• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوربین فیلمبرداری ضد آب متصل شونده

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام و درود

به منظور ظبط خاطرات و سرگرمی و هیجانات دنبال دوربین فیلمبرداری هستم که کیفیت خوبی داشته باشه، برای وضعیت اسپرت مناسب باشه یعنی frame rate نسبتا بالای داشته باشه از همه مهمتر ضد آب و ضد ضربه باشه و به بدن ( سر و بازو و ... ) متصل شود ( به منظور استفاده در ورزش های مثل اسکی ، جت اسکی و ... لازم دارم .

اگر جدا بشه و مثل یک هندی کم هم قابل استفاده باشه که خیلی خوب میشه

لطفا اگر مدلی می شناسین معرفی کنین

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام و درود

به منظور ظبط خاطرات و سرگرمی و هیجانات دنبال دوربین فیلمبرداری هستم که کیفیت خوبی داشته باشه، برای وضعیت اسپرت مناسب باشه یعنی frame rate نسبتا بالای داشته باشه از همه مهمتر ضد آب و ضد ضربه باشه و به بدن ( سر و بازو و ... ) متصل شود ( به منظور استفاده در ورزش های مثل اسکی ، جت اسکی و ... لازم دارم .

اگر جدا بشه و مثل یک هندی کم هم قابل استفاده باشه که خیلی خوب میشه

لطفا اگر مدلی می شناسین معرفی کنین

من خیلی دقیق نمی دونم ولی تا اونجاییکه می دونم شما یه دوربین می گیری که این دوربین با یک وسیله جانبی یا یک case ضد آب و یا به سر و بازو وصل میشه، یعنی شما دوربین می خری بعد لوازم جانبیش رو میخری که معمولا تو ایران نیست و میتونی از دبی بخری، من یک دوربین دیجیتال خریدم بعد رفتم از دبی case واتر پروفش رو خریدم که زیر آب هم عکس بگیرم هم فیلمبرداری کنم.
تو ایران کسی چون دنبال این چیزا نیست تقریبا میتونم بگم اینجور وسایل گیر نمیاد، ولی برای شروع میتونی این کلمه رو تو گوگل سرچ کنی " video camera waterproof case " یا " waterproof handycam" بعد میتونه بهت خط بده که چیکار کنی یا چه هندی کمی هست که case ضد آب داره که تو بری و اون مدلی بخری.

بالا