• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستانی که در زمینه خرید و فروش آنلاین ارزهای دیجیتال اطلاعات دارند، ممنون میشم راهنمایی بفرمائید؟؟

rezanahvi

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام:
دوستان عنایت بفرمائید:
1-برای خرید مستقیم و آنلاین ارزهای دیجیتال دیگه (مثل ریپل، بلک کوین و …) سایتی هست که بشه ریالی خرید کرد؟ منظورم سایت تریدری هست که بشه به قیمت واقعی ارز خرید و همه ارزها رو (این خیلی برام مهمه) هم بشه داد و ستد کرد (مثل ترید بیتریکس و ...)
2-برای خرید ارزهای دیجیتال از تریدرهایی مثل بیترکس و … با عنایت به اینکه حساب دلاری نداشته باشیم، چه جوری میشه ارز دیجیتال خرید کرد؟ آیا باید حساب ارزی باز کنیم و یا دلار پرفکت مانی بخریم و… ممنون میشم یه مقداری توضیح بفرمائید. در واقع هدف بنده اینه که بتونم بی واسطه و لحظه ای ارز دیجیتال خرید و یا فروش کنم.
با سپاس

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
با سلام:
دوستان عنایت بفرمائید:
1-برای خرید مستقیم و آنلاین ارزهای دیجیتال دیگه (مثل ریپل، بلک کوین و …) سایتی هست که بشه ریالی خرید کرد؟ منظورم سایت تریدری هست که بشه به قیمت واقعی ارز خرید و همه ارزها رو (این خیلی برام مهمه) هم بشه داد و ستد کرد (مثل ترید بیتریکس و ...)
2-برای خرید ارزهای دیجیتال از تریدرهایی مثل بیترکس و … با عنایت به اینکه حساب دلاری نداشته باشیم، چه جوری میشه ارز دیجیتال خرید کرد؟ آیا باید حساب ارزی باز کنیم و یا دلار پرفکت مانی بخریم و… ممنون میشم یه مقداری توضیح بفرمائید. در واقع هدف بنده اینه که بتونم بی واسطه و لحظه ای ارز دیجیتال خرید و یا فروش کنم.
با سپاس

سلام، وقت بخیر
ایده ی خیلی جالبی رو مطرح کردید!!!
ایشالله شروع میکنیم به نوشتن اسکریپت و اپلیکیشن چنین چیزی که ایرانی ها بی واسطه با هر قیمتی که مدنظرشون هست خرید و فروش ارز رو شروع کنن! خیلی جالب بود این ایده!

متسفانه موردی که ارز ریالی داشته باشه خیلی هم بنده دنبالش بودم وجود نداره یعنی ایران رو در لیستشون ندارن!

درمورد سوال 2 بهترین حسابی که برای ایرانی ها خوب میتونه کار کنه و تائید و وریفای اون خیلی راحته حساب پرفکت مانی هست که تقریبا اکثر سایت های بورس و فرابورس و به کل سایت های بین المللی قبولش دارن - اگر دنبال یک حساب مطمئن تر هستید وب مانی پیشنهاد میشه

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
با سلام:
دوستان عنایت بفرمائید:
با سپاس
در حال حاضر وجود ندارد. متاسفانه در ایران همچنین پلتفرمی نیاز به مجوزهای لازم داره.

بالا