• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دورکاری برنامه نویس عامل نابود شدن کسب و کار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
سلام دوستان بابت عنوان متاسفم ولی خیلی عصبانی و ناراحتم
1سال پیش قراردادی بین من و اقای م .ق نوشته شد بابت تحویل یک پروژه که کلا سه ماه کار داشت
1 سال منو علاف کرد هر روز یه بهونه برای تحویل ندادن پروژه داشت 12 میلیون پول بی زبون رو گرفت تا بعد از یکسال یه قالب با کد اشغال تحویلم بده خیلی دوس داشتم عصبانیتم رو روش خالی کنم ولی با ضرر مساوی به همکاریمون پایان دادم
الان هم تیم جم کردم و دارم قالب رو تموم میکنم اما بعد از یک ماهه هنوز این برنامه نویس هم نتونسته تموم کنه
ببخشید اما به نظرم من بهترین کارو بامیلو سر برنامه نویس در میاوارد (https://modireweb.com/bamilo) خیلی دوس دارم زیاد بنویسم ولی از عنوان معلومه در ادامه چی میخوام بنویسم
کلی شکایت از برنامه نویس هم در سایت کانون وکلا دیدم که عمق فاجه اشغال نویس ها رو نمایش میده
برای دیدن اینــجا کلیک فرمایید

Last edited:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
به نظرم نیاز هست قبل از انجام هر کاری ، یک قرارداد کتبی باشه
اگر طرف به هر دلیلی تاخیر داشت و انجام نداد بشه پیگیری کرد

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
خیلی کار بدور از اخلاق کردید با انتخاب این عنوان و این که با عصبانیت بیاید این جا چنین موضوعی رو تعمیم بدید به یک قشر.
بنده برنامه نویس نیستم. و همین الانم پروژه دادم و چند ماهه داره تاخیر کرده و خیلی بهم خسارت زده با عدم تحویل به موقع.
اما مقصر خودمم. از این به بعد مثل کارمند استخدام می کنم و آخر هر ماه با رسوندن پروژه به نقطه ای، حقوقشو میدم. در غیر این صورت، اخراج بدون حقوق.
به هر حال این جور موضوع زدن و تعمیم دادن یک دلخوری به یک قشر از ملیت، کار صحیحی نیست.
همکاران شما هر شغلی هم داشته باشید هم مسائلی داشتن و صحیح نیست کسی مساله ی همکاراتونو به شما تعمیم بده.
آن چه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند و آن چه برای خود نمی پسندی، برای دیگران هم نپسند.

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
خیلی کار بدور از اخلاق کردید با انتخاب این عنوان و این که با عصبانیت بیاید این جا چنین موضوعی رو تعمیم بدید به یک قشر.
بنده برنامه نویس نیستم. و همین الانم پروژه دادم و چند ماهه داره تاخیر کرده و خیلی بهم خسارت زده با عدم تحویل به موقع.
اما مقصر خودمم. از این به بعد مثل کارمند استخدام می کنم و آخر هر ماه با رسوندن پروژه به نقطه ای، حقوقشو میدم. در غیر این صورت، اخراج بدون حقوق.
به هر حال این جور موضوع زدن و تعمیم دادن یک دلخوری به یک قشر از ملیت، کار صحیحی نیست.
همکاران شما هر شغلی هم داشته باشید هم مسائلی داشتن و صحیح نیست کسی مساله ی همکاراتونو به شما تعمیم بده.
آن چه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند و آن چه برای خود نمی پسندی، برای دیگران هم نپسند.
بنده به مدت 12 ماه با این ادم خوب برخورد کردم و حتی یه کادویی هم براش تهیه کردم چون استایلی که باید اردیبهشت میزد رو تو شهریور تازه تحویل داده بود اونم فقط استایل بود : )
بنده به شدت با دور کاری دیگه مخالفم و اگر کسی میخواد کسب و کارش نابود بشه بره با افراد دورکار کار کنه
بله از این بابت که این عنوان رو انتخاب کردم متاسف هستم ولی خداییش یه نگاه به شکایت هایی که توی کانون هست رو ببینید
همشون یک جریان رو پیش گرفته ( کلاهبرداری از کارفرما که از کد هایی که نوشتن بی اطلاع بودن )
حالا کدوم بی اخلاقی هست یک متن که از روی عصبانیت نوشته شده یا کار اون کدنویسی که الان به کارشناس کداشو نشون میدم میگه این کار کلا دو هفته با 8ساعت کار در روز هست : ) 12 ماه یه کسب و کار رو به بازی گرفت

