درود بر شماسلام استید و دوزتان
تو رنج قیمت 2 تومن چه دوربینی رو برای یه مبتدی پیشنهاد میدین؟
لطفا علت پیشنهادتون رو هم توضیح بدین
هم برای فیلم برداری و هم عکاسی میخوامدرود بر شما
سوال خیلی کلی هستش بهتره شما بفرمایید انتظارات و نیازتون چی هست تا بنده و دوستان بتونیم راهنمایی کنیم
بطور مثال فقط عکاسی مد نظر هست یا فیلمبرداری هم مهمه- اندازه دوربین-و ایا تصمیم به عکاسی جدی در اینده دارید یا خیر-بیشتر مایل به ثبت چه سبک عکسی هستید
خب الان بهتر میشه جمع بندی کردهم برای فیلم برداری و هم عکاسی میخوام
اندازش برام به عنوان یه فاکتور نیست و فرقی نداره.علاقه ی شدیدی به عکاسی دارم و میخوام بصورت جدی هم ادامه بدم.با سبک های عکاسی آشنا نیستم. اگه راهنمایی کنین بیشتر توضیح میدم
ممنون بابت توضیحات عالیخب الان بهتر میشه جمع بندی کرد
وقتی اندازه مهم نباشه و قصد عکاسی جدی هم داشته باشید بهترین گزینه dslr هستش دوربینهای که قابلیت تعویض لنز دارند
یکی از نیازهای شما فیلمبرداری هست و برند کانن بخاطر فکوس ممتد در فیلمبرداری مناسب تر از نیکون برای شماست
سبکهای عکاسی زیاد هستش منظره-ماکرو-پرتره-معماری-حیات وحش -مد-تبلیغاتی-خیابانی-خبری-نجومی-مفهومی-انتزاعی
دوربینهای dslr کانن به 4 دسته بندی تقصیم میشن 4 رقمی -3رقمی-2رقمی- تک رقمی هرچی عدد کوچک تر باشه حرفه ای تر با امکانات بیشتر پس دوربین 1300d مبتدی ترین بدنه dslr هست و بدنه 750d یک پله بالاتر محسوب میشه
شما با 2 تومن بودجه انتخابهای که دارید
Canon EOS 1300D + 18-55 فقط توجه کنید این دوربین با سه لنز 18-55 فروخته میشه شما سری لنز stm تهیه کنید تا در فیلمبرداری صدای فکوس در فیلم ثبت نشه مقداری هم از بودجه شما برای خرید کیف و کارت حافظه و سه پایه میمونه
پیشنهاد بعدی دوربین
Canon EOS 750D + 18-55 IS STM هستش یک بدنه کامل خوب جدید با قابلیتهای بیشتری نسبت به پیشنهاد قبلی قیمت هم کمی بیشتر از بودجه شما 2350
لنزهایی که در دو دوربین معرفی شد در حالت زوم در حد دید انسان هستش
هرکجا نیاز به توضیح بیشتر بود بفرمایید
ساخت تایوان با لنز 18-55 stm 2350 ساخت زاپن 200 گرونتره البته از نظر من تفاوتی در کارایی و کیفیت وجود نداره و زیر نظر دقیق کمپانی ساخته میشن ممکنه نظر دیگران متفاوت باشه پایین کمی از تفاوت این دو بدنه را کپی کردم میتونید با یک سرچ کل تفاوتها را ببینیدممنون بابت توضیحات عالی
در مورد 750d
2350 فقط هزینه ی بدنه هست؟ یا لنز هم هست روش؟
