چه تاپيک باحالي ^_^
خب اينم دوربين عزيز و سنگين وزن من يعني
OLYMPUS CAMEDIA C-4000 ZOOM
و اين ها هم يک سري از مشخصاتش:
Effective Megapixel: 4.0
Optical Zoom: 3x
Seamless Zoom: 10x Optical x Digital
Movie Mode: QuickTime
Image Formats: JPEG & uncompressed TIFF
Memory Card type: Smart Media
اين يکي ها رو هم از توضيحات مربوطه اش کپي و پيست مي کنم!
Automatic focus control with adjustable AF area, and iESP and Spot AF modes
Optional manual focus mode, with numeric distance scale displayed
Shutter speeds from 1/1,000 to 16 seconds for still images; 1/8,000 to 1/30 second for movies
6.5 mm-19.5mm, f2.8 3x zoom (equivalent to a 32-96mm lens on a 35mm camera).
Auto Bracketing, Sequence Shooting, Panoramic, and "2 in 1" capture modes
Adjustable White Balance with eight settings, plus a WB color "tweak" function.
Optional "fine-tuning" adjustments for color saturation, contrast, and in-camera sharpening.
Built-in flash with four operating modes, three Slow Sync modes.
USB Auto-Connect for fast image download, without special driver software on current operating systems.
NTSC video cable. (چون اين دوربين را از آمريکا براي من آورده اند با اين کابله، مدل هاي اروپاييش از کابل PAL استفاده ميکنند).
نرم افزار (هاي) همراه:
Software CD with Olympus' Camedia Master 4.0 utility software (includes QuickTime, USB drivers, and reference manual).
باتري:
two CR-V3 battery packs (included), or four AA batteries
(High-capacity NiMH batteries and a good charger *highly* recommended.) و واقعا هم اين مورد آخر قويا توصيه ميشود چون باتري خورش وحشتناکه!!
مزايا:
بي شمارند!
معايب:
همانطور که گفتم مصرف باتري وحشتناکي داره، حتي با اينکه من از باطري ها ي قابل شارژ نيکل متال هيبريد خود المپوس و شارژر اصلش استفاده ميکنم، ولي کافيه در شرايطي که LCD اش روشن است بخواهم رو چيزي زوم کنم تا فورا نشانگر سبز باتريش تبديل به قرمز شود و شروع کند به چشمک زدن! البته يک مساله براي من جالبه که اين مصرف باتري غير عادي رو فقط تو تهران داره انگار و در سفر اينجور نيست!
فيلمبرداري با آن ميشه گفت مسخره است چون 1- صدا را ضبط نمي کند،2 مدت فيلمبرداري محدودي دارد (فقط 1 دقيقه!) 3- رزولوشن پاييني داشته و در نتيجه فيلم گرفته شده خيلي با کيفيت در نمي ايد. و فرمت مورد استفاده اش هم کوئيک تايم است که چندان چنگي به دل نمي زند!
خيلي سنگين و بزرگ است (البته چون اين مدل هم قديميه چندان عجيب نيست).
حالت پانوراما فقط در صورت استفاده از کارت هاي اسمارت ميدياي شرکت المپوس فعال ميشود و با کارت هاي ديگر کار نمي کند.
ولي در کل دوربين خيلي خوبيه و اذيت نمي کنه به ويژه که خيلي راحت و بدون استفاده از فلاشش ميشود حتي در محيط هاي کم نور هم عکس هاي روشن و واضحي گرفت (فقط اگر اين مصرف وحشتناک باتري را نداشت!).
اينها هم يک سري عکس (تامبنيل) از جهات مختلف ازش (اگر دوست داشتيد کليک کنيد تا بزرگشو ببينيد):