• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوربين slr چه دوربينيه

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان

میخواستم کمی در مورد دوربین slr و دوربين كامپكت برام توضيح بدين و اينكه چه فرقي دارن

باتشكر

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
يه سوال ديگه

دوربين بايد چه مشخصاتي داشته باشه تا بشه با اين وضعيت نور ي عكس مثل این گرفت

a510 اين توانايي رو داره

us1856kn.jpg

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام دوست خوبم اس ال ار مخفف کلمات انگليسي هستش که در زير متن نوشتم .به اين معني که بازتاب نور از سوژه فقط از طريق لنز وارد دوربين ميشه .به اين دوربين ها دوربينهاي تک انعکاسي يا يک چشمي نيز ميگويند روند کار به اينصورته که نور پس از عبور از لنز به يک اينه برخورد کرده و زاويه نود درجه پيدا ميکنه و سپس وارد يه منشور ميشه و اون منشور هم پس از شکست نور تصوير رو در منظره ياب قابل رويت ميکنه . در واقع شما در اين نوع از دوربينها در لحظه عکاسي همون موقع که شاتر حرکت ميکنه نميتوني تصوير رو در ويزور ببيني ولي در دوربينهيا دو چشمي يا غير اس ال ار اينگونه نيست همون گونه که حتما تا حالا ديدي و تجربه کردي اين نوع دوربينها داراي دو قسمت هستند يک قسمت که نور رو به سنسور و يا فيلم ميرسونه و يک چشم اپيتيک که نور و يا همون تصوير رو براي ما قابل رويت ميکنه در واقع يه چشمه که با لنز دوربين همزمان و همجهته به اين نوع از دوربينها دوربين دو چشمي يا غير اس ال ار ميکويند.
و اما اين تصوير براي گرفتن اين نوع تصاوير که منم خيلي دوستشون دارم و علاقم تو عکاسي به همين نوع تصاويره بايد بگم که رابطه مستقيمي با دو چيز داره در که البته اين دو چيز بصورت کليه در عکاسي چه از نوع ديجيتال و چه از نوع انالوگ . يک به سرعت مينيمم شاتر و دوم ديافراگم
براي شاتر هر چه مدت زمان باز بودن شاتر بيشتر باشه شما ميتوني در شب عکس روشن تري بگيري و ديافت هرچه شمارش کوچيکتر باشه هم براي گرفتن اين تصاوير به شما کمک ميکنه به اين معني که شما ميتوني نور بيشتري وارد دوربين کني .
خوب حالا اين بحث تو علم عکاسي ديجيتال گسترده تر ميشه يعني به عوامل ديگه اي هم وابسطه ميشه که خيلي مهم هستن شايد مهمتر از دو مورد اول يکي ميزان نويز دوربين . ايزو .کيفيت سنسور دوربين ديجيتال و همينطور کيفيت لنز دوربينهاي ديجيتال کامپکت . اگه سئوال بيشتر يداشتي من در خدمتم .
من فکر نميکنم ا 510 و يا حتي 520 مالي باشن چون تو يه مايه هايي بساز بفروشين و سرعت شاتر مينيممشون 30 ثانيه هستش که يکم دست ادم رو تو پوست گردو ميذاره.
موفق باشي
single lenz reflex
تنها بازتاب لنزي

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نقل از phoyo_live :
سلام دوست خوبم اس ال ار مخفف کلمات انگليسي هستش که در زير متن نوشتم .single lenz reflex
تنها بازتاب لنزي

از پاسخ شما تشكر ميكنم

ميشه گفت كامپكت يعني دوربينهاي دوچشني ايا درسته

يه پيشنهاد هم داشتم : اينكه يه تايپيك باز بشه به اسم مثلا اطلاعات عكاسي و بعد يه نفر كه هم بتونه
وقت بذاره وهم اطلاعات كافي مثل شما داشته باشه داخل اون تايپيك واژها و اصطلاحات عكاسي و جواب
هر سوالي كه هميشه تكرار ميشه و حالت عمومي داره رو توش بذاره
مثلا
فرق ديجيتال وانالوگ
شاتر - ديافراگم - iso -
نام سبكهاي عكاسي و توضيحات لازم مثل ماكرو پانورما و00000 وسايل و خوصوصيات دوربين براي هر سبك

اينجوري ديگه سوالات تكراري پيش نمياد و هر كس كه سوال داشت به اينجا ارجاع داده بشه
خوب بهر حال اين هم يه نظر بود تا نظر شما و اقا نياز چي باشه :blush: :blush:

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از ramin_njf :
از پاسخ شما تشكر ميكنم

ميشه گفت كامپكت يعني دوربينهاي دوچشني ايا درسته

يه پيشنهاد هم داشتم : اينكه يه تايپيك باز بشه به اسم مثلا اطلاعات عكاسي و بعد يه نفر كه هم بتونه
وقت بذاره وهم اطلاعات كافي مثل شما داشته باشه داخل اون تايپيك واژها و اصطلاحات عكاسي و جواب
هر سوالي كه هميشه تكرار ميشه و حالت عمومي داره رو توش بذاره
مثلا
فرق ديجيتال وانالوگ
شاتر - ديافراگم - iso -
نام سبكهاي عكاسي و توضيحات لازم مثل ماكرو پانورما و00000 وسايل و خوصوصيات دوربين براي هر سبك

