• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستانی که GALAXY III دارن بیان تو

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
با سلام خدمت دوستان

یه دانه گوشی میخوام بخرم , میخواستم +one x بخرم که انگار باتریش خیلی بد نگه میداره , هنگ هم میکنه انگاری , درسته ؟

حالا تصمیم گرفتم S III بخرم . میخوام رنگ خاکستریش رو بخرم حالا چنتا سئوال داشتم :

1. رنگ خاکستریش تیتانیومیه دیگه تو بازار ؟ منظورم اینه که مثل آلومنیوم هستش یا پلاستیکه ؟
2. این گوشیا چرا مثل htc و سایر گوشیا وکیوم نیست ؟ منظورم اون نایلون زر ورق مانندیه که روش میکشن وگرنه هر کدوم روش یه برچسبی زدن که مثلا بگن باز نشده !
3. چرا فقط 16 هستش تو بازار ؟ 32 و 64 چرا نیس ؟
4. باطری چند روز نگه میداره ؟ من زیاد فک میزنم با گوشی

متاسفانه چند روز دیگه S4 میخواد بیاد تو بازار ولی بزرگتر شده و بدقواره تر , باید به همین siii قانع باشم

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
با سلام خدمت دوستان

یه دانه گوشی میخوام بخرم , میخواستم +one x بخرم که انگار باتریش خیلی بد نگه میداره , هنگ هم میکنه انگاری , درسته ؟

حالا تصمیم گرفتم S III بخرم . میخوام رنگ خاکستریش رو بخرم حالا چنتا سئوال داشتم :

1. رنگ خاکستریش تیتانیومیه دیگه تو بازار ؟ منظورم اینه که مثل آلومنیوم هستش یا پلاستیکه ؟
2. این گوشیا چرا مثل htc و سایر گوشیا وکیوم نیست ؟ منظورم اون نایلون زر ورق مانندیه که روش میکشن وگرنه هر کدوم روش یه برچسبی زدن که مثلا بگن باز نشده !

متاسفانه چند روز دیگه S4 میخواد بیاد تو بازار ولی بزرگتر شده و بدقواره تر , باید به همین siii قانع باشم

سلام
1- همه مدل ها پلاستیکه جنسشون (پیشنهاد میکنم سفید بگیرید یا قهوه ای اگر اینا گیر نیومد ، خاکستری رو بگیرید ...)
2- مدل سامسونگ اینجوریه دیگه !!!
3 - مدل 32 هم هست ولی خب کم هست چون نیازیط نیست چون رم میخوره ولی بقیه گوشی هایی که 32 به بالا دارن ، رم نمیخورن !
4-تا یه روز رو جواب میده !!

داداش من اس 4 بالای 3 تومن هست قیمتش و اصلا به صرفه نیست . به نظر من هم همین اس 3 بهترین گزینه پیش روی شماست.

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
حمیت 1100 دارم در حد بیا ... زیادی نخور همینو بدم بهت :D
از بچه های همین پی تی بگیر وکیوم و پلمپ
سفیدش بهتره
اگه با جنس بدنش که پلاستیکه بتونی کنار بیای گوشی خوبیه

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
سلام
1- همه مدل ها پلاستیکه جنسشون (پیشنهاد میکنم سفید بگیرید یا قهوه ای اگر اینا گیر نیومد ، خاکستری رو بگیرید ...)
2- مدل سامسونگ اینجوریه دیگه !!!
3 - مدل 32 هم هست ولی خب کم هست چون نیازیط نیست چون رم میخوره ولی بقیه گوشی هایی که 32 به بالا دارن ، رم نمیخورن !
4-تا یه روز رو جواب میده !!

داداش من اس 4 بالای 3 تومن هست قیمتش و اصلا به صرفه نیست . به نظر من هم همین اس 3 بهترین گزینه پیش روی شماست.

سفید حال نمیکنم ولی سورمه ایش رو میبینی شبیه آلومینیومه , خط خطیه ولی پلاستیکه
آخه بقیه محصولاتش وکیوم همین مدل بی در و پیکره فقط
میدونی چرا میخوام 64 بگیرم چون دیگه نمیخوام براش رم بگیرم , به نظرم سرعت خود گوشی برای پرکردن دیتا بهتره
یه روز فقط ؟
154fs232528.gif

میدونم داستانه این آندوروئید ها چجوریه خودمم الان اندروئید دارم ولی حداقل دیگه دو روز رو نگهداره:(

حمیت 1100 دارم در حد بیا ... زیادی نخور همینو بدم بهت :D
از بچه های همین پی تی بگیر وکیوم و پلمپ
سفیدش بهتره
اگه با جنس بدنش که پلاستیکه بتونی کنار بیای گوشی خوبیه

برو دکتر علفی اون 1100 رو هم بذار برا تقویت خونت
4fvfcja.gif

امروز بازار بودم , بچه های پی تی یه 200 چوق بالاتر میدن , منم که بازاری
crazy.gif

همون نمیتونم با جنس بدنش کنار بیام :(

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
داد اس 3 فقط خواستی یه سفید در حد شو دارم
از نظر منم 16 کافیه چون رم هم میخوره
باطری راحت یک روز رو دوام میاره مشکلی نیست
کیفیتهم که دیگه سامیه دیگه مشکلی نداره
اس4 از پیش باخته هستش پول بیشتر برای چیزی که فقط یکمی از اس 3 بهتره لازم نیست پرداخت کرد

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
شماها مگه روزی چه قدر با موبایل صحبت میکنید :-/ . من 3 روز یک بار شارژ میکنم . کای هم توی نت دارم با وایرلس میچرخم :) . حمید خان فکر بدنه نباش هر چی بگیری اخرش میزاری داخل یه کاور جنس همشون میشه مثل همدیگه . ولی خداییش من هیچ مشکلی باهاش نداشتم تا الان گوشی بی ازاری هست .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
هواي Ascend 2 هم خيلي ازش تعريف ميكنن .
Huawei Ascend II specs
این چی بود پیشنهاد دادی آخه
127fs3556139.gif

داد اس 3 فقط خواستی یه سفید در حد شو دارم
از نظر منم 16 کافیه چون رم هم میخوره
باطری راحت یک روز رو دوام میاره مشکلی نیست
کیفیتهم که دیگه سامیه دیگه مشکلی نداره
اس4 از پیش باخته هستش پول بیشتر برای چیزی که فقط یکمی از اس 3 بهتره لازم نیست پرداخت کرد
ممنون برادر , من کلا دست دوم نمیتونم بخرم به خصوص وسایل شخصی رو

اس 4 خیلی هم بزرگتر شده یه بارکی همه رو تبلت کنن دیگه
شماها مگه روزی چه قدر با موبایل صحبت میکنید :-/ . من 3 روز یک بار شارژ میکنم . کای هم توی نت دارم با وایرلس میچرخم :) . حمید خان فکر بدنه نباش هر چی بگیری اخرش میزاری داخل یه کاور جنس همشون میشه مثل همدیگه . ولی خداییش من هیچ مشکلی باهاش نداشتم تا الان گوشی بی ازاری هست .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

من که تایم صحبتم زیاده چون مشتریا بیشتر به موبایل میزنگن

چی بگم مجید جان , زیادم برام مهم نیست نوع گوشی چی باشه ولی میخوام دیگه برام ادا و ادفار در نیاره . اینجور چیزا رو وقتی بگیرم میخوام 5 سال رو باهاش کار کنم

یادش بخیر یه k750 خریده بودم گارانتی اصلی پارس سیتادل , 7 سال داشتمش روزی هم که فروختم تقریبا مثل روز اولش نو بود فقط دکمه هاش رنگش رفته بود یکم

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
سرمه اي اس 3 قيمتش بهتر هست و به نظر ساختار قاب پشتش قابل قبول - در مجموع اگر اس 3 مي خواي بخري الان زمانش هست از لحاظ قيمتي بعيد هست افت بيشتري داشته باشه بخاطر ساير مدل ها

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
داداش ،
چند تا چیز مونده بگم : !!

