با همون مینی جاب ها کار کنید بهتره، زیر مجموعه اجاره کردن فقط وقت و پول هدر دادنه. من قبلا در پرو باکس کلا 6 تا اجاره کردم فقط پولم رو هدر دادم، هر کدوم روزی 4 تا کلبک میکردن اونم نه هر روز، یه روز در میون بعضی هاشون هم هر چند روز یکبار، بعضی هاشون هم اصلا کلیک نمیکردن و باید عوضشون میکردم. این استراتژی مسخره هم که میگن فلان قدر زیرمجموعه اجاره کنید تا روزی فلان قدر درآمد داشته باشید، عمر نوح میخواد و صبر ایوب! به امتحانش نمی ارزه! حالا اگه شما میخوای امتحان کنی امتحان کن.
شما بهتره با مینی جاب ها ادامه بدید و کم کم پول رو منتقلش کنید به سایت یواینوست و سهام بخرید. من در مدت تقریبا دو ماه و نیم تونستم74 دلار از نئوباکس بدست بیارم که منتقلش کردم به یواینوست، البته هنوز قصد خرید سهم ندارم و میخوام شنبه مقداریش رو تبدیل به ریال کنم.
در مورد برداشت از نئوباکس اگر حساب پیزا باز کردید بسیار مراقب باشید! من دو ماه پیش حساب پیزا باز کردم از نوع Starter، چون این نوع حساب تا 2000 دلار دریافت و ارسال پول احتیاج به وریفای کردن نداره، اما همین چند روز پیش بود که حساب پیزام مسدود شد و وقتی تیکت زدم به پشتیبانی گفتن که باید مدارک شناسایی بفرستی که این کار برای ما غیرممکنه! این اتفاق چند وقت پیش حتی برای یه نفر که تازه حسابش رو وریفای کرده بود هم افتاد و 52 دلار که توی حسابش داشت مسدود شد! پس اگه حساب پیزا باز میکنید این نکات رو رعایت کنید: تنها وقتی حساب پیزا باز کنید که میخوایید پولتون رو برداشت کنید. وقتی که پول رو برداشت کردید حتما پولتون رو به سایت یواینوست منتقل کنید چون اونجا جاش امن تره، و از طریق یواینوست میتونید به راحتی به پرفکت مانی یا وب مانی که ایران رو تحریم نکردن چنج کنید. دفعه های بعد هم که خواستید برداشت کنید اول به حساب پیزا سر بزنید تا مطمئن بشید حساب مسدود نیست بعد برداشت کنید.
خدا رو شکر وقتی حسابم مسدود شد 12 سنت بیشتر توش نداشتم. الان هم با آی پی انگلیس حساب NETELLER باز کردم چون این هم ایران رو تحریم کرده.