• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوربین 100 هزار تومنی

rashid2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اقا من کلی زور زدم و صد هزار تومان جور کردم بیشترم ندارم میخواه یه دوربین دیجیتالی خوب بگیرم یه نفر ما رو راهنمایی کنه و بگه چه خاکی بر سر کرده و چه مارکی بگیرم اعصابم خورد شد از دو دلی تشکر

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نقل از rashid2005 :
با سلام
اقا من کلی زور زدم و صد هزار تومان جور کردم بیشترم ندارم میخواه یه دوربین دیجیتالی خوب بگیرم یه نفر ما رو راهنمایی کنه و بگه چه خاکی بر سر کرده و چه مارکی بگیرم اعصابم خورد شد از دو دلی تشکر

با صد هزار تومان یه دوربین خوب ؟
58.gif
107.gif

ولی ناراحت نشو شما که توانستی 100 تومن جورکنی فکر کن نداریش و مجدد 100 تومن دیگه جور کن بعد میشه 200 تومن

فکر کنم حداقل باید 30 الی 40 تومن دیگه جورکنی تا یک A400 کانن بخری

در غیر اینصورت نخر نخر نخر

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
با 100 هزار تومن فقط میتونی یک مدل از benq بیخری !! مدلش رو نمی دونم . اینم بهت بگم که اگه میخواهی یک دوربین بخری باید بری بالای 240 هزار تومن

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوست عزيزم بيخيال شو فعلا" اين 100 بار

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از Niaz :
سری A کانن با قیمت تقریبی 150 تومن

http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10427
نياز جان تو اينو توصيه مي كني ؟
اين همسايه ما يه دوربين تو همين قيمت ميخواد .. كارش تابلو سازيه .. مي خواد براي عكس گرفتن از تابلو هاش و طرحهاش داشته باهش ... يه دوربين ميخواد كه كارش آسون باشه و بعد نياد يقه منو بگيره كه اين سرعت عكس گرفتنش كنده يا چيزه ديگه ...
همينو بهش معرفي كنم ؟
کانن پاورشات آ ۴۱۰

Canon PowerShot A410

دوربین دیجیتال ۳٫۲ مگا پیکسل، بزرگنمایی ۳٫۲ برابر اپتیکال، پشتیبانی کارت‌ حافظه SD و MMC

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
يه 15 روش بزاره با 175 a510 رو بگيره خيلی بهتره .
که شامل زوم بيشتر 4x .و lcd بزرگتر 1.5 در مقابل 1.8
تنظيمات بيشتر .فلاش قويتر.خلاصه بهتريين دوربين زير 200.

rashid2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از phoyo_live :
دوست عزيزم بيخيال شو فعلا" اين 100 بار

سلام حالا اگه خوب هم نباشه مسئله ای نیست من فقط برای عکس برداری از نمونه های معدنی میخوام
benqچطوره
primeir چی
mercury چطور
اق من نوکرتم یه فکری واسه ما بکن

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با نظر دوستان موافقم دوربين خيلي ارزون ارزش خريد نداره . بهتره پولتو نگه داري هر وقت بيشتر شد يه a510 بگيري دوربين نسبتا خوبيه و به قيمتش كارش خوبه . البته نظر كارشناسي دوستان معتبر تره .

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوربين خوبيه ولي به نظر من اگه يكي از مدل هاي كنون رو ميگرفتين بهتر بود

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
پول زياد در برابرش =هيچي ، اين اون چيزيه که سوني با محصولات عکاسيش به عکاسان ميده. دوست عزيزم اگه ميخواي از کاني ها و مواد معدني عکس بگيري به يه دوربين نياز داري که ماکرو و فلاش خوبي براي کار ماکرو داشته باشه. پس ديگه لازم شد حتما" صبر کني.

MCP

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از phoyo_live :
پول زياد در برابرش =هيچي ، اين اون چيزيه که سوني با محصولات عکاسيش به عکاسان ميده.

ميگم شما بيا براي دوربين ها Review بنويس! آخه ميبينم كه اصلا تعصب نداري و بسيار متين و منطقي در مورد دوربين ها صحبت ميكني!! :happy:

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
مينويسم . من اصلا" تعصب ندارم . زورم مياد و دلم ميسوزه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از rashid2005 :
با سلام

آقا یه دوربین چینی کپی بخر مطمئن باش بیشتر از 100 تومن کار میکنه. این دوربینهای 300 تومنی هم حداقل 150 تومنش پول اسمشونه

rashid2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از phoyo_live :
پول زياد در برابرش =هيچي ، اين اون چيزيه که سوني با محصولات عکاسيش به عکاسان ميده. دوست عزيزم اگه ميخواي از کاني ها و مواد معدني عکس بگيري به يه دوربين نياز داري که ماکرو و فلاش خوبي براي کار ماکرو داشته باشه. پس ديگه لازم شد حتما" صبر کني.

این که گفتی یعنی چه؟؟ بیشتر توضیح بده و بگو چه مارکی بخرم متشکرم

بالا