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
الان کدوم قانون از من دقیقا حمایت میکنه؟
زمانی که خودرو 405 ( 60میلیون بود) پراید ( 32 میلیون)تیبا ( 45میلیون) من به این ادم 12 میلیون دادم حالا توی این یکسال یک قرون خلق پول نکردم به کنار هزینه هاستینگ دادم به کنار الان قیمت پراید چنده؟
الان مشکل من دیگه پول نیست فقط اینه چرا اگر توانایی تموم یک کارو نداریم قبولش میکنیم چرا وقتی ازش سوال میکردم درباره پروژه میگفت اخراشه چرا وقتی رو که توی فیلیمو و توییتر و اینستا صرف میکرد رو برای اتمام کار من صرف نکرد چرا چرا و چراهای دیگه

Last edited:

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
الان پی چیزیو نمیخوام بگیرم این متن هاییم که نوشتم فقط یک درد دل بود ای کاش قبل از شروع پروژه یه همچنین بحثی توی پرشین تولز بود تا با چشم باز و هدفمند کارمو شروع میکردم چون قطعا از اینجور ادمای بی تخصص تو خالی زیاد هستن

Last edited:

x460

Registered User
لایک‌ها
703
معمولا طمع کارفرما و بی تجربگی یا نابلد بودن برنامه نویس نتیجش می شه امثال همین تاپیک که سال هاست توی پی تی می بینم.
در مورد استارتر تاپیک نظری ندارم چون صحبت های برنامه نویس رو نشنیدم ضمن اینکه اصلا پروژه مشخص نیست.
اما اتفاقی که بارها و بارها افتاده اینه که کارفرما دیده فلان شخص ارزون تر می گیره یا به قول این مدل افراد، قیمت نجومی نمی گیره یا با قیمت مناسب کار رو انجام می ده، بدون در نظر گرفتن رزومه، پروژه رو داده به شخص، اونم از رو بی تجربگی یا اصلا بلد نبودن گفته فلان قدر زمان می خواد. رفته شروع کرده مونده توش. در نهایت هم همون حماقتی که موقع انتخاب برنامه نویس صورت گرفته مجدد صورت می گیره و جامعه برنامه نویسی مقصر می شن.
کسی که واقعا برنامه نویس باشه عمرشو گذاشته باشه و کد زدن یاد گرفته باشه، کار با نرم افزار یاد گرفته باشه نمیاد با قیمت (از دید کارفرما) مناسب (!) کار انجام بده.
فقط کافیه پونیشا رو باز کنید نوشته 270 هزار فریلنسر ماهر. اگه بگیم 100 هزارتاشون کار برنامه نویسی انجام می دن، شک نکنید که نهایتا هزار نفر از این آمار واقعا کار بلد هستن. وگرنه برای پروژه هایی با عنوان (یه سایت می خوام شبیه دیجیکالا) که قیمت مد نظر کارفرما بین 500 هزارتومن تا یک میلیون هست هیچ پیشنهادی ارائه نمی شد.
همین الان طراحی سایت وردپرسی رنج قیمتش تو دنیا از هزار دلار شروع می شه. (مگه اینکه طرف هندی باشه) تو ایران کارفرما می گه نه وردپرس نمی خوام. اختصاصی می خوام. بحث قیمت که می شه می گه نه بالای دو سه میلیون نمی خوام هزینه کنم. نتیجه همچین تفکراتی می شه همین مدل تاپیک ها.

