• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوربین چی بخرم؟

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
سلام استید و دوزتان
تو رنج قیمت 2 تومن چه دوربینی رو برای یه مبتدی پیشنهاد میدین؟
لطفا علت پیشنهادتون رو هم توضیح بدین

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
سلام استید و دوزتان
تو رنج قیمت 2 تومن چه دوربینی رو برای یه مبتدی پیشنهاد میدین؟
لطفا علت پیشنهادتون رو هم توضیح بدین
درود بر شما
سوال خیلی کلی هستش بهتره شما بفرمایید انتظارات و نیازتون چی هست تا بنده و دوستان بتونیم راهنمایی کنیم
بطور مثال فقط عکاسی مد نظر هست یا فیلمبرداری هم مهمه- اندازه دوربین-و ایا تصمیم به عکاسی جدی در اینده دارید یا خیر-بیشتر مایل به ثبت چه سبک عکسی هستید

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
درود بر شما
سوال خیلی کلی هستش بهتره شما بفرمایید انتظارات و نیازتون چی هست تا بنده و دوستان بتونیم راهنمایی کنیم
بطور مثال فقط عکاسی مد نظر هست یا فیلمبرداری هم مهمه- اندازه دوربین-و ایا تصمیم به عکاسی جدی در اینده دارید یا خیر-بیشتر مایل به ثبت چه سبک عکسی هستید
هم برای فیلم برداری و هم عکاسی میخوام
اندازش برام به عنوان یه فاکتور نیست و فرقی نداره.علاقه ی شدیدی به عکاسی دارم و میخوام بصورت جدی هم ادامه بدم.با سبک های عکاسی آشنا نیستم. اگه راهنمایی کنین بیشتر توضیح میدم

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
هم برای فیلم برداری و هم عکاسی میخوام
اندازش برام به عنوان یه فاکتور نیست و فرقی نداره.علاقه ی شدیدی به عکاسی دارم و میخوام بصورت جدی هم ادامه بدم.با سبک های عکاسی آشنا نیستم. اگه راهنمایی کنین بیشتر توضیح میدم
خب الان بهتر میشه جمع بندی کرد
وقتی اندازه مهم نباشه و قصد عکاسی جدی هم داشته باشید بهترین گزینه dslr هستش دوربینهای که قابلیت تعویض لنز دارند
یکی از نیازهای شما فیلمبرداری هست و برند کانن بخاطر فکوس ممتد در فیلمبرداری مناسب تر از نیکون برای شماست
سبکهای عکاسی زیاد هستش منظره-ماکرو-پرتره-معماری-حیات وحش -مد-تبلیغاتی-خیابانی-خبری-نجومی-مفهومی-انتزاعی
دوربینهای dslr کانن به 4 دسته بندی تقصیم میشن 4 رقمی -3رقمی-2رقمی- تک رقمی هرچی عدد کوچک تر باشه حرفه ای تر با امکانات بیشتر پس دوربین 1300d مبتدی ترین بدنه dslr هست و بدنه 750d یک پله بالاتر محسوب میشه
شما با 2 تومن بودجه انتخابهای که دارید
Canon EOS 1300D + 18-55 فقط توجه کنید این دوربین با سه لنز 18-55 فروخته میشه شما سری لنز stm تهیه کنید تا در فیلمبرداری صدای فکوس در فیلم ثبت نشه مقداری هم از بودجه شما برای خرید کیف و کارت حافظه و سه پایه میمونه
پیشنهاد بعدی دوربین
Canon EOS 750D + 18-55 IS STM هستش یک بدنه کامل خوب جدید با قابلیتهای بیشتری نسبت به پیشنهاد قبلی قیمت هم کمی بیشتر از بودجه شما 2350
لنزهایی که در دو دوربین معرفی شد در حالت زوم در حد دید انسان هستش
هرکجا نیاز به توضیح بیشتر بود بفرمایید

