• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستانی قصد تبلیغ در گوگل دارن بخونن !

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام .
دوستان ما تجاربی کسب کردیم از همکاری با سایت های پارتنر تبلیغ در گوگل ، احتمال دادم شما هم نیاز پیدا بکنید به همچین سایتهایی گفتم تجربه شخصیم رو بگم بهتون که ضرر هایی که من کردم رو نکنید .

سایت اول : رساکو
ما از سایت رساکو سفارش تبلیغ دادیم ، این سایت قیمتاش نسب به بقیه پایین تره و در نگاه اول بسیار به صرفه هست در صورتی که اصلا اینطوری نیست به همین دلیل قیمت پایین هم خیلی ها تصمیم میگیرن ازش خرید کنن اما بنده اینجا توصیه میکنم نکنید این کارو ، البته این شرکت خدمات دیگه هم مثل هاست و دامین و ... هم داره که در اون مورد نظر نمیدم اما مسلما پشتیبانی همه اینها به عهده یک تیم هست و پشتیبانی این سایت رو در حدی پایین تر از افتضاح میدونم .
قرار بوده هر روز گزارش ارسال بکنن ، بنده تیکت زدم لطفا گزارش بهم بدید از تبلیغ ، 2 روز دیگه پیام میاد که : بررسی و پاسخ داده میشود .
دوباره میره تا 2 روز دیگه پیام میاد که اعتبار تبلیغ شما تموم شده و امکان ارائه گزارش نیست .
تماس گرفتم باهاشون و گفتم من میخواستم از بخش پشتیبانی شکایت کنم بهم گفتن الان سرمون شلوغه بعد بهت زنگ میزنیم خودمون :general210:
در کل پولتون رو تو این سایت حیف نکنید .

سایت دوم : رایان هاست یا رایان سل
این سایتم قیمتاش مناسب بود ، ظاهر سایت خیلی آماتور و پیش پا افتادس اما با پشتیبانی که تماس گرفتم حس کردم تیم حرفه ای هستن تو این زمینه سفارش تبلیغ رو دادم ، مبلغ 280000 تومن برای تبلیغ 70 دلاری پرداخت کردم ، در کمال تعجب کل ورودی سایت بنده از این 70 دلار طی 2-3 روز مجموعا 10-15 نفر بوده ، در صورتی که توی پنلشون هزینه هر کلیک حدود 0.3 دلار بوده ، اما با توجه به ورودی من هزینه هر کلیک برای من 6-7 دلار افتاده
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتم ورودی ها خیلی کمتر از آماریه که تو پنل نشون میدید ، فرمودن امارگیرتون خرابه ، گفتم اولا مشکلی از امارگیر نیست من روی چند سایت دیگه هم دارم ، دوما مقدار فروش و تماس مشتری نشون دهنده این موضوع هست ( من خیلی وقته با تبلیغ گوگل کار میکنم و امارش دستم هست ) خلاصه گفتن برای ما عدد تو پنل ملاکه نه فروش و امارگیر شما .
اینجا هم پولمون رفت .

سایت سوم : برتینا
به جرات میشه گفت یکی از حرفه ای ترین تیم های پشتیبانی رو داره و تنها مشکل تو این سایت قیمت بالاست که در مورد همه محصولات همین مورد هست .
من از همون ابتدا با برتینا کار میکردم اما چند وقت تصمیم گرفتم برای کاهش هزینه ها با سایتای ارزون تر کار کنم که چند برابر ضرر کردم .
برتینا پشتیبانی خیلی خوبی داره ، تغریبا همیشه هستن و هر تیکتی زیر چند ساعت پاسخ داده میشه ( اعلب زیر نیم ساعت ) پشتیبانی تلفنی هم قابل قبوله
اینارو برای دوستانی گفتم که به هر دلیلی نیاز به تبلیغ تو گوگل دارن ، پولتون رو با سایتهای ارزون و بی کیفیت حیف نکنید .

