستانه! شاید براتون جالب باشه.
پس چرا ایسوس نباید اسپانسر یه ایده تحت وب باشه ؟!!
صد البته که شرکت گلستان خیلی شرکت بزرگی هست و حتما توی خیلی زمینه ها می تونه به یه کسب و کار جدید و تیم جدید کمک کنه، شاید از نظر فنی و برنامه نویسی پیشرو نباشه ولی یه بیزینس فقط کد نیست.

تایید میشه صحبت آقا محسن
الان تعداد شتاب دهنده ها هم داره زیاد میشه.

بعید میدونم با توجه به خرجی که رقبا میکنن فروشگاه جدیدی بتونه بدون ایجاد یک قیمت واقعا رقابتی و قابل توجه نامی برای خودش دست و پا کنه. ولی نظرتون درسته ممکنه یه شرکت بیاد و با این کار خودم رو مطرح کنه.ممنون

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
شتابدهنده ها امکانات و وسایل پیاده سازی ایده رو در اختیار قرار میدن.ولی محصول من الان تقریبا آمده هست.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
شما اول کارت رو راه بنداز و طرح توجیحی رو آماده بکن بعد برو تو فاز بعدی یعنی " جذب سرمایه " , چون سرمایه گذار هیچ وقت حاضر نمیشه روی طرحی که مشخص نیست چقدر سود دهی داره و هنوز مدت زیادی از ایجاد اون کسب و کار نگذشته , سرمایه گذاری بکنه .
شما برای تامین مالی 2 تا راه داری :
1 - تبلیغ دهنده ( اسپانسر ) بگیری که تا مدت زمانی مشخص هزینه ها + سود شما رو پرداخت بکنه . در اینصورت سایت باید پر بازدید باشه نه نو پا !
2 - سرمایه گذار ( شریک ) بگیری که تامین مالی کسب و کار شما رو انجام بده . یعنی شما مثلا 200 میلیون نیاز داری , اون شخص یا اشخاص یا شرکت یا هر جای دیگه ای میاد و بخشی از اون 200 تومن رو میده , مثلا 20 تومن و مثلا 20% سهام مجموعه شما رو مال خود میکنه و شما با تیمت کار رو جلو میبری . اگه روند کار راضی کننده باشه , کار قطعی میشه و یه بخشی دیگه رو تامین میکنن , مثلا 80 تومن دیگر ( یعنی تا اینجا 100 تومن ) و 50% سهام رو مال خودشون میکنن . در مرحله بعد 100 تومن دیگه میدن ( به قولشون عمل میکنن ) و مثلا 80% سهام رو میگیرن و تمام .
یعنی تا اینجا شما 20% و سرمایه گذار ( گذاران ) 80% سهم دارن . از اینجا به بعد هم اگر نیاز به افزایش سرمایه باشه , مثل عرف بازار انجام میشه . منظورم اینه که 80 به 20 رو در ازای پرداخت 200 تومن توافق میکنن .

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
شما اول کارت رو راه بنداز و طرح توجیحی رو آماده بکن بعد برو تو فاز بعدی یعنی " جذب سرمایه " , چون سرمایه گذار هیچ وقت حاضر نمیشه روی طرحی که مشخص نیست چقدر سود دهی داره و هنوز مدت زیادی از ایجاد اون کسب و کار نگذشته , سرمایه گذاری بکنه .
شما برای تامین مالی 2 تا راه داری :
1 - تبلیغ دهنده ( اسپانسر ) بگیری که تا مدت زمانی مشخص هزینه ها + سود شما رو پرداخت بکنه . در اینصورت سایت باید پر بازدید باشه نه نو پا !
2 - سرمایه گذار ( شریک ) بگیری که تامین مالی کسب و کار شما رو انجام بده . یعنی شما مثلا 200 میلیون نیاز داری , اون شخص یا اشخاص یا شرکت یا هر جای دیگه ای میاد و بخشی از اون 200 تومن رو میده , مثلا 20 تومن و مثلا 20% سهام مجموعه شما رو مال خود میکنه و شما با تیمت کار رو جلو میبری . اگه روند کار راضی کننده باشه , کار قطعی میشه و یه بخشی دیگه رو تامین میکنن , مثلا 80 تومن دیگر ( یعنی تا اینجا 100 تومن ) و 50% سهام رو مال خودشون میکنن . در مرحله بعد 100 تومن دیگه میدن ( به قولشون عمل میکنن ) و مثلا 80% سهام رو میگیرن و تمام .
یعنی تا اینجا شما 20% و سرمایه گذار ( گذاران ) 80% سهم دارن . از اینجا به بعد هم اگر نیاز به افزایش سرمایه باشه , مثل عرف بازار انجام میشه . منظورم اینه که 80 به 20 رو در ازای پرداخت 200 تومن توافق میکنن .
من به سرمایه نیاز ندارم،میخوام کل محصول رو بفروشم و برم کنار،ویژگیهاش رو بگم و اگه خوشسون اومد بخرن ،یا اینکه اونا تبلیغ کنن فقط و شریک شن، خواستم تحت برند اونا کلا معرفی شه نه اینکه خودم راش بندازم بعدا تغییرش بدن و...

