• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوربین گوشی vs دوربین عکاسی

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام
دوستان این شاید نه تنها مشکل من بلکه خیلی از دوستان باشه
الان من موندم چیکار کنم از یه طرف قست خرید گوشی مثلا نوت 2 یا ... که دوربین خوبی داشته باشه ولی بازم عکسهای اون راضی کننده نیست از یه طرف خرید دوربین برای خودم که عکاس حتی آماتورش هم نیستم
و پرداخت حدود 800 و بالاتر پایین تر برای یه دوربین که خودمو نمیتونم راضی کنم از شما دوستان درخواست راهنمایی دارم با دلیل گوشی یا دوربین عکاسی ؟
یکی از دوستان که عکاسی شغلشون هست میکن گوشی چون دوربین به دردت نمیخوره :(
از اون طرف من زیاد عکس میگیرم ولی هیچ وقت از کیفیت عکسهام راضی نیستم از اون طرف هم دوربین بخرم حتی بلد نیستم تنظیمات اولیشو انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
کسی چیزی بلد نیست ؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
این کاملا بستگی به نیازهای شما داره. اگر عکس هایی که می گیرید نیاز به کیفیت بالاتر دارند (مثلا رزولوشن بالاتر می خوان و مگاپیکسل و تفکیک پایین عکس راضی تون نمی کنه، یا کیفیت رنگ براتون خیلی مهمه و...) بهتره از دوربین استفاده کنید، ولی اگر عکس های معمولی و روزمره بیشتر می گیرید گوشی در اکثر مواقع کفایت می کنه.

نیازهای هر کسی متفاوته، ولی شرایط خودم رو به عنوان مثال میگم: من هر دو وسیله رو دارم. بالای 95 درصد عکس هام رو با موبایل می گیرم (چون دوربین اکثرا اصلا همراهم نیست)، ولی مثلا هر چند ماه یک بار لازم میشه یه عکس کیفیت بالایی داشته باشه (مثلا از صفحه یه کتاب می خوام عکس بگیرم و توی یه پاورپوینت بذارمش) که توی این جور شرایط گوشی ام رو در میارم و یه کم خاکش رو می تکونم و با اون عکس ها رو می گیرم.

یه نکته تکمیلی رو هم بگم، و اون هم این که برای کار کردن با دوربین هر چی اطلاعات بیشتر داشته باشید بهتره، ولی اکثر دوربین های مدرن حالت های اتوماتیک خوبی هم دارند و اگر همون دفترچه راهنمای دوربین رو هم بخونید برای شروع کار کفایت می کنه و لازم نیست برای گرفتن هر عکس ساده ای استاد عکاسی و تنظیمات دوربین باشید. حالا اگر بخواید نکات ریز عکاسی رو هم یاد بگیرید که باید براش کلاس برید.

با آرزوی موفقیت. :)

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سلام
دوستان این شاید نه تنها مشکل من بلکه خیلی از دوستان باشه
الان من موندم چیکار کنم از یه طرف قست خرید گوشی مثلا نوت 2 یا ... که دوربین خوبی داشته باشه ولی بازم عکسهای اون راضی کننده نیست از یه طرف خرید دوربین برای خودم که عکاس حتی آماتورش هم نیستم
و پرداخت حدود 800 و بالاتر پایین تر برای یه دوربین که خودمو نمیتونم راضی کنم از شما دوستان درخواست راهنمایی دارم با دلیل گوشی یا دوربین عکاسی ؟
یکی از دوستان که عکاسی شغلشون هست میکن گوشی چون دوربین به دردت نمیخوره :(
از اون طرف من زیاد عکس میگیرم ولی هیچ وقت از کیفیت عکسهام راضی نیستم از اون طرف هم دوربین بخرم حتی بلد نیستم تنظیمات اولیشو انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید

از اونجایی که میگید برای کار حرفه ای نمیخواین دوربین گوشی بهتر هست برای شما

بالا