• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستانی که جاوا اسکریپت بلدند کمک کنند!

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
سلام دوستان
من تازه جاوا اسکریپت رو شروع کردم!
با دستورwhile و prompt و for وfunction و alert و if میشه یه میانگین گیر بنویسید که هر چقدر عدد بش بدید میانگینشو بگیره!(فقط با همینا!نه بیشتر!)
یعنی مثلا بگید 3 تا ورودی!3تا ورودی بگیره و میانگینشونو بگیره!
من استادم اینارو بهم یاد داده و 2 روز وقت داد میانگین گیر بنویسم!حالا فقط یه میانگین گیری نوشتم که 2 تا عدد میگیره و میانگین اون 2 تا رو میگیره!
اون کسی که ازش یاد میگیرم حالا گفته تو استعداد برنامه نویسی نداره!راست میگه!؟
کلا ول کنم این مسیرو؟

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان
من تازه جاوا اسکریپت رو شروع کردم!
با دستورwhile و prompt و for وfunction و alert و if میشه یه میانگین گیر بنویسید که هر چقدر عدد بش بدید میانگینشو بگیره!(فقط با همینا!نه بیشتر!)
یعنی مثلا بگید 3 تا ورودی!3تا ورودی بگیره و میانگینشونو بگیره!
من استادم اینارو بهم یاد داده و 2 روز وقت داد میانگین گیر بنویسم!حالا فقط یه میانگین گیری نوشتم که 2 تا عدد میگیره و میانگین اون 2 تا رو میگیره!
اون کسی که ازش یاد میگیرم حالا گفته تو استعداد برنامه نویسی نداره!راست میگه!؟
کلا ول کنم این مسیرو؟

یه چیزهایی توی دانشگاه خوندم. ولی یادم نیست. یادم هم بود، نمی نوشتم. چون اصلاً راه رو داری اشتباه میری!
اگر دانشجو بودی و میگفتی فقط نمره میخوام، میشد از بچه ها بخوای واست برنامه بنویسن. ولی شما که میخوای یاد بگیری و کاربردی ازش استفاده کنی، نباید درخواست کل برنامه رو داشته باشی. باید در مورد یک قسمتش سوال بپرسی.

کلا ول کنم این مسیرو؟
علاقه داری یا نه؟
اگر علاقه نداری، ول کن. و این رو بدون که برنامه نویسی همینه! اینو ول کنم و برم C یاد بگیرم و ولش کنم و #C یاد بگیرم و ولش کنم و SQL یاد بگیرم نمیشه! برنامه نویسی همینه.

بالا