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
خب الان بهتر میشه جمع بندی کرد
وقتی اندازه مهم نباشه و قصد عکاسی جدی هم داشته باشید بهترین گزینه dslr هستش دوربینهای که قابلیت تعویض لنز دارند
یکی از نیازهای شما فیلمبرداری هست و برند کانن بخاطر فکوس ممتد در فیلمبرداری مناسب تر از نیکون برای شماست
سبکهای عکاسی زیاد هستش منظره-ماکرو-پرتره-معماری-حیات وحش -مد-تبلیغاتی-خیابانی-خبری-نجومی-مفهومی-انتزاعی
دوربینهای dslr کانن به 4 دسته بندی تقصیم میشن 4 رقمی -3رقمی-2رقمی- تک رقمی هرچی عدد کوچک تر باشه حرفه ای تر با امکانات بیشتر پس دوربین 1300d مبتدی ترین بدنه dslr هست و بدنه 750d یک پله بالاتر محسوب میشه
شما با 2 تومن بودجه انتخابهای که دارید
Canon EOS 1300D + 18-55 فقط توجه کنید این دوربین با سه لنز 18-55 فروخته میشه شما سری لنز stm تهیه کنید تا در فیلمبرداری صدای فکوس در فیلم ثبت نشه مقداری هم از بودجه شما برای خرید کیف و کارت حافظه و سه پایه میمونه
پیشنهاد بعدی دوربین
Canon EOS 750D + 18-55 IS STM هستش یک بدنه کامل خوب جدید با قابلیتهای بیشتری نسبت به پیشنهاد قبلی قیمت هم کمی بیشتر از بودجه شما 2350
لنزهایی که در دو دوربین معرفی شد در حالت زوم در حد دید انسان هستش
هرکجا نیاز به توضیح بیشتر بود بفرمایید
ممنون بابت توضیحات عالی
در مورد 750d
2350 فقط هزینه ی بدنه هست؟ یا لنز هم هست روش؟
و اینکه چه مزیت هایی نسبت یه 1300d داره؟

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
ممنون بابت توضیحات عالی
در مورد 750d
2350 فقط هزینه ی بدنه هست؟ یا لنز هم هست روش؟
و اینکه چه مزیت هایی نسبت یه 1300d داره؟
ساخت تایوان با لنز 18-55 stm 2350 ساخت زاپن 200 گرونتره البته از نظر من تفاوتی در کارایی و کیفیت وجود نداره و زیر نظر دقیق کمپانی ساخته میشن ممکنه نظر دیگران متفاوت باشه پایین کمی از تفاوت این دو بدنه را کپی کردم میتونید با یک سرچ کل تفاوتها را ببینید

1300 دی
  • پردازشگر 18MP APS-C CMOS
  • پردازشگر تصویر DIGIC 4+
  • نمایشگر ۳ اینچی با رزولوشن 920K
  • فیلم‌برداری Full HD با سرعت 30fps
  • ۹ نقطه فوکوس خودکار شامل یک نقطه کراس
  • حساسیت تا حداکثر 12800 ISO و عکاسی ۳ فریم بر ثانیه
  • دارای WiFi و NFC

• 750دی
  • 24 مگاپیکسل
  • پردازشگر DIGIC 6
  • حساسیت تا حداکثر 25600 ISO و عکاسی 5 فریم بر ثانیه
  • 19 نقطه فکوس
  • وای فای با استاندارد 802.11b/g/n </br> NFC

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
ساخت تایوان با لنز 18-55 stm 2350 ساخت زاپن 200 گرونتره البته از نظر من تفاوتی در کارایی و کیفیت وجود نداره و زیر نظر دقیق کمپانی ساخته میشن ممکنه نظر دیگران متفاوت باشه پایین کمی از تفاوت این دو بدنه را کپی کردم میتونید با یک سرچ کل تفاوتها را ببینید

1300 دی
  • دارای WiFi و NFC

• 750دی
  • 24 مگاپیکسل
  • پردازشگر DIGIC 6
  • 19 نقطه فکوس
سلام
D5600 بهتره یا d750?

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884

1300 دی
  • دارای WiFi و NFC

• 750دی
  • 24 مگاپیکسل
  • پردازشگر DIGIC 6
  • 19 نقطه فکوس
خب با این شرایط
بدون در نظر گرفتن بودجه شما کدومو مصلحت میدونین؟

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
خب با این شرایط
بدون در نظر گرفتن بودجه شما کدومو مصلحت میدونین؟
به نظرم 750 سرمایه گذاری بهتری برای شماست امکانات بهتر نسبت به مدل 1300 و امکانات بیشتر که تا فراگیری عکاسی نیازو تامین میکنه و بازار دست دوم بهتر جهت ارتقا در اینده

سلام
D5600 بهتره یا d750?
سلام
لطفا در انجمن عکاسی تاپیک خرید دوربین سوال بفرمایید تا مطالب 1 جا جمع اوری بشه ممنون

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
به نظرم 750 سرمایه گذاری بهتری برای شماست امکانات بهتر نسبت به مدل 1300 و امکانات بیشتر که تا فراگیری عکاسی نیازو تامین میکنه و بازار دست دوم بهتر جهت ارتقا در اینده

سلام
لطفا در انجمن عکاسی تاپیک خرید دوربین سوال بفرمایید تا مطالب 1 جا جمع اوری بشه ممنون
بی نهایت ممنون بابت راهنمایی ارزشمندتون

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
تو چه زمینه ای قصد عکاسی دارید؟ منظره؟ پرتره؟ مایکرو؟

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
تو چه زمینه ای قصد عکاسی دارید؟ منظره؟ پرتره؟ مایکرو؟
چون تازه کار هستم فعلا زمینه ی خاصی مد نظرم نیس
احتمالا هر جا که ببینم چیزی واسه عکس گرفتن وجود داشته باشه ازش عکس بگیرم
D:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
Nikon d7200
یا کلا سری 7000 نیکون فوق العادست.
تا مدت های زیادی نیازهاتون رو مرتفع میکنه.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اگر اشنا داری یه بادی سری 7 کارکرده بگیر بعدم یه لنز کارکرده که حسابی ارزون میفته واست و یه ست حرفه ای مشتی گرفتی.
در کل در سری های غیر رده بالا نیکون خیلی بهتر هست تا کنون.