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
معمولا طمع کارفرما و بی تجربگی یا نابلد بودن برنامه نویس نتیجش می شه امثال همین تاپیک که سال هاست توی پی تی می بینم.
در مورد استارتر تاپیک نظری ندارم چون صحبت های برنامه نویس رو نشنیدم ضمن اینکه اصلا پروژه مشخص نیست.
اما اتفاقی که بارها و بارها افتاده اینه که کارفرما دیده فلان شخص ارزون تر می گیره یا به قول این مدل افراد، قیمت نجومی نمی گیره یا با قیمت مناسب کار رو انجام می ده، بدون در نظر گرفتن رزومه، پروژه رو داده به شخص، اونم از رو بی تجربگی یا اصلا بلد نبودن گفته فلان قدر زمان می خواد. رفته شروع کرده مونده توش. در نهایت هم همون حماقتی که موقع انتخاب برنامه نویس صورت گرفته مجدد صورت می گیره و جامعه برنامه نویسی مقصر می شن.
کسی که واقعا برنامه نویس باشه عمرشو گذاشته باشه و کد زدن یاد گرفته باشه، کار با نرم افزار یاد گرفته باشه نمیاد با قیمت (از دید کارفرما) مناسب (!) کار انجام بده.
فقط کافیه پونیشا رو باز کنید نوشته 270 هزار فریلنسر ماهر. اگه بگیم 100 هزارتاشون کار برنامه نویسی انجام می دن، شک نکنید که نهایتا هزار نفر از این آمار واقعا کار بلد هستن. وگرنه برای پروژه هایی با عنوان (یه سایت می خوام شبیه دیجیکالا) که قیمت مد نظر کارفرما بین 500 هزارتومن تا یک میلیون هست هیچ پیشنهادی ارائه نمی شد.
همین الان طراحی سایت وردپرسی رنج قیمتش تو دنیا از هزار دلار شروع می شه. (مگه اینکه طرف هندی باشه) تو ایران کارفرما می گه نه وردپرس نمی خوام. اختصاصی می خوام. بحث قیمت که می شه می گه نه بالای دو سه میلیون نمی خوام هزینه کنم. نتیجه همچین تفکراتی می شه همین مدل تاپیک ها.
از نظر شما 12 میلیون کم پولیه؟ اونایی که توی پرشین تولز برای روز هزار دوهزار تبلیغات کلیکی بحث میکنن همشون منم !! درضمن من اصلا پونیشارو قبول ندارم و با قرار با شرکت های مختلف برنامه نویسی ایشون رو پیدا کردم بودجه ای که برای این کار در نظر گرفته بودم 40میلیون بود بعد از سر و کله زدن با یه مشت برنامه نویس یک میلیون دو میلیون به ایشون رسیدم , درضمن کی گفته بالا بودن بوجه پروژه ضامن درست بودن کاره

x460

Registered User
لایک‌ها
703
اونایی که توی پرشین تولز برای روز هزار دوهزار تبلیغات کلیکی بحث میکنن همشون منم
متاسفانه شما فرق برنامه نویس و وب مستر رو نمی دونین.
من با شما بحثی ندارم.

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
متاسفانه شما فرق برنامه نویس و وب مستر رو نمی دونین.
من با شما بحثی ندارم.
این فقط یه مقایسه بود برای کوچک در نظر گرفتن شما از بودجه و زمانی که صرف شده .
البته کی که اهمیت بده .کیه که ندونه تو پونیشا چه خبره : )

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اگه میخواید پروژتون سروقت تحویل بگیرید باید برید سراغ برنامه نویس که نمونه کار قوی داره و پول خوب هم میگیره
هنوز که هنوزه کسایی هستند که با 200هزارتومن دیجیکالا تحویل بگیره :)))
شما اول بگو این شخص نمونه کارهاشو دیدید ؟

از نظر شما 12 میلیون کم پولیه؟

پروژه چی بوده که 12 ت بوده ؟ بستگی به پروژه داره که پول کمیه یا زیاد !
بعدم چرا هزینه رو نباید کامل پرداخت کنید ! باید یه پیش پرداخت + بقیه پول هم در روند پیشرفته پروژه

پ.ن: برنامه نویسی که ارزون میگیره یا تازه کاره یا یجای کارش میلنگه !

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اونایی که توی پرشین تولز برای روز هزار دوهزار تبلیغات کلیکی بحث میکنن همشون منم !!
هر شغلی دستمزد خودشو داره شما بجای اینکه بگردی بهترین برنامه نویس رو پیدا کنی با رزومه قابل قبول و تایید چند نفر دنبال بحث هزینه ای خوب معلوم مثل این میمونه گوشی چینی بخری و از کیفیتش ناراحت باشی در مورد وبمستری هم همینه شما داری باز وبمستری اماتوری رو در نظر میگیری که میگی دوهزار در میارن خوبای این کار ماهی زیر 50 در نمیارن

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
اگه میخواید پروژتون سروقت تحویل بگیرید باید برید سراغ برنامه نویس که نمونه کار قوی داره و پول خوب هم میگیره
هنوز که هنوزه کسایی هستند که با 200هزارتومن دیجیکالا تحویل بگیره :)))
شما اول بگو این شخص نمونه کارهاشو دیدید ؟

پروژه چی بوده که 12 ت بوده ؟ بستگی به پروژه داره که پول کمیه یا زیاد !
بعدم چرا هزینه رو نباید کامل پرداخت کنید ! باید یه پیش پرداخت + بقیه پول هم در روند پیشرفته پروژه

پ.ن: برنامه نویسی که ارزون میگیره یا تازه کاره یا یجای کارش میلنگه !
ایشون برنامه نویس شرکت معتبر بودن نمونه کارهای قوی داشتن که رتبه الکسای همشون زیر 100 ایرانه
سایت vod

Last edited:

