black_jack_of_black_city
Registered User
- نوشتهها
- 1,506
- لایکها
- 73
سلام حسین اقا
من یک دوربین میخوام باهاش هم عکاسی حرفه ای کنم هم بتونم باهاش فیلم بگیرم
1. میخام لنزش عوض بشه
2.میخام دستی بتونم شاتر و و بقیه آپشنها که مال عکاسی حرفه ایه و به علت کهولت مغز یادم رفته رو داشته باشه که بتونم دستی تغییرشون بدم
3.دیجیتال باشه
4.برای فیلمبرداری
این چیزهارو مدنظر بگیر :
میخام یه سری فیلم واسه مصاحبه یا آموزش چیزی در اتاق بگیرم
اگه بشه بتونم باهاش فیلم مستند یا علمی تخیلی بسازم البته نه برا مسابقه و اینا بلکه برای دل خودم اگرم به کن رفت من مشکلی ندارم یعنی در حدی باشه بتونم تو افترافکت روش حساب کنم
بعضی وقتهام میخام برا این تازه بدوران رسیده هایی که فکر میکنن رپرن کلیپ بسازم واسه آهنگاشون
بیس اصلی انتظاراتم رو فیلمبرداریه ولی اگه عکس هم بگیره بدم نمیاد ولی اگه عکس خاست بگیره باید آپشنهاشو دستی خودم تنظیم کنم
5.ترجیحا بزرگ باشه که اگه رفتیم عروسی یه یارویی بخاطر کوچیکیش مسخره مون نکنن
6.رو سه پایه نصب بشه
7. برا فیلمبرداری لنزش عوض نشد هم نشد میدونم قیمتش میره بالا
8. کنترل داشته باشه بتونم وقتی از خودم فیلم میگیرم بتونم قطع و وصلش کنم
9.به کامپیوتر وصل بشه وای فای باشه بهتره لن خور هم بود بد نیست
10. ورودی واسه میکروفون داشته باشه
11. باطریش اگه یه مدت استفاده نکردم خراب نشه چون اکثر وقتها مستقیم به برق وصل باید باشه چون همش توی خونه قراره استفادذه کنم خونه هم یعنی همون محل کارم
12.اصلا بحث عکاسیشو بیخیال خیلی پررو شدم با یه کیسه گونی برنج که نمیشه برد اینور اونور عکس گرفت که
یه دوربین فروشی تو مشهد رفتم یارو اینقدر دوربین نشونم داد خل شدم
نفهمیدم اصلا چی میخام
ولی یه دوربینا بود روش زده بود 53ایکس شبیه و اندازه قوطی رانی بود
شما آقایی کن بگو چه گلی به سر بگیرم
از عکاسی و فیلم سازی فولم و اون قدیما یه کارایی کردم و از همون موقع عقده ی دوربین جیجیتال به دلم بود تا الان
الانمم عقده ای شدم و یه کم پو.ل که دستم اومده دوس دارم یه چیزی بخرم باهاش پوبل دربیارم
اگرم خاستم بفروشم یا تبدیل به احسن کنم کمی ضرر کنم
دقت هم بکنی از ارواح پرشین تولزم و حق آب و گل دارم اینجا پس خوب هوای مارو داشته باش کارما کار خیره و واسه دین کار میکنیم که خودت میدونی مفت و مجانیه کار شخصی هم اگه گیرمون بیاد هزینه اش تو همین موسسه خرج میشه
این پول رو هم این قرمساق کروبی اختلاس کرده بود توی تفحص از بنیاد فهمیدند بهمون برگردوندند یک مقداریشو خرج کردیم یک و صد مونده که دویست سیصد تومنشو میخام قبض هارو بدم بقیه شو دوربین بخرم
اینم بگم عجله دارم حوصله ی خوندن این تاپیکهای مشاوره رو ندارم چون اولندش نمیفهمم دوما شما سالار اینجایی و حال مشتی میدی بهمون
خدا خیرت بده داداش گلم مارو راه بنداز عجیبا غریبا تو گل گیر کردیم