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
دوست گرامی من چند سال پیش دقیقا دغدغه شما رو داشتم و دقیقا نمیدونستم برای دوربین چقدر هزینه کنم و نیکون یا کنون و بین هر کدوم چه مدلی رو انتخاب کنم الان که بعد از حدودا دو سال دارم نگاه میکنم انتخاب مناسبی انجام دادم و راضی هستم فقط میخوام تجربه خودم رو که از همه لحاظ خیلی شبیه به وضعیت شماست بیان کنم امیدوارم مفید باشه
من نیکون رو بهتر میدونم خیلی ساده الان دقت کنید افراد بسیاری از کنن دارن کوچ میکنن به نیکون و البته این بحث خیلی تخصصی هست و من ورود نمیکنم عزیزان کنن دار دلگیر نشند
تاکید میکنم شما یه بادی مناسب و به روز تهیه کنید و البته دقتتون رو بیشتر روی لنز متمرکز کنید
من نیکون D3300 خریدم واقعا راضیم و کیفیت عکسها و باتری دستگاه عالیه جدا از اون یه دونه باتری دیگه هم خریدم باور کنید مسافرت دو هفته ای رفتم که بالای 2000 تا عکس گرفتم و مشکل باتری نداشتم
اول که دوربین رو خریدم با لنز کیت خودش که 18-55 هست عکاسی میکردم باید اعتراف کنم عکسهای همین لنز هم باکیفیت و خوب هست
اما بعد احساس کردم نیاز به لنز تله دارم و یه لنز 70-300 خریدم و بعد از اون برای مجالس خودمونی و پرتره یه لنز فیکس 50 که عکسهاش واقعا بسیار باکیفیت هست و همیشه از استفاده این لنز لذت میبرم
این حس و علاقه دایما ادم رو قلقلک میده که دوباره دست تو جیبت کنی و هزینه کنی برای ماکرو و ...
تنوع و محدودیت لنز ها زیاد هست و همین باعث میشه نیاز به لنز بیشتر از دوبین باشه
اینو بگم که شما هم در اینده دچار همین موضوع میشید
امیدوارم از عکاسی لذت ببرید
موفق باشید

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
دوست گرامی من چند سال پیش دقیقا دغدغه شما رو داشتم و دقیقا نمیدونستم برای دوربین چقدر هزینه کنم و نیکون یا کنون و بین هر کدوم چه مدلی رو انتخاب کنم الان که بعد از حدودا دو سال دارم نگاه میکنم انتخاب مناسبی انجام دادم و راضی هستم فقط میخوام تجربه خودم رو که از همه لحاظ خیلی شبیه به وضعیت شماست بیان کنم امیدوارم مفید باشه
من نیکون رو بهتر میدونم خیلی ساده الان دقت کنید افراد بسیاری از کنن دارن کوچ میکنن به نیکون و البته این بحث خیلی تخصصی هست و من ورود نمیکنم عزیزان کنن دار دلگیر نشند
تاکید میکنم شما یه بادی مناسب و به روز تهیه کنید و البته دقتتون رو بیشتر روی لنز متمرکز کنید
من نیکون D3300 خریدم واقعا راضیم و کیفیت عکسها و باتری دستگاه عالیه جدا از اون یه دونه باتری دیگه هم خریدم باور کنید مسافرت دو هفته ای رفتم که بالای 2000 تا عکس گرفتم و مشکل باتری نداشتم
اول که دوربین رو خریدم با لنز کیت خودش که 18-55 هست عکاسی میکردم باید اعتراف کنم عکسهای همین لنز هم باکیفیت و خوب هست
اما بعد احساس کردم نیاز به لنز تله دارم و یه لنز 70-300 خریدم و بعد از اون برای مجالس خودمونی و پرتره یه لنز فیکس 50 که عکسهاش واقعا بسیار باکیفیت هست و همیشه از استفاده این لنز لذت میبرم
این حس و علاقه دایما ادم رو قلقلک میده که دوباره دست تو جیبت کنی و هزینه کنی برای ماکرو و ...
موفق باشید
ممنون از توضیحات خوبتون
اگه با لنزی که مختص یه نوع سبک هست عکس دیگه ای گرفته بشه چه ایرادی داره؟

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
موفق باشید
دقیقا منم همینکار رو کردم منتهی بادی من canon 700d هست و دقیقا لنزهای شما رو دارم

بالا