موفق باشید .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
مبلغ مورد استفاده ماهیانتون چقدر هست؟!
سلام
تغریبا روزی 50 دلار
پیشنهادی دارید پ.خ کنید .
برتینا در حال حاضر، هر دلار رو 5 هزار تومن حساب میکنه!!
همکاری با این سایت به هیچ وجه عقلانی نیست!
بنده خودم دوساله با رایان هاست کار میکنم و هیچگونه مشکلی نوبده
عرض کردم برتینا قیمتاش گرون تره اما حد اقل وقتی خرید میکنم ازش مطمئنم مشکلی باشه یه نفر جوابمو میده ، اما تماسی که با رایان هاست داشتم یه جوری حس پیچوندن کردم ، من خیلی محترمانه باهاشون حرف زدم و راهنمایی خواستم برای این مشکل که چرا امار پنل با امارگیر سایت من انقدر تفاوت داره اما جوابشون این بود که امار پنل برای ما ملاکه امارگیر سایت شما مهم نیست .
اصلا جواب جالبی نبود از سمت یه سرویس دهنده اینترنتی .
چون معمولا مشکلاتی که تو اینترنت پیش میاد برای سایت و . . . برای حلش نیاز به همکاری سرویس دهنده هست و یه طرفه نمیشه ریشه یابی و حلش کرد ، این همکاری رو ندیدم تو رایان هاست .
-------------------
ممنون از دوستان

mohammad8814

Registered User
لایک‌ها
16
خوب دوست عزیز این میزان هزینه برای تبلیغات توجیه اقتصادی براتون داره؟ یعنی برای فروش محصولتون وقتی در گوگل سفارش تبلیغ میدید توجیه بیشتری نسبت به تبلیغات بنری در سایت های وطنی داره؟

به زبان ساده تر ورودی که از گوگل براتون میاد نرخ تبدیلش خیلی بیشتر از ورودی هایی است که از تبلیغات معمول بنری در سایتهای ایرانی بدست میاد؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
نمیشه خودمون تبلیغ انجام بدیم ؟ مثلا با وی پی اس و کارت مجازی

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
میشه بشرطیکه ارام و قاعده مند پیش برید
و تنظیم کنید که بصورت روزانه مثلا بیشتر از 5 دلار از حسابتون کم نکنه چون روزهای اول تا همه چی دستتون بیاد طول میکشه و بعضی کلمات را باید فیلتر کنید اگر ارزشی نداشتند. حتما اموزشها را بصورت کامل در اینترنت مطالعه کنید تا خوب یاد بگیرید بعد اقدام کنید و حتما تمام جوانب امنیتی را لحاظ کنید

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
از داخل ایران ریسکش بالاست یکم .
من یه بار خودرم اقدام کردم تبلیغمم فعال شد اما وسطاش بلاک شد حسابم .
گوگل خیلی سخت میگیره تو این مسائل

fooladsell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تو ایران کلا تیم وب همه چیز تمام نداریم !
برتینا تیم خوبیه ولی نقصهای خودش رو هم داره. من میخواستم قرارداد بنویسم دیدم اصلا اجازه برای جلسه حضوری نمیدن! میگن ما فقط مجازی هستیم !

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
تو ایران کلا تیم وب همه چیز تمام نداریم !
برتینا تیم خوبیه ولی نقصهای خودش رو هم داره. من میخواستم قرارداد بنویسم دیدم اصلا اجازه برای جلسه حضوری نمیدن! میگن ما فقط مجازی هستیم !
چقدر میخواستید هزینه کنید ؟
نمیشه که برا هر مشتری قرار حضوری گذاشت کلی نیاز به زمان و هماهنگی و ... داره، وقتی میشه کار و مجازی پیش برد چرا وقت خودشونو تلف کنن برا قرارهای حضوری.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
بنده هم بعد از مدتی به حرف شما رسیدم
با همون برتینا ادامه بدید
سمت رایان هاستم نرید
درود
اگه مصرفتون بالاست میهن مارکتینگ خیلی به صرفه تره
من خودم خیلی وقته با برتینا کار نمیکنم دیگه ، خدماتشون خوب بود اما قیمت هاشون یکم غیر منطثیه
میهن مارکتینگ هم قیمتش بهتره ، هم الان یک شماره موبایل بهم دادن هر موقع از شبانه روز که زنگ میزنم اقای شیرزادیان جواب میده و کارو را میندازه یه مقدار تخفیفی هم ازشون میگیرم رو قیمت سایتشون + اینکه دسترسی مستقیم به اکانت ادوردز هم دارم .
گفتم معرفی کنم بهتون اگر مصرف بالاست این مورد به صرفه تر و بهتره