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
هر شغلی دستمزد خودشو داره شما بجای اینکه بگردی بهترین برنامه نویس رو پیدا کنی با رزومه قابل قبول و تایید چند نفر دنبال بحث هزینه ای خوب معلوم مثل این میمونه گوشی چینی بخری و از کیفیتش ناراحت باشی در مورد وبمستری هم همینه شما داری باز وبمستری اماتوری رو در نظر میگیری که میگی دوهزار در میارن خوبای این کار ماهی زیر 50 در نمیارن
مثال اشتباهی زدین چون گوشی و اشیاء قابل تحقیق و برسی هستن ولی توی شخصیت شناسی بسیار کار دشواره مثلا ایشون که کار منو قبول کرد ادم موجه و کار درستی بود اما سر پروژه ما گند زد در صورتی که ما توی پرداخت وجه به هر قیمتی مشکلی نداشتیم دستش باز بود توی این مورد

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مثال اشتباهی زدین چون گوشی و اشیاء قابل تحقیق و برسی هستن ولی توی شخصیت شناسی بسیار کار دشواره مثلا ایشون که کار منو قبول کرد ادم موجه و کار درستی بود اما سر پروژه ما گند زد در صورتی که ما توی پرداخت وجه به هر قیمتی مشکلی نداشتیم دستش باز بود توی این مورد
به هر حال امیدوارم مشکلتون حل بشه باید با شرکت های معتبر قرار داد رسمی می بستین و همه چیز ذکر می شد و هرگز کل هزینه رو پرداخت نمی کردین الانم شکایت کنید ازش . یه چیز دیگه هم متوجه شدم انگار کار چند وجهه داره مثلا کد و قالب درسته ؟ اینجور کارها مخصوصا نباید داد دست یک نفر

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
بله درسته ایشون هم به ما گفت تیم داره ( تیمشونم در ولیعصر ملاقات کردیم ) وگرنه به هیچ عنوان به یک نفر کار رو نمیدادم چون برای یک نفر واقعا دشواره ( اما بعد یک مدت گفتن جداشدمو فلان ) فعلا نمیخوام بهش فکر کنم چون پروژه به خوبی داره پیش میره , قصدم از این که این موضوع رو باز کردم تنها اگاهی بخشی بود

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
برادر اولا استایل نوشتن کار برنامه نویس نیست و طراحه
دوما شما وقتی میخای سایتی به کسی بسپاری باید تکه تکه کنی و زمابندی بدی
مثلا قالب اولیه یک هفته اماده بشه
قالب ادیت شده در هفته بعدش
از هفته دوم بره تو بخش بک اند
فلان قسمت فلان زمان
مثل شهرداری شهر ما شدی که یه پروژه عظیم رو سپرده به یه شرکت
حالا بعد 6 سال میگن شرکت نمی تونه انجام بده و 10 درصد کارهم جلو نرفته...
وقتی نمی تونست جلو ببره همون هفته اول یا دوم باید مشخص می شد...

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
برادر اولا استایل نوشتن کار برنامه نویس نیست و طراحه
دوما شما وقتی میخای سایتی به کسی بسپاری باید تکه تکه کنی و زمابندی بدی
مثلا قالب اولیه یک هفته اماده بشه
قالب ادیت شده در هفته بعدش
از هفته دوم بره تو بخش بک اند
فلان قسمت فلان زمان
مثل شهرداری شهر ما شدی که یه پروژه عظیم رو سپرده به یه شرکت
حالا بعد 6 سال میگن شرکت نمی تونه انجام بده و 10 درصد کارهم جلو نرفته...
وقتی نمی تونست جلو ببره همون هفته اول یا دوم باید مشخص می شد...
اینا چیه میگی
چه ربطی داره میخواد یه قالب تحویل بده کوه که نمیخواد بکنه بعد از یک سال
ایشون باید یه قالب میخرید بهتر بود

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
پروژه تون دقیقا چی بوده؟ این خیلی مهمه.
بله درسته ایشون هم به ما گفت تیم داره ( تیمشونم در ولیعصر ملاقات کردیم ) وگرنه به هیچ عنوان به یک نفر کار رو نمیدادم چون برای یک نفر واقعا دشواره ( اما بعد یک مدت گفتن جداشدمو فلان ) فعلا نمیخوام بهش فکر کنم چون پروژه به خوبی داره پیش میره , قصدم از این که این موضوع رو باز کردم تنها اگاهی بخشی بود
به یک تیم طی یکسال ماهی یک میلیون دادید؟ این چه تیمی بوده!؟ و واقعا چی میخواستید ازشون؟ پروژه رو شرح بدید ببینم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا