• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستانی که فروشگاه اینترنتی دارای نماد اعتماد دارند لطفا راهنمایی کنند

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
با سلام
دوستان بنده قصد دارم یه فروشگاه اینترنتی در باره قطعات موبایل و... راه اندازی کنم و الان سایت هم اماده هست فقط مونده شروع به کار کردن
توی نت خوندم که فروشگاه های اینتر نتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستن! و گفته بودن از زمانی که نماد اعتماد رو بگیری مشمول پرداخت مالیات میشی. توی کار ما مثلا یک ال سی دی موبایل قیمت خریدش 1 میلیونه و قیمت فروشش 1 میلیون و 20 هزار تومن و کل بازار هم با این قیمت میفروشن. حالا من توی نت بخوام این ال سی دی رو بفروشم باید 90 هزار تومن از مشتری مالیات بر ارزش افزورده بگیرم که هیچ کس از من نمیخره. میخوام بدونم راه کار دور زدنش چیه و چطور دارن فروشگاه های اینترنتی الان زیر قیمت بازار کار میکنن؟ و اداره مالیات از روی چی میفهمه من چقدر فروختم که مالیاتشو ازم بگیره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من خودم فروشگاه نداشتم ولی یکی از دوستان همکار میگفت از راه هایی که میتونن استعلام بگیرن..از طریق درگاه پرداخت مستقیمی که از بانک گرفتید هستش..مثلا اینکه چقدر تراکنش داشتید و.../که میتونید برای دور زدنش از درگاه واسط استفاده کنید..یا مشتریانتون برای پرداخت از کارت ب کارت استفاده کنند.

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
من خودم فروشگاه نداشتم ولی یکی از دوستان همکار میگفت از راه هایی که میتونن استعلام بگیرن..از طریق درگاه پرداخت مستقیمی که از بانک گرفتید هستش..مثلا اینکه چقدر تراکنش داشتید و.../که میتونید برای دور زدنش از درگاه واسط استفاده کنید..یا مشتریانتون برای پرداخت از کارت ب کارت استفاده کنند.
سلام
ممنون از پاسختون اما بعید بدونم بتونن رو درگاه مالیات ببرن. چون امدیو من یه جنس فروختم مشتری پولشو ریخت واسم ولی کالا خراب بود و برگشت داده شد ما هم پول مشتری رو پس دادیم. و اینکه همه نوع کالایی مشمول مالیات بر ارزش افزوده نمیشه مثلا من تو سایتم میخوام اوراقی قطعات گوشی بفروشم که یه جور استوک فروشی میشه و این بعید بدونم مشمول ارزش افزوده بشه و مسلما فروش هایی که از این طریق هست هم پولش داخل درگاه میره.

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
مالیات هنوز اجبار نشده
سلام. دوست عزیز میتونین بیشتر توضیح بدید؟
من با مالیات بر درامد مشکلی ندارم فقط مشکلم مالیات بر ارزش افزوده هست میخوام بدونم ارزش افزوده شامل فروش چه کالاهایی میشه؟ و نحوه محاسبش چطوریه
و اگر که اجبار نیست پس اینهمه اخبار تو نت که مال یکی دو سال پیشه نوشتن مالیات ارزش افزوده و... واسه فروشگاه های اینترنتی الزامی شده پس چیه؟

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
سلام. دوست عزیز میتونین بیشتر توضیح بدید؟
من با مالیات بر درامد مشکلی ندارم فقط مشکلم مالیات بر ارزش افزوده هست میخوام بدونم ارزش افزوده شامل فروش چه کالاهایی میشه؟ و نحوه محاسبش چطوریه
و اگر که اجبار نیست پس اینهمه اخبار تو نت که مال یکی دو سال پیشه نوشتن مالیات ارزش افزوده و... واسه فروشگاه های اینترنتی الزامی شده پس چیه؟
بهتر سوال خودت در انجمن شاپ کیپر بپرسی عزیز
اجباری نبوده مالیات زنگ زده بیا کارت داریم
بچه ها هم گفتن ما با شما کاری نداریم

بالا