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
درود
اگه مصرفتون بالاست میهن مارکتینگ خیلی به صرفه تره
من خودم خیلی وقته با برتینا کار نمیکنم دیگه ، خدماتشون خوب بود اما قیمت هاشون یکم غیر منطثیه
میهن مارکتینگ هم قیمتش بهتره ، هم الان یک شماره موبایل بهم دادن هر موقع از شبانه روز که زنگ میزنم اقای شیرزادیان جواب میده و کارو را میندازه یه مقدار تخفیفی هم ازشون میگیرم رو قیمت سایتشون + اینکه دسترسی مستقیم به اکانت ادوردز هم دارم .
گفتم معرفی کنم بهتون اگر مصرف بالاست این مورد به صرفه تر و بهتره

بنظر من که اصلا تیم خوبی نیست
بنده دو بار باهاشون تماس گرفتم ، گفتن تا ده دقیقه دیگه تماس میگیریم
اصلا زنگ نزدن

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
بنظر من که اصلا تیم خوبی نیست
بنده دو بار باهاشون تماس گرفتم ، گفتن تا ده دقیقه دیگه تماس میگیریم
اصلا زنگ نزدن
خب ببینید مسئاله ای که هست هیچ تیمی بی عیب و نقص نیست حالا اینکه شما تماس گرفتید و اون طور که باید جوابتون رو ندادن یه بحثه اما خب تو دراز مدت که من همکاری داشتم باهاشون راضی بودم .
برای بنده همیشه در دسترس بودن و مشکلی باهاشون نداشتم .

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام .
دوستان ما تجاربی کسب کردیم از همکاری با سایت های پارتنر تبلیغ در گوگل ، احتمال دادم شما هم نیاز پیدا بکنید به همچین سایتهایی گفتم تجربه شخصیم رو بگم بهتون که ضرر هایی که من کردم رو نکنید .

سایت اول : رساکو
ما از سایت رساکو سفارش تبلیغ دادیم ، این سایت قیمتاش نسب به بقیه پایین تره و در نگاه اول بسیار به صرفه هست در صورتی که اصلا اینطوری نیست به همین دلیل قیمت پایین هم خیلی ها تصمیم میگیرن ازش خرید کنن اما بنده اینجا توصیه میکنم نکنید این کارو ، البته این شرکت خدمات دیگه هم مثل هاست و دامین و ... هم داره که در اون مورد نظر نمیدم اما مسلما پشتیبانی همه اینها به عهده یک تیم هست و پشتیبانی این سایت رو در حدی پایین تر از افتضاح میدونم .
قرار بوده هر روز گزارش ارسال بکنن ، بنده تیکت زدم لطفا گزارش بهم بدید از تبلیغ ، 2 روز دیگه پیام میاد که : بررسی و پاسخ داده میشود .
دوباره میره تا 2 روز دیگه پیام میاد که اعتبار تبلیغ شما تموم شده و امکان ارائه گزارش نیست .
تماس گرفتم باهاشون و گفتم من میخواستم از بخش پشتیبانی شکایت کنم بهم گفتن الان سرمون شلوغه بعد بهت زنگ میزنیم خودمون :general210:
در کل پولتون رو تو این سایت حیف نکنید .

سایت دوم : رایان هاست یا رایان سل
این سایتم قیمتاش مناسب بود ، ظاهر سایت خیلی آماتور و پیش پا افتادس اما با پشتیبانی که تماس گرفتم حس کردم تیم حرفه ای هستن تو این زمینه سفارش تبلیغ رو دادم ، مبلغ 280000 تومن برای تبلیغ 70 دلاری پرداخت کردم ، در کمال تعجب کل ورودی سایت بنده از این 70 دلار طی 2-3 روز مجموعا 10-15 نفر بوده ، در صورتی که توی پنلشون هزینه هر کلیک حدود 0.3 دلار بوده ، اما با توجه به ورودی من هزینه هر کلیک برای من 6-7 دلار افتاده
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتم ورودی ها خیلی کمتر از آماریه که تو پنل نشون میدید ، فرمودن امارگیرتون خرابه ، گفتم اولا مشکلی از امارگیر نیست من روی چند سایت دیگه هم دارم ، دوما مقدار فروش و تماس مشتری نشون دهنده این موضوع هست ( من خیلی وقته با تبلیغ گوگل کار میکنم و امارش دستم هست ) خلاصه گفتن برای ما عدد تو پنل ملاکه نه فروش و امارگیر شما .
اینجا هم پولمون رفت .