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
اینجا ایرانه دوست عزیز
شما میرید شرکت ایکس و طرحتون رو میگید و قیمتتون رو هم میگید.
اونا کامل گوش میکنن و به به و چح چح میکنن و آخرش میگن باید فکرامونو بکنیم یا کلمات مشابه.
بعد که شما پشت کردی ، بلافاصله از طرح و ایده شما به نام خودشون استفاده میکنن و طرح شما هم دیگه ارزشی برای شما نداره و دستتون هم جایی بند نیست.
این موارد هم در نظر بگیرید

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
چقدر سرمایه نیاز دارید؟

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
شتابدهنده ها امکانات و وسایل پیاده سازی ایده رو در اختیار قرار میدن.ولی محصول من الان تقریبا آمده هست.
دیدتون اشتباه هست نسبت به شتابدهنده یکی از اصلی ترین کار هاشون اینکه سرمایه گذار پیدا میکنن البته اگه بتونید خودتون و تیمتون رو ثابت کنید

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان من گفتم که سرمایه نمیخوام،میخوام یه محصول رو بفروشم،یعنی تقریبا تموم شده و اگه کسی بخواد بهش بفروشم تا اون با سرمایه ای که داره ایده رو تبلیغ کنه

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
اینجا ایرانه دوست عزیز
شما میرید شرکت ایکس و طرحتون رو میگید و قیمتتون رو هم میگید.
اونا کامل گوش میکنن و به به و چح چح میکنن و آخرش میگن باید فکرامونو بکنیم یا کلمات مشابه.
بعد که شما پشت کردی ، بلافاصله از طرح و ایده شما به نام خودشون استفاده میکنن و طرح شما هم دیگه ارزشی برای شما نداره و دستتون هم جایی بند نیست.
این موارد هم در نظر بگیرید
طرح رو تا حدی باید گفت که لو نره،با شرکتی که توش کار میکنم صحبت کردم گفتن از لحاظ تبلیغ میتونیم کمک کنیم ولی حاضر نیستن بخرن، یکی از همکاران هم گفت یه تومن میخرم که اونم براش خیلی کمه،چون حداقل بالای پنج تومن بهش فکر میکنم،فعلا منتظرم ببینم جواب ایمیلها چی میشن.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
طرح رو تا حدی باید گفت که لو نره،با شرکتی که توش کار میکنم صحبت کردم گفتن از لحاظ تبلیغ میتونیم کمک کنیم ولی حاضر نیستن بخرن، یکی از همکاران هم گفت یه تومن میخرم که اونم براش خیلی کمه،چون حداقل بالای پنج تومن بهش فکر میکنم،فعلا منتظرم ببینم جواب ایمیلها چی میشن.
این حرف ها و طرز فکر ها قدیمی شده ایده دزدی دیگه روال نیست الان شرکت ها روی تیم سرمایه گذاری میکنن اگه ایده شما رو هم کپی کنن مطمئنن به موفقیت نمیرسن اگه شما تیم خوبی داشته باشید

Alexia.Dunham

Registered User
لایک‌ها
55
شده وام بگیری خودت انجام بدی بهتره
اکثرا ایده ها رو اخرش یا میدزدن یا میشه به نام اونا
اگر ایدت خیلی خوبه اینجا فایده نداره

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
شده وام بگیری خودت انجام بدی بهتره
اکثرا ایده ها رو اخرش یا میدزدن یا میشه به نام اونا
اگر ایدت خیلی خوبه اینجا فایده نداره

عزیز من وام میخوام چیکار .ایده الان تقریبا عملیاتی شده میخوام بفروشمش همین.
یعنی یکی بیاد بخره مال خودش

بالا