و اینکه چه مزیت هایی نسبت یه 1300d داره؟
سلامساخت تایوان با لنز 18-55 stm 2350 ساخت زاپن 200 گرونتره البته از نظر من تفاوتی در کارایی و کیفیت وجود نداره و زیر نظر دقیق کمپانی ساخته میشن ممکنه نظر دیگران متفاوت باشه پایین کمی از تفاوت این دو بدنه را کپی کردم میتونید با یک سرچ کل تفاوتها را ببینید
1300 دی
- پردازشگر 18MP APS-C CMOS
- پردازشگر تصویر DIGIC 4+
- نمایشگر ۳ اینچی با رزولوشن 920K
- فیلمبرداری Full HD با سرعت 30fps
- ۹ نقطه فوکوس خودکار شامل یک نقطه کراس
- حساسیت تا حداکثر 12800 ISO و عکاسی ۳ فریم بر ثانیه
- دارای WiFi و NFC
- 750دی
- 24 مگاپیکسل
- پردازشگر DIGIC 6
- حساسیت تا حداکثر 25600 ISO و عکاسی 5 فریم بر ثانیه
- 19 نقطه فکوس
- وای فای با استاندارد 802.11b/g/n </br> NFC
خب با این شرایطساخت تایوان با لنز 18-55 stm 2350 ساخت زاپن 200 گرونتره البته از نظر من تفاوتی در کارایی و کیفیت وجود نداره و زیر نظر دقیق کمپانی ساخته میشن ممکنه نظر دیگران متفاوت باشه پایین کمی از تفاوت این دو بدنه را کپی کردم میتونید با یک سرچ کل تفاوتها را ببینید
1300 دی
- پردازشگر 18MP APS-C CMOS
- پردازشگر تصویر DIGIC 4+
- نمایشگر ۳ اینچی با رزولوشن 920K
- فیلمبرداری Full HD با سرعت 30fps
- ۹ نقطه فوکوس خودکار شامل یک نقطه کراس
- حساسیت تا حداکثر 12800 ISO و عکاسی ۳ فریم بر ثانیه
- دارای WiFi و NFC
- 750دی
- 24 مگاپیکسل
- پردازشگر DIGIC 6
- حساسیت تا حداکثر 25600 ISO و عکاسی 5 فریم بر ثانیه
- 19 نقطه فکوس
- وای فای با استاندارد 802.11b/g/n </br> NFC
به نظرم 750 سرمایه گذاری بهتری برای شماست امکانات بهتر نسبت به مدل 1300 و امکانات بیشتر که تا فراگیری عکاسی نیازو تامین میکنه و بازار دست دوم بهتر جهت ارتقا در ایندهخب با این شرایط
بدون در نظر گرفتن بودجه شما کدومو مصلحت میدونین؟
سلامسلام
D5600 بهتره یا d750?
بی نهایت ممنون بابت راهنمایی ارزشمندتونبه نظرم 750 سرمایه گذاری بهتری برای شماست امکانات بهتر نسبت به مدل 1300 و امکانات بیشتر که تا فراگیری عکاسی نیازو تامین میکنه و بازار دست دوم بهتر جهت ارتقا در اینده
سلام
لطفا در انجمن عکاسی تاپیک خرید دوربین سوال بفرمایید تا مطالب 1 جا جمع اوری بشه ممنون
چون تازه کار هستم فعلا زمینه ی خاصی مد نظرم نیستو چه زمینه ای قصد عکاسی دارید؟ منظره؟ پرتره؟ مایکرو؟
سعید جان حدود قیمتشون چنده؟Nikon d7200
یا کلا سری 7000 نیکون فوق العادست.
تا مدت های زیادی نیازهاتون رو مرتفع میکنه.
https://www.digikala.com/Product/DK...-نیکون-مدل-d7200-به-همراه-لنز-18-140-میلی-مترسعید جان حدود قیمتشون چنده؟
ممنون از توضیحات خوبتوندوست گرامی من چند سال پیش دقیقا دغدغه شما رو داشتم و دقیقا نمیدونستم برای دوربین چقدر هزینه کنم و نیکون یا کنون و بین هر کدوم چه مدلی رو انتخاب کنم الان که بعد از حدودا دو سال دارم نگاه میکنم انتخاب مناسبی انجام دادم و راضی هستم فقط میخوام تجربه خودم رو که از همه لحاظ خیلی شبیه به وضعیت شماست بیان کنم امیدوارم مفید باشه
من نیکون رو بهتر میدونم خیلی ساده الان دقت کنید افراد بسیاری از کنن دارن کوچ میکنن به نیکون و البته این بحث خیلی تخصصی هست و من ورود نمیکنم عزیزان کنن دار دلگیر نشند
تاکید میکنم شما یه بادی مناسب و به روز تهیه کنید و البته دقتتون رو بیشتر روی لنز متمرکز کنید
من نیکون D3300 خریدم واقعا راضیم و کیفیت عکسها و باتری دستگاه عالیه جدا از اون یه دونه باتری دیگه هم خریدم باور کنید مسافرت دو هفته ای رفتم که بالای 2000 تا عکس گرفتم و مشکل باتری نداشتم
اول که دوربین رو خریدم با لنز کیت خودش که 18-55 هست عکاسی میکردم باید اعتراف کنم عکسهای همین لنز هم باکیفیت و خوب هست
اما بعد احساس کردم نیاز به لنز تله دارم و یه لنز 70-300 خریدم و بعد از اون برای مجالس خودمونی و پرتره یه لنز فیکس 50 که عکسهاش واقعا بسیار باکیفیت هست و همیشه از استفاده این لنز لذت میبرم
این حس و علاقه دایما ادم رو قلقلک میده که دوباره دست تو جیبت کنی و هزینه کنی برای ماکرو و ...
تنوع و محدودیت لنز ها زیاد هست و همین باعث میشه نیاز به لنز بیشتر از دوبین باشه
اینو بگم که شما هم در اینده دچار همین موضوع میشید
امیدوارم از عکاسی لذت ببرید
موفق باشید
دقیقا منم همینکار رو کردم منتهی بادی من canon 700d هست و دقیقا لنزهای شما رو دارمدوست گرامی من چند سال پیش دقیقا دغدغه شما رو داشتم و دقیقا نمیدونستم برای دوربین چقدر هزینه کنم و نیکون یا کنون و بین هر کدوم چه مدلی رو انتخاب کنم الان که بعد از حدودا دو سال دارم نگاه میکنم انتخاب مناسبی انجام دادم و راضی هستم فقط میخوام تجربه خودم رو که از همه لحاظ خیلی شبیه به وضعیت شماست بیان کنم امیدوارم مفید باشه
من نیکون رو بهتر میدونم خیلی ساده الان دقت کنید افراد بسیاری از کنن دارن کوچ میکنن به نیکون و البته این بحث خیلی تخصصی هست و من ورود نمیکنم عزیزان کنن دار دلگیر نشند
تاکید میکنم شما یه بادی مناسب و به روز تهیه کنید و البته دقتتون رو بیشتر روی لنز متمرکز کنید
من نیکون D3300 خریدم واقعا راضیم و کیفیت عکسها و باتری دستگاه عالیه جدا از اون یه دونه باتری دیگه هم خریدم باور کنید مسافرت دو هفته ای رفتم که بالای 2000 تا عکس گرفتم و مشکل باتری نداشتم
اول که دوربین رو خریدم با لنز کیت خودش که 18-55 هست عکاسی میکردم باید اعتراف کنم عکسهای همین لنز هم باکیفیت و خوب هست
اما بعد احساس کردم نیاز به لنز تله دارم و یه لنز 70-300 خریدم و بعد از اون برای مجالس خودمونی و پرتره یه لنز فیکس 50 که عکسهاش واقعا بسیار باکیفیت هست و همیشه از استفاده این لنز لذت میبرم
این حس و علاقه دایما ادم رو قلقلک میده که دوباره دست تو جیبت کنی و هزینه کنی برای ماکرو و ...
تنوع و محدودیت لنز ها زیاد هست و همین باعث میشه نیاز به لنز بیشتر از دوبین باشه
اینو بگم که شما هم در اینده دچار همین موضوع میشید
امیدوارم از عکاسی لذت ببرید
موفق باشید