اگرم نیازه باهات تماس بگیریم بگو بهم تا بزنگم
من یک دوربین میخوام باهاش هم عکاسی حرفه ای کنم هم بتونم باهاش فیلم بگیرم
1. میخام لنزش عوض بشه
2.میخام دستی بتونم شاتر و و بقیه آپشنها که مال عکاسی حرفه ایه و به علت کهولت مغز یادم رفته رو داشته باشه که بتونم دستی تغییرشون بدم
3.دیجیتال باشه
4.برای فیلمبرداری
این چیزهارو مدنظر بگیر :
میخام یه سری فیلم واسه مصاحبه یا آموزش چیزی در اتاق بگیرم
اگه بشه بتونم باهاش فیلم مستند یا علمی تخیلی بسازم البته نه برا مسابقه و اینا بلکه برای دل خودم اگرم به کن رفت من مشکلی ندارم یعنی در حدی باشه بتونم تو افترافکت روش حساب کنم
بعضی وقتهام میخام برا این تازه بدوران رسیده هایی که فکر میکنن رپرن کلیپ بسازم واسه آهنگاشون
بیس اصلی انتظاراتم رو فیلمبرداریه ولی اگه عکس هم بگیره بدم نمیاد ولی اگه عکس خاست بگیره باید آپشنهاشو دستی خودم تنظیم کنم
5.ترجیحا بزرگ باشه که اگه رفتیم عروسی یه یارویی بخاطر کوچیکیش مسخره مون نکنن
6.رو سه پایه نصب بشه
7. برا فیلمبرداری لنزش عوض نشد هم نشد میدونم قیمتش میره بالا
8. کنترل داشته باشه بتونم وقتی از خودم فیلم میگیرم بتونم قطع و وصلش کنم
9.به کامپیوتر وصل بشه وای فای باشه بهتره لن خور هم بود بد نیست
10. ورودی واسه میکروفون داشته باشه
11. باطریش اگه یه مدت استفاده نکردم خراب نشه چون اکثر وقتها مستقیم به برق وصل باید باشه چون همش توی خونه قراره استفادذه کنم خونه هم یعنی همون محل کارم
12.اصلا بحث عکاسیشو بیخیال خیلی پررو شدم با یه کیسه گونی برنج که نمیشه برد اینور اونور عکس گرفت که
یه دوربین فروشی تو مشهد رفتم یارو اینقدر دوربین نشونم داد خل شدم
نفهمیدم اصلا چی میخام
ولی یه دوربینا بود روش زده بود 53ایکس شبیه و اندازه قوطی رانی بود
شما آقایی کن بگو چه گلی به سر بگیرم
از عکاسی و فیلم سازی فولم و اون قدیما یه کارایی کردم و از همون موقع عقده ی دوربین جیجیتال به دلم بود تا الان
الانمم عقده ای شدم و یه کم پو.ل که دستم اومده دوس دارم یه چیزی بخرم باهاش پوبل دربیارم
اگرم خاستم بفروشم یا تبدیل به احسن کنم کمی ضرر کنم
دقت هم بکنی از ارواح پرشین تولزم و حق آب و گل دارم اینجا پس خوب هوای مارو داشته باش کارما کار خیره و واسه دین کار میکنیم که خودت میدونی مفت و مجانیه کار شخصی هم اگه گیرمون بیاد هزینه اش تو همین موسسه خرج میشه
این پول رو هم این قرمساق کروبی اختلاس کرده بود توی تفحص از بنیاد فهمیدند بهمون برگردوندند یک مقداریشو خرج کردیم یک و صد مونده که دویست سیصد تومنشو میخام قبض هارو بدم بقیه شو دوربین بخرم
اینم بگم عجله دارم حوصله ی خوندن این تاپیکهای مشاوره رو ندارم چون اولندش نمیفهمم دوما شما سالار اینجایی و حال مشتی میدی بهمون
خدا خیرت بده داداش گلم مارو راه بنداز عجیبا غریبا تو گل گیر کردیم
اگرم نیازه باهات تماس بگیریم بگو بهم تا بزنگم