• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستانی که توی neobuxفعالیت دارن یک نگاهی بندازن ممنون میشم

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام تازه توی سایت نوباکس عضو شدم واز طریق می نی جاب روزی 1دلار درامد دارم همون اول کار امدم 3 تا زیر مجموعه گرفتم که حدودا در روز 8 کلیک میشد بعد امدم 5تای دیگر هم گرفتم الان هم حدودا در روز 8 کلیک بیشتر نمیکنن حالا در کل خرید زیر مجموعه توصیه هم میکنین یانه چیکار کنم بهتره

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
سلام تازه توی سایت نوباکس عضو شدم واز طریق می نی جاب روزی 1دلار درامد دارم همون اول کار امدم 3 تا زیر مجموعه گرفتم که حدودا در روز 8 کلیک میشد بعد امدم 5تای دیگر هم گرفتم الان هم حدودا در روز 8 کلیک بیشتر نمیکنن حالا در کل خرید زیر مجموعه توصیه هم میکنین یانه چیکار کنم بهتره
من خرید زیرمجموعه رو در حالت استاندارد به هیچ وجه توصیه نمی کنم . به نظر من رو همون مینی جاب ها تمرکز کنید به روزی 3 حتی 4 دلار می تونید برسید .

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
با همون مینی جاب ها کار کنید بهتره، زیر مجموعه اجاره کردن فقط وقت و پول هدر دادنه. من قبلا در پرو باکس کلا 6 تا اجاره کردم فقط پولم رو هدر دادم، هر کدوم روزی 4 تا کلبک میکردن اونم نه هر روز، یه روز در میون بعضی هاشون هم هر چند روز یکبار، بعضی هاشون هم اصلا کلیک نمیکردن و باید عوضشون میکردم. این استراتژی مسخره هم که میگن فلان قدر زیرمجموعه اجاره کنید تا روزی فلان قدر درآمد داشته باشید، عمر نوح میخواد و صبر ایوب! به امتحانش نمی ارزه! حالا اگه شما میخوای امتحان کنی امتحان کن.
شما بهتره با مینی جاب ها ادامه بدید و کم کم پول رو منتقلش کنید به سایت یواینوست و سهام بخرید. من در مدت تقریبا دو ماه و نیم تونستم74 دلار از نئوباکس بدست بیارم که منتقلش کردم به یواینوست، البته هنوز قصد خرید سهم ندارم و میخوام شنبه مقداریش رو تبدیل به ریال کنم.
در مورد برداشت از نئوباکس اگر حساب پیزا باز کردید بسیار مراقب باشید! من دو ماه پیش حساب پیزا باز کردم از نوع Starter، چون این نوع حساب تا 2000 دلار دریافت و ارسال پول احتیاج به وریفای کردن نداره، اما همین چند روز پیش بود که حساب پیزام مسدود شد و وقتی تیکت زدم به پشتیبانی گفتن که باید مدارک شناسایی بفرستی که این کار برای ما غیرممکنه! این اتفاق چند وقت پیش حتی برای یه نفر که تازه حسابش رو وریفای کرده بود هم افتاد و 52 دلار که توی حسابش داشت مسدود شد! پس اگه حساب پیزا باز میکنید این نکات رو رعایت کنید: تنها وقتی حساب پیزا باز کنید که میخوایید پولتون رو برداشت کنید. وقتی که پول رو برداشت کردید حتما پولتون رو به سایت یواینوست منتقل کنید چون اونجا جاش امن تره، و از طریق یواینوست میتونید به راحتی به پرفکت مانی یا وب مانی که ایران رو تحریم نکردن چنج کنید. دفعه های بعد هم که خواستید برداشت کنید اول به حساب پیزا سر بزنید تا مطمئن بشید حساب مسدود نیست بعد برداشت کنید.
خدا رو شکر وقتی حسابم مسدود شد 12 سنت بیشتر توش نداشتم. الان هم با آی پی انگلیس حساب NETELLER باز کردم چون این هم ایران رو تحریم کرده.

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ممنون . باید چه استراتژی به کار ببرم تا روزانه بتونم3تا4 دلار در بیارم .

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ممنون بسیار عالی بود الان به نطرت حساب پیزا باز کنم یا پی پال بهتره

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من خرید زیرمجموعه رو در حالت استاندارد به هیچ وجه توصیه نمی کنم . به نظر من رو همون مینی جاب ها تمرکز کنید به روزی 3 حتی 4 دلار می تونید برسید .

البته من خرید زیر مجموعه را برای این انجام دادم تا سریعتر به 90 دلار برسم وعضویتم را ارتقا بدم ولی حق با شماست تو استاندارد نمیشه از زیر مجموعه درامد کسب کرد

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
ممنون . باید چه استراتژی به کار ببرم تا روزانه بتونم3تا4 دلار در بیارم .
استراتژی خاصی نداره فقط یه Https چند سروره بگیر و مینی جاب های کازینوی کشورهای مختلف رو انجام بده
پیزا بهتره و کمتر سختگیری میکنه

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
ممنون بسیار عالی بود الان به نطرت حساب پیزا باز کنم یا پی پال بهتره