سایت سوم : برتینا
به جرات میشه گفت یکی از حرفه ای ترین تیم های پشتیبانی رو داره و تنها مشکل تو این سایت قیمت بالاست که در مورد همه محصولات همین مورد هست .
من از همون ابتدا با برتینا کار میکردم اما چند وقت تصمیم گرفتم برای کاهش هزینه ها با سایتای ارزون تر کار کنم که چند برابر ضرر کردم .
برتینا پشتیبانی خیلی خوبی داره ، تغریبا همیشه هستن و هر تیکتی زیر چند ساعت پاسخ داده میشه ( اعلب زیر نیم ساعت ) پشتیبانی تلفنی هم قابل قبوله
اینارو برای دوستانی گفتم که به هر دلیلی نیاز به تبلیغ تو گوگل دارن ، پولتون رو با سایتهای ارزون و بی کیفیت حیف نکنید .

موفق باشید .

ممنون از شما که زمان گزاشتید و تجربه-تون رو در اختیار ما قرار دادید

fara-marz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
تغریبا روزی 50 دلار
پیشنهادی دارید پ.خ کنید .
با درود تشکر از نوشتن این مطلب
آیا برای شما با این حجم از مبلغ ، داشتن اکانت مستقیم بهتر نیست؟
چرا از واسطه ها استفاده میکنید؟

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) با سلام و خسته نباشید

:rolleyes: اگر این مقاله بیشتر جنبه معرفی داشت مشکلی نبود ولی این که تبلیغ بشه دوست عزیز اینجا بخش گفتگو و سئو هست لطفا بازارچه .....

:general509: اگر به این باشه من هم پلن های تبلیغاتی دارم که فکر نکنم تا حالا نا محدود یک ماهه بهگوش شما خورده باشه ولی ..... بیشتر در مورد سئو و سوالات کاربران فعالیت میکنیم ممنون میشم

@Hamid2day : ممنون میشم به بخش بازارچه انتقال بدی برادر

fara-marz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
:) با سلام و خسته نباشید

:rolleyes: اگر این مقاله بیشتر جنبه معرفی داشت مشکلی نبود ولی این که تبلیغ بشه دوست عزیز اینجا بخش گفتگو و سئو هست لطفا بازارچه .....

:general509: اگر به این باشه من هم پلن های تبلیغاتی دارم که فکر نکنم تا حالا نا محدود یک ماهه بهگوش شما خورده باشه ولی ..... بیشتر در مورد سئو و سوالات کاربران فعالیت میکنیم ممنون میشم

@Hamid2day : ممنون میشم به بخش بازارچه انتقال بدی برادر

ظاهرا این شمایی که تبلیغ انجام دادی

در هر صورت، این نامحدودی که گفتی مثل قضیه اینترنت نامحدوده ;););)

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
ظاهرا این شمایی که تبلیغ انجام دادی

در هر صورت، این نامحدودی که گفتی مثل قضیه اینترنت نامحدوده ;););)

:) دوست عزیز به شما حق میدم ، چون کاربر تازه وارد هستین بنده اگر میخواستم تبلیغاتی انجام بدم ;) طی این چند سال انجام میدادم به جای جواب به سوال دوستان عزیز و این که اون چیزی که شما تجریش دارید خیر اینترنت نا محدود نیست تنها یک روش قدیمی هست که ما در کمپانی برند خودمون به راحتی تونستیم انجام بدیم ......

:general406: جایگاه تبلیغ در انجمن همیشه بخشی از تجربیات بنده نبوده ....

;) تبلیغات کلیکی که به اسم نا محدود گفته میشه برای یک ماه برای شما هم توضیح میدم که اشتباه با اینترنت منزل نگیرید ( برای یک ماه یک بودجه بالای 300 دلار شما تعریف میکنید و بر اساس کمپین که شما روی تجربه ای که دارید تنظیم میکنید ساعات مختلف و زمان و تعداد هر کلیک که چند سنت باشه نسبت به رقبایی که دارید و به دلیل این که تعداد کلماتی که استاتیک میباشد تعداد کلیک کمتر خواهد بود برای همین تبلیغ شما 1 ماه 24 ساعته بالا خواهد بود )

:general206: مثال ( بنده برای شما از 2 گذارشی که گوگل داده توجه کنید )

Search keyword
این بخش کلماتی میباشد که معرفی شده در کمپین

ce29-Ashampoo-Snap-2017-10-06-22h19m16s-001-.png

Search term
این بخش یعنی کلماتی که استفاده شده تا به منبع اصلی برسه
ce29-Ashampoo-Snap-2017-10-06-22h20m57s-002-.png

شما وقتی کلمات کلیدی کمتری استفاده کنید و دسترسی استاتیک بهشون بدید زمان نمایش بیشتر خواهد شد ولی دیگر نمودار بالا و یا Search term نخواهد داشت به همین دلیل بهش میگن نمایش نا محدود

:general501: امید وارم که درست بیان کرده باشم موفق و پیروز باشید
:general506:
اگر بجای این که به دنبال اینترنت نا محدود میرفتیم چندتا مقاله مطالعه میکردیم الان جایگاه بهتری داشتیم ....

fara-marz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
:) دوست عزیز به شما حق میدم ، چون کاربر تازه وارد هستین بنده اگر میخواستم تبلیغاتی انجام بدم ;) طی این چند سال انجام میدادم به جای جواب به سوال دوستان عزیز و این که اون چیزی که شما تجریش دارید خیر اینترنت نا محدود نیست تنها یک روش قدیمی هست که ما در کمپانی برند خودمون به راحتی تونستیم انجام بدیم ......

:general406: جایگاه تبلیغ در انجمن همیشه بخشی از تجربیات بنده نبوده ....

;) تبلیغات کلیکی که به اسم نا محدود گفته میشه برای یک ماه برای شما هم توضیح میدم که اشتباه با اینترنت منزل نگیرید ( برای یک ماه یک بودجه بالای 300 دلار شما تعریف میکنید و بر اساس کمپین که شما روی تجربه ای که دارید تنظیم میکنید ساعات مختلف و زمان و تعداد هر کلیک که چند سنت باشه نسبت به رقبایی که دارید و به دلیل این که تعداد کلماتی که استاتیک میباشد تعداد کلیک کمتر خواهد بود برای همین تبلیغ شما 1 ماه 24 ساعته بالا خواهد بود )

:general206: مثال ( بنده برای شما از 2 گذارشی که گوگل داده توجه کنید )

Search keyword
این بخش کلماتی میباشد که معرفی شده در کمپین

ce29-Ashampoo-Snap-2017-10-06-22h19m16s-001-.png

Search term
این بخش یعنی کلماتی که استفاده شده تا به منبع اصلی برسه
ce29-Ashampoo-Snap-2017-10-06-22h20m57s-002-.png

شما وقتی کلمات کلیدی کمتری استفاده کنید و دسترسی استاتیک بهشون بدید زمان نمایش بیشتر خواهد شد ولی دیگر نمودار بالا و یا Search term نخواهد داشت به همین دلیل بهش میگن نمایش نا محدود

:general506:
اگر بجای این که به دنبال اینترنت نا محدود میرفتیم چندتا مقاله مطالعه میکردیم الان جایگاه بهتری داشتیم ....

:) دوست عزیز به شما حق میدم ، چون کاربر تازه وارد هستین بنده
از تاریخ عضویت ها مشخصه کی تازه وارد هست
چون این انجمن در راستای اهدافم نیست توش فعال نیستم

تبلیغات کلیکی که به اسم نا محدود گفته میشه برای یک ماه برای شما هم توضیح میدم که اشتباه با اینترنت منزل نگیرید ( برای یک ماه یک بودجه بالای 300 دلار شما تعریف میکنید و بر اساس کمپین که شما روی تجربه ای که دارید تنظیم میکنید ساعات مختلف و زمان و تعداد هر کلیک که چند سنت باشه نسبت به رقبایی که دارید و به دلیل این که تعداد کلماتی که استاتیک میباشد تعداد کلیک کمتر خواهد بود برای همین تبلیغ شما 1 ماه 24 ساعته بالا خواهد بود )
ظاهرا معنی نامحدود رو کاملا نمی دونید
نامحدود یعنی بدون محدودیت ولی شما میگی تایم خاص و تعداد محدود و ... ؛ میشه بگید اینایی که گفتید کجاش معنی بدون محدودیت یا نا محدود رو میده؟؟

:general506: اگر بجای این که به دنبال اینترنت نا محدود میرفتیم چندتا مقاله مطالعه میکردیم الان جایگاه بهتری داشتیم ....
حتما شما مطالعه بیشتری نسبت به من در زمینه اینترنت نامحدود داشتید چون توی سیستم خودتون پیاده سازیش کردید
شما هم موفق و پیروز باشید

بالا