سلام به همه دوستان.
در مورد سوال اين دوست عزيز بايد بگويم كه براي خريد هر وسيله الكترونيكي در درجه اول بايد تعصب هاي بي جا و كور كورانه را كنار گذاشت و بطور مثال در دنياي امروز ديگر مارك يك جنس نشان از برتري آن جنس يا كيفيت برتر آن نيست. امروزه روز صنايع الكترونيك تا به حدي پيشرفت كرده كه شركتهاي چند مليتي همچون سوني را هم به چالش كشيده و هر شركت در يك زمينه يا چند زمينه خاص برتري خود را حفظ ميكند.
در زمينه دوربين ديجيتال در حال حاضر شركت هايي همچون كانن (كنون) و نيكون و كمي تا قسمتي سوني سر آمد تر از بقيه شركتها هستند ولي در اين بين پاناسونيك مقبوليت كمتري در اين زمينه دارد و شركت هايي همچون فوجي هم به دنبال ديگر رقبا هستند ولي فوجي در قيمت يك رقيب سرسخت است. دوربين هاي فوجي كه ساخت خود كشور ژاپن هستند از لحاظ قيمت با نمونه هاي مونتاژ شده كنون و نيكون در چين برابري ميكنند و خوب محصولي كه در ژاپن توليد ميشود مسلما از هر لحاظ قابل اطمينان تر مي باشد.
من خودم 2 ماه پيش يك دوربين فوجي S 5500 خريدم و الان خيلي خرسندم كه با توجه به پولي كه داشتم و هزينه كردم دوربين ديگري نخريدم. الان من از دوربينم در عكاسي (آتليه) استفاده مي كنم و مشتري ها هم از كيفيت عكس ها بسيار راضي اند بطوري كه الان بعد از دو ماه پول دوربين را در آورده ام و مقدار زيادي هم پول جمع كرده ام.
حال مشخصات و آخرين قيمت آن را كه در 4 /1/2005 دارم براي مقايسه با دوربين هاي ديگر برايتان مي نويسم:
اين دوربين از معدود دوربين هايي است كه 10X زوم اپتيكال دارد. ( مناسب براي گرفتن عكس هاي دور)
تصاوير گرفته شده در تاريكي مطلق با اين دوربين بسيار عالي و قابل توجه است.
وزن نسبتا سنگيني به نمونه هاي مشابه خود دارد .
4 عدد باطري شارژي نياز دارد كه بهتر است از نمونه هاي آمپر بالا مثل 2300 ميلي آمپر استفاده شود.
( من شارژر سوني را پيشنهاد ميكنم به قيمت 23 الي 25 هزار تومن)
من با باطري شارژي بيش از 50 عكس را بدون مشكل گرفتم البته باطري كاملا شارژ نبود.
ورودي آداپتور اين دوربين نياز به آداپتوري 5 ولتي و از نوع مخصوص است.( البته براي كار در عكاسي)
سرعت شاتر اين دوربين بسيار عالي است.
امكان تصوير بداري با صدا در اين دوربين گنجانده شده كه همانند ديگر دوربين هاي ديجيتالي همچين تعريفي ندارد.
علاوه بر اين كه تمام پرامترهاي اين دوربين قابل تنظيم است اين امكان در آن است كه شما با گذاشتن كليد بر روي گزينه اتو عكس هاي حرفه اي بندازيد. (مناسب براي تازه كارها)
امكان تايمر در اين دوربين براي گرفتن عكس همراه با خود عكاس و نيز تنظيم بهتر وجود دارد.
منوي اين دوربين بسيار ساده و عالي است و بجز انگليسي چند زبان ديگر را نيز ساپورت ميكند.
امكان قفل كردن بر روي عكس يكي ديگر از امكانات خوب ديگر اين دوربين است كه باعث ميشود لرزش دست باعث خراب شدن عكس نشود.
يك اشكال اين دوربين فلاش سر خود اين دوربين است كه امكان وصل فلاش را از بين برده ولي در عين حال اين دوربين از فلاش بسيار قوي و خوبي برخوردار است.
رم يا مموري استاندارد اين دوربين 32 مگابايت است كه 15 عكس با بهترين كيفيت بر روي آن ذخيره ميشود.
آخرين قيمت اين دوربين كه به نسبت ماه قبل 10 هزار تومان ارزان تر شده 375 هزار تومان است كه به راحتي و بدون چونه ميشود آنرا 365 هزار تومان هم خريد. ضمانت اين دوربين هم يكساله است.
خوب دوستان با توجه به اينكه دوستان همه حرفه اي اند من از ذكر مشخصات فني اين دوربين خوداري كردم و فقط به تجربيات خودم با اين دوربين اشاره كردم. در ضمن بهترين جايي كه من به شما براي اين دوربين پيشنهاد ميكنم پاساژ ايران در طبقه دوم است كه فقط يك مغازه در اين زمينه در آنجا ميابيد .
قربان همه دوستان. محمد ميرزائي
[email protected]