پی پال که به هیچ وجه! چون تا اونجا که فهمیدم به شدت سخت گیره و تا حساب رو وریفای نکنی امکان برداشت پول رو نداری. اول پیزا رو پیشنهاد میکنم چون نئوباکس بدون کارمزد بهش واریز میکنه اما حساب NETELLER کمی کارمزد داره. در ضمن دلار پیزا رو خیلی سخت و ارزون تر میخرن! من چند وقت پیش میخواستم دلار پیزا رو بفروشم، یه صرافی که میگفت فعلا پیزا نمیخره، یکی دیگه میگفت دلارش رو از کجا آوردی و چند وقت توی حسابت داری و...، یه سایت دیگه نوشته بود دلار پیزا رو میخره ولی 7 روز بعد ریالش رو میده! یه سایت دیگه نوشته بود اصلا دلار سایت های کلیکی رو نمیخره!!! و... در مورد دلار NETELLER هم تا حالا ندیدم صرافی ای این دلار رو خرید و فروش کنه. پس همونطور که گفتم بهترین راه اینه که پول رو وارد سایت یواینوست کنی واونجا به دلار پرفکت مانی یا وب مانی چنجش کنی و راحت بفروشیش.

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
استراتژی خاصی نداره فقط یه Https چند سروره بگیر و مینی جاب های کازینوی کشورهای مختلف رو انجام بده
پیزا بهتره و کمتر سختگیری میکنه

ممنون بخاطر راهنماییت الان من مثلا اگه سرور فرانسه یا...را هم بگیرم مینی جاب های کازینو هم داره من فکر میکردم فقط برای امریکاست و من هر سایتی مراجعه کردم اکانت تک سرور دارن و چند سرور را ندارن ادرس خواصی اگه دارین ممنون میشم بگین و الان مثلا مینی جاب های کازینو ساعت 4 صبح برای من میان و ساعت 6 تموم میشن الان اگه سروری که بیشتر جاب های کازیون دارن را بگین ممنون میشم

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
پی پال که به هیچ وجه! چون تا اونجا که فهمیدم به شدت سخت گیره و تا حساب رو وریفای نکنی امکان برداشت پول رو نداری. اول پیزا رو پیشنهاد میکنم چون نئوباکس بدون کارمزد بهش واریز میکنه اما حساب NETELLER کمی کارمزد داره. در ضمن دلار پیزا رو خیلی سخت و ارزون تر میخرن! من چند وقت پیش میخواستم دلار پیزا رو بفروشم، یه صرافی که میگفت فعلا پیزا نمیخره، یکی دیگه میگفت دلارش رو از کجا آوردی و چند وقت توی حسابت داری و...، یه سایت دیگه نوشته بود دلار پیزا رو میخره ولی 7 روز بعد ریالش رو میده! یه سایت دیگه نوشته بود اصلا دلار سایت های کلیکی رو نمیخره!!! و... در مورد دلار NETELLER هم تا حالا ندیدم صرافی ای این دلار رو خرید و فروش کنه. پس همونطور که گفتم بهترین راه اینه که پول رو وارد سایت یواینوست کنی واونجا به دلار پرفکت مانی یا وب مانی چنجش کنی و راحت بفروشیش.

درسته اگر حساب پی پال وریفای تهیه کنم باز هم احتمال بستنش هست یا نه و اگر دلار رابریزم تو یوانوست وخواستم چنج کنم چقدر کارمزد داره

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
ممنون بخاطر راهنماییت الان من مثلا اگه سرور فرانسه یا...را هم بگیرم مینی جاب های کازینو هم داره من فکر میکردم فقط برای امریکاست و من هر سایتی مراجعه کردم اکانت تک سرور دارن و چند سرور را ندارن ادرس خواصی اگه دارین ممنون میشم بگین و الان مثلا مینی جاب های کازینو ساعت 4 صبح برای من میان و ساعت 6 تموم میشن الان اگه سروری که بیشتر جاب های کازیون دارن را بگین ممنون میشم
من جایی رو سراغ ندارم که همه سرورها رو داشته باشه ولی یه راه دیگه اینه که شما تو گوگل سرچ کنید و آی پی کشورهای مختلف رو پیدا کنید فقط حواستون باشه باید HTTPS باشن ( پورت HTTS هم مهم نیست )

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من جایی رو سراغ ندارم که همه سرورها رو داشته باشه ولی یه راه دیگه اینه که شما تو گوگل سرچ کنید و آی پی کشورهای مختلف رو پیدا کنید فقط حواستون باشه باید HTTPS باشن ( پورت HTTS هم مهم نیست )

برای استفاده از ای پی ها نیاز به چه نرم افزاری هست

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام دوست عزيز
اول اينكه هر چي زيرمجموعه هات بيشتر باشه ميانگين كليكهاي نفرات اجاره اي شما بيشتر ميشه
دوم اينكه همه كليكهاي خوت رو سعي كن بزني. حتي در طول روز اگه تونستي باز به سايت سر بزني و 2-3 كليك جديدي كه گذاشته بزني خوبه چون هرچقدر فعاليتت در كليك بيشتر باشه زيرمجموعه ها هم به همون نسبت بهتر كار مي‌كنن
من قبلا فقط در مينيجابها فعاليت مي‌كردم ولي چند وقته كه دارم با زيرمجموعه ها كار مي‌كنم
80 تا زيرمجموعه دارم كه ديشب براي اولين بار ركورد 3 سنت براي هر زيرمجموعه رو شكستم :thumbsup:

بالا