اينجوري ديگه سوالات تكراري پيش نمياد و هر كس كه سوال داشت به اينجا ارجاع داده بشه
خوب بهر حال اين هم يه نظر بود تا نظر شما و اقا نياز چي باشه :blush: :blush:
اين اطلاعات رو بصورت كامل ميتوني توي سايت http://www.akkasee.com/forum/ ميتوني پيدا كني خيلي روم خوبي هست در زمينه عكاسي

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نقل از rmb_ali :
اين اطلاعات رو بصورت كامل ميتوني توي سايت http://www.akkasee.com/forum/ ميتوني پيدا كني خيلي روم خوبي هست در زمينه عكاسي

تشكر

حالا بدهم نيست اينجاهم باشه و لي همون هم خوب ;)

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
بله دوست من ميتوني تو سايت عکاسي که محمدرضاي شهبازي عزيز صاحبش هست اينارو بصورت خيلي کامل پيدا کني .هميشه دنبال مراجع کاملي مثل همين سايت عکاسي باش.
درسته دقيقا" همينطوره دوربينهاي دو چشمي قابليت تغيير لنز رو ندارن که بشون کامپکت ميگن .
ممنون از لطفت

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نقل از phoyo_live :
بله دوست من ميتوني تو سايت عکاسي که محمدرضاي شهبازي عزيز صاحبش هست اينارو بصورت خيلي کامل پيدا کني .هميشه دنبال مراجع کاملي مثل همين سايت عکاسي باش.
درسته دقيقا" همينطوره دوربينهاي دو چشمي قابليت تغيير لنز رو ندارن که بشون کامپکت ميگن .
ممنون از لطفت

وقتي ميبينم اينهمه محبت و همكاري وجود داره شرمندتون ميشم همين هم شد كه خواستم برم تو كار عكاسي و گرنه من اومده بودم براي خريد دوربين فيلمبرداري تحقيق كنم :)

حالا اين اس ال ار بهتره يا كامپكت يا شبه اس ال ار هر كدومش چه مزيتي داره براي چه كاريه :blush:

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
اين يه عادته که همه بهم کمک کنن و البته وظيفه.
خوب نگاه کن براي خريد دوربين اولين چيز بودجتونه که مشخص ميکنه چه دوربيني ميتوني انتخاب کني.
خوب من فکر ميکنم اس ال ار بدرد من و شما نميخوره بدرد افرادي ميخوره که بتونن و بودجه اينو داشته باشن که لنزهاي مرغوب و پر کاربرد و گرون براش بخرن .تو دست منو شما اين دوربين به غير از کيفيتش چيز ديگه اي براي گفتن نداره . خوب دوربينهاي شبه اس ال ار

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
اين يه عادته که همه بهم کمک کنن و البته وظيفه.
خوب نگاه کن براي خريد دوربين اولين چيز بودجه تونه که مشخص ميکنه چه دوربيني ميتوني انتخاب کني.
خوب من فکر ميکنم اس ال ار بدرد من و شما نميخوره بدرد افرادي ميخوره که بتونن و بودجه اينو داشته باشن که لنزهاي مرغوب و پر کاربرد و گرون براش بخرن .تو دست منو شما اين دوربين به غير از کيفيتش چيز ديگه اي براي گفتن نداره . خوب دوربينهاي شبه اس ال ار ميتونن نسبت به بودجه خوب و پر کاربرد باشن ويژگي اين نوع دوربينها رزولوشن برابر با دوربينهاي اس ال ار و همچنين ماکرو و وايد و تله خوبه که باي هر کسي و در هر جايي ميتونه کاربرد داشته باشه .مثلا يه دوربين شبه اس ال ار نيکون 5700 يه لنز داره ولي در واقع داري چندين لنزه يعني از وايدترين حالتش تا تله ترين حالتش شامل لنزهاي گوناگوني ميشه که خوب اگه بخواي اين لنزهاي مختلف رو با يه اس ال ار داشته باشي بايد يه کوله پشتي پر از لنز با خودت داشته باشي .اين دوربينها واقعا دوربينهاي خوبي هست چه براي شروع چه براي کار نيمه حرفه اي . و اما کامپکت يا ببين و بگير براي کار خونگي و صنعتي و گزارشي و يا اموري مثل تهيه گزارش کار از مراحل يه پروژه يه چيزي که هميشه راحت همراهت باشه .من تمام گزارشات و تحقيقات دانشگاه رو با دوربين کامپيکت براش عکس ميگيرم و هميشه تو کيفمه و همراهمه . خيلي کار خوبي ميکوني که دوربين عکاسي ميخري چون کارهاي بيشتري ميشه با دوربين عکاسي کرد و اگه بخواي همين کارهارو تو فيلم برداري انجام بدي بايد خيلي بيشتر از 1 مليون مايه بذاري . من در خدمتم

بالا