1- انتظار داشتن باتری بیش از یک روز رو ازش نداشته باش !
2- 100 % سفید بگیر. شک نکن .
3- اگه میخوای گوشی تا 5 سال داشته باشی من بهش پیشنهاد میکنم ، آیفون بگیری ،!!! ولی کلا هیچ کسی با این گوشیا پنج سال دووم نمیاره ! . 5 سال فقط 1100 و نوکیا های قدیم !!
4- راستی آیفون نمیتونید بگیرید ؟

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
اگه بخوای میتونی باتریشو قویتر کنی
الان تو بازار هست سفارشم میتونی بدی
پاور پک پاوربانک باتری با ظرفیت بالاتر و.....
خداییش پشیمونی نداره این گوشی فوق العادس
یه مموری کلاس10 میندازی راحت استفاده میکنی ازش

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
لينكش اشتباه بود شرمنده
Huawei Ascend P2 specs
این شد یه چیزی
126fs2276621.gif

ولی میدونی هوآوی اکثر مدلش هاش رو که میپرسیدم میگفت نداریم اصلا , نمیدونم مایکروتل چش شده , siii مایکروتل هم پیدا نمیشه اصلا
سرمه اي اس 3 قيمتش بهتر هست و به نظر ساختار قاب پشتش قابل قبول - در مجموع اگر اس 3 مي خواي بخري الان زمانش هست از لحاظ قيمتي بعيد هست افت بيشتري داشته باشه بخاطر ساير مدل ها
بله سرمه ایش هم خیلی قشنگه ولی اگه خاکستریش هم طرح تیتانیومی باشه خیلی خوشگله

داداش ،
چند تا چیز مونده بگم : !!

1- انتظار داشتن باتری بیش از یک روز رو ازش نداشته باش !
2- 100 % سفید بگیر. شک نکن .
3- اگه میخوای گوشی تا 5 سال داشته باشی من بهش پیشنهاد میکنم ، آیفون بگیری ،!!! ولی کلا هیچ کسی با این گوشیا پنج سال دووم نمیاره ! . 5 سال فقط 1100 و نوکیا های قدیم !!
4- راستی آیفون نمیتونید بگیرید ؟

1. راست میگی کلا همه اندروید ها از دم باتریشون مرخصه
2. سفید دوز ندارم
3.یادش بخیر k750 , هفت سال داشتمش اخرشم حواسم نبود رفتم باهاش تو رودخونه خراب شد وگرنه هنوز داشتمش !
4. آیفون همه چیش خوبه ولی هنوز که هنوزه نتونستم با آیتونز کنار بیام خیلی قدبازی در میاره :D

اگه بخوای میتونی باتریشو قویتر کنی
الان تو بازار هست سفارشم میتونی بدی
پاور پک پاوربانک باتری با ظرفیت بالاتر و.....
خداییش پشیمونی نداره این گوشی فوق العادس
یه مموری کلاس10 میندازی راحت استفاده میکنی ازش

درست میفرمائید یه کاور پک براش دیدم که باتریش 3500 هستش + باطری خود گوشی , فکر کنم یک هفته بهم کار بده
47b20s0.gif

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
شمااول بگید چه قدربودجه دارید تا دوستان راهنمایی کنند
به نظر من آدم نباید برا یه گوشی 1500 بده الان گوشی هایی هست تا 1150 که حتی از اس3 قوی ترند
یا گوشی های 2هسته ای خووب که تا 950 قیمت دارند با اختلاف نامحسوس ویا حتی مدلای ارزون تر که با اس3 خیلی فرق ندارند

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
كلا علاوه بر داشتن باطري پشتيبان و ... بايد راه كار هاي Optimize كردن استفاده از باطري رو هم رعايت كنيد بعد از خريد براي افزايش زمان بهره وري

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
شمااول بگید چه قدربودجه دارید تا دوستان راهنمایی کنند
به نظر من آدم نباید برا یه گوشی 1500 بده الان گوشی هایی هست تا 1150 که حتی از اس3 قوی ترند
یا گوشی های 2هسته ای خووب که تا 950 قیمت دارند با اختلاف نامحسوس ویا حتی مدلای ارزون تر که با اس3 خیلی فرق ندارند

بودجه که هر چی کمتر بهتر چون خوشم نمیاد پول بالای این چیزا بدم ولی چون زیاد ایمیل و ... کار دارم دیگه اکسپریا مینی بهم جواب نمیده

رفته بودم تو نخ sii ولی میگن چون 6 ماهه تولید نمیشه هر چی تو بازاره رفربیشه , حرفشون به نظر منطقیه

خلاصه که siii گرفتم:D

یه هفته...
حداکثر 4-5روز

آره راس میگی :(
كلا علاوه بر داشتن باطري پشتيبان و ... بايد راه كار هاي Optimize كردن استفاده از باطري رو هم رعايت كنيد بعد از خريد براي افزايش زمان بهره وري

بله فکر کنم باید همه چیش رو محدود کنم چون باطریش فقط 12 ساعت میمونه

ممنون از راهنمایی و همفکری همه دوستان

یه دانه SIII خاکستری تیتانیوم گرفتم با گارانتی مایکروتل . همه چیش خوبه فقط هنوز به سایزش عادت نکردم و بعد از 6 ساعت شارژ کامل فقط 12 ساعت باطری نگه میداره که خیلی افتضاحه . البته یه پاورکیس 3500 mah هم براش خریدم که اون باعث میشه یه روز بمونه که بازم افتضاحه . به نظر شوما باطری اصلیش رو از باکس برنداشتن ؟ چون باکساشون وکیوم نیست و موبایل فروش همه جور اعمالی میتونه روش اعمال کنه
crazy.gif

حالا یه سری امکاناتش رو محدود کردم ببینم چقدر میمونه . میخوام یه باطری 4600 mah از اونور بگیرم که توضیحات خریدارانش رو که خوندم نوشته قشنگ دو روز میمونه اگه باهاش به طور عادی کار کنی و بی جنبه بازی در نیاری:D

حالا موندم یه پاورکیس 300 تومانی بگیرم یا یه باطری 4600 چون این پاور کیسی رو که خریدم فقط 75 بالاش پول دادم که خوبه ولی در حد قیمت خودش

نظر شوما چیه ؟

hamidreza f

Registered User
لایک‌ها
150
داش واسه این گوشی عادیه که سریع شارژ تموم کنه.با 3g talkو data use حدود 11 ساعت شارژ داره.که از آیفون5 سه ساعت بیشتره.
شما میتونی از نرم افزار ها و ویجت های task killer استفاده کنی.واقعا موثر اند.حالت طبیعی فضای آزاد رم هم واسه اندروید4/04 حدود 40 درصده.
موفق باشید.

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
یکی از این نرم افزار ها NQ MOBILE SECURITY هست

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
با سلام خدمت دوستان

درود دوست من :

1. رنگ خاکستریش رو از نزدیک ندیدم ، ولی خاکستریش پلاستیکیه ، نه نقره ای روشن براق مثل آلومینیم.
2. نظر خاصی ندارم ، شما هم زیاد بهش گیر ندین ، به جای اینکه نگران این باشی ، تلاش کنید گوشی با جعبه ی پلمب بخرین که نگرانی نداشته باشید.
3. 64 گیگش رو که من اصلاً تو بازار ندیدم ، ولی 32 گیگش رو برای یکی از آشناها خریدم ، دلیل کم بودنش هم اینه که مشتری کم داره ، چون حافظه اش رو میشه با مموری افزایش داد ، معمولاً کسی 200 تومن بیشتر برای فضای داخلی بیشتر نمیده .
4. دقیق نمیتونم بگم ، ولی اینطور گوشیها رو تقریباً هر شب بهتره که به شارژ بزنید ، االبته اگه استفاده سنگین میکنید از گوشی ، وگرنه فکر نمیکنم صحبت کردن با گوشی ، به اندازه ی بازی کردن و وب گردی ازش باطری